Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alış artık öyle birisi yok yok
Fatih Terim (@terimfatih) / Twitter

bir kapıyı kapayan gene açar hocam
sıkıntı yok
2 duble viski vur
gece rahatça uyu üstünü ört

ölene kadar seninle ölene kadar!!!!!

Futbolcularin cogu da bosa begeni gonderi filan yapmasin halilinden keremine muslerasindan taylanina kadar sacma sapan top oynayip bencil davrandiginiz kac mac sizin yuzunuzden gitti bu tablo biraz da sizin eseriniz.

Şu ligde mevcut hakemlerden en az 1 ine hakemliği bıraktırabilecek bir yönetim veya başkan olsaydı geçen yıl net şampiyonluk ondan önceki yıl ise kafa kafaya girerdik son haftalara. 4 sene üst üste şampiyonluğumuz açık bir şekilde sabote edildi. Bu yıl 22 puanlık farkın yarısından fazlası sistemli ve organize sabote girişimleriyle geldi
Tff siyle hakemleriyle disiplin kurullarıyla 3 taraftan bu derece kuşatılan bir insan ulusal uluslararuası duymadım görmedim.
Transfer yasaklarıyla, kiralık oyuncularla son derece vasat oyuncularla kendi hatalarıyla Hoca iyi bile dayandı.
Teknik direktörlük kariyerinin büyük olasılıkla sonuna geldi. Son kez yeşil sahalarda gördük Hocayı belkide. Umarım ciddi olduğunu bildiğim sağlık sorununuda en kısa sürede atlatır.
Başkanlık filan hepsi boş artık. Uzun ve sağlıklı yaşasın imparatorumuz şahsen bana kafi. Hatıraları yeterde artar bile..
Hoşçakal Hocam...

Hocanın yerinde olsam miami'ye taşınırım.Beachlerde kokteylini yudumlar.

tuttuğun takımın en büyük efsanesi barışcığım
hiç dert etme
yakında dikilecektir

keza gerek yok dikilmese bile olur ;)
Kendi cebinden yaptırır anca Unsal, çektirmeseydi dikerlerdi. Metin Oktay’ın heykeli yok bizde, Terim’in mi olacak? Ayrıca Terim’den önce Bülent Korkmaz gelir, karşılıksız sevgidir önce olan

Kendi cebinden yaptırır anca Unsal, çektirmeseydi dikerlerdi. Metin Oktay’ın heykeli yok bizde, Terim’in mi olacak? Ayrıca Terim’den önce Bülent Korkmaz gelir, karşılıksız sevgidir önce olan
yav hadi hocam hocanın yanında bülent nedir yav
rahat olun dikilecektir
dikilmese de olur

gs'nin en büyüğü olarak tarihte yerini almıştır

yav hadi hocam hocanın yanında bülent nedir yav
rahat olun dikilecektir
dikilmese de olur

gs'nin en büyüğü olarak tarihte yerini almıştır
Kaç yaşındasın bilmiyorum ama Bülent nedir falan diyilecek biri mi? Bülent elini düşünmeden taşın altına koyandır, omzunu bırakandır. Terim gibi teklif dinleyip de fırsat kollayan değildir. İyi bir teknik direktör olamadı diye adamı küçültemezsin.

Kaç yaşındasın bilmiyorum ama Bülent nedir falan diyilecek biri mi? Bülent elini düşünmeden taşın altına koyandır, omzunu bırakandır. Terim gibi teklif dinleyip de fırsat kollayan değildir. İyi bir teknik direktör olamadı diye adamı küçültemezsin.
terim'in yanında bülent bir şey değildir onu diyorum
ben sana gs'nin en büyüğü diyorum sen bülent diyorsun

bülent'i de küçülttüğüm yok
keza terim'i küçülten sensin

Keşke bukadar diretmeseydin hocam ,kendin hariç herkes sonun geldiğini gördü ,dibin dibine görmeden gitseydin keske

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt