- 5 Eylül 2014
- 86.022
- 72.340
- 4.513
alış artık öyle birisi yok yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
alış artık öyle birisi yok yok
Belki alışman lazım yalnızlığasakın tek kelime daha yazma

Ne heykeli yavbir an önce heykelinin dikilmesi gerekmekte
camianın en başarılı ismine yakışmaz mı üstatNe heykeli yav
seni mi dikecekler birader?Ne heykeli yav
Yok ben istemem. Senin evinin önüne diksinlerseni mi dikecekler birader?
tuttuğun takımın en büyük efsanesi barışcığımYok ben istemem. Senin evinin önüne diksinler
Inşallah dikilir renktas. Mutlu olmanı isterimtuttuğun takımın en büyük efsanesi barışcığım
hiç dert etme
yakında dikilecektir
keza gerek yok dikilmese bile olur![]()
Kendi cebinden yaptırır anca Unsal, çektirmeseydi dikerlerdi. Metin Oktay’ın heykeli yok bizde, Terim’in mi olacak? Ayrıca Terim’den önce Bülent Korkmaz gelir, karşılıksız sevgidir önce olantuttuğun takımın en büyük efsanesi barışcığım
hiç dert etme
yakında dikilecektir
keza gerek yok dikilmese bile olur![]()
yav hadi hocam hocanın yanında bülent nedir yavKendi cebinden yaptırır anca Unsal, çektirmeseydi dikerlerdi. Metin Oktay’ın heykeli yok bizde, Terim’in mi olacak? Ayrıca Terim’den önce Bülent Korkmaz gelir, karşılıksız sevgidir önce olan
Kaç yaşındasın bilmiyorum ama Bülent nedir falan diyilecek biri mi? Bülent elini düşünmeden taşın altına koyandır, omzunu bırakandır. Terim gibi teklif dinleyip de fırsat kollayan değildir. İyi bir teknik direktör olamadı diye adamı küçültemezsin.yav hadi hocam hocanın yanında bülent nedir yav
rahat olun dikilecektir
dikilmese de olur
gs'nin en büyüğü olarak tarihte yerini almıştır
terim'in yanında bülent bir şey değildir onu diyorumKaç yaşındasın bilmiyorum ama Bülent nedir falan diyilecek biri mi? Bülent elini düşünmeden taşın altına koyandır, omzunu bırakandır. Terim gibi teklif dinleyip de fırsat kollayan değildir. İyi bir teknik direktör olamadı diye adamı küçültemezsin.
Sen GS’yi küçültüyorsun o halde. Terim’in en büyük olduğu GS, ilginçmiş.terim'in yanında bülent bir şey değildir onu diyorum
ben sana gs'nin en büyüğü diyorum sen bülent diyorsun
bülent'i de küçülttüğüm yok
keza terim'i küçülten sensin