Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.275
- 51.275
- 3.683
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Melih Çiçek
Sene sonunu bekleyemedim renktaş. Gel de bir gözümüzü gönlümüzü aç mesajlarınla. Fatih Terim baban mı dayın mı bir anlat hele.
5 sene sonra başkan olarak geri dönmesini bekliyorum ben.Hocanın yaşı artık 70'e dayandı ve bu sefer hakikaten bir devrin sonu diyebiliriz sanırım artık geri dönüş bence imkansız.
Son döneminde pek çok olumsuzluk yaşadık ettik falan ama ben bunları konuşmak istemiyorum açıkçası bitti gitti, rakiplerin hayal bile edemeyeceği başarıları bu adam ile birlikte yaşadık. Galatasaraylıyım diyen herkesin hayatına dokunmuş bir insan, yolu açık olsun ben şahsen hep iyi hatırlayacağım ve benim içinde hep efsane olarak kalacak.
Şu son yaşananlardan da ders çıkarmak lazım, sonuna kadar gitmek, sonuna kadar direnmek hep iyi bir şeymiş gibi anlatılır ama bazen de olmadığını zamanında kabullenmek lazımmış.
HayırKonu kapatılacak mi?
sakın tek kelime daha yazmaİsmini bir foruma vermek lazım artık Gs antrenörlük kariyeri bitmiştir hocanın.
GSCimbom Mobile App
alış artık öyle birisi yok yokkesin gitti mi ya![]()