Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yolun açık olsun,

Bu ayrılık kaçınılmazdı.

Şimdi aklımı kurcalayan bu oyuncularla biz nasıl toparlayacağız. 2003 enkazı gibi bisey olmasından korkmuyor değilim. Umarım cıkarız şu çukurdan.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

trabzon ve beşiktaşın şampiyonluklarından sonra 2023-2024 yılı 5. fatih terim döneminin temeli atılmıştır hayırlı olsun.

hocam mertebe olarak burak elmasın cok üstünde bu istifa benim gözümde kabul değildir.

Seni sevenin Galatasaray’ lı değil olarak yargılandığı bu dönemde, her şey için çok teşekkürler hocam.

Bugün yaşları 20-30 arasında olan çoğu insanı bu renklerin aşığı yaptın, kattıklarınız unutulmaz.

Tekrardan görüşmek üzere.

Şahsım adına bu ayrılığı hem terim hem kulubümüz adına faydalı buluyorum. Kendisi camiamız için net bir değer, bir efsane katkılarını başarılarını es geçemeyiz ancak bu sonuca gelmemizde kendisinin payıda çok büyük. Özellikle sürekli yönetimle rekabet halindeydi hoca Aysal döneminde böyleydi Cengiz döneminde katlanarak arttı bu durum. Son 4 sezonda aklımda sürekli çareyi transfer sezonlarında arayan sürekli ceza alan Terim kaldı benim. Alışılanın aksine çare üreten sorumluluğu üzerine alan adam yerine sorunu dışarıda arayan biri oldu. Forma adaleti hatalıydı takımın gelişimi yetersizdi vs den ziyade ben kendisinden yaşı itibari ile birilerine el vermesini beklerdim geleceğin kadrosunu kurmaktan dem vuruyordu ancak bu kadroya teknik ekibide scout ekibinide dahil etmeliydi. Son 3 sezonda yanında yardımcılık yapan kim varsa şimdi işsiz. Uzun lafin kısasi kalan ömrünü sevdiklerinle mutlu geçirmesini dilerim camia her zaman destegini manevi varlığıni hissetmek isteyecektir ancak lütfen artık dışarıdan destek hocam.

Galatasaray Bir His Takımıdır.

1641835016566.webp

içimizdeki irlandalılar hocamı yedi allah rahmet eylesin.

Galatasaray Futbol Akademi Koordinatörü Ali Yavaş istifa etti.

@Melih Çiçek
Sene sonunu bekleyemedim renktaş. Gel de bir gözümüzü gönlümüzü aç mesajlarınla. Fatih Terim baban mı dayın mı bir anlat hele.
:(

Fatih hocam babam yada dayım değildi çok güveniyordum ama maalesef başarısız olduk. Kötülemek yerine takıma hocaya inanmayı tercih etmiştim ama maalesef olmadı. Üzgünüm dostum, umarım yerine bizi başarılara şampiyonluğa koşuşturacak biri gelirde yeni başarıları onlarla kutlarız. Önemli olan Galatasaray'dı ozaman da bu zamanda yarında.

Hocanın yaşı artık 70'e dayandı ve bu sefer hakikaten bir devrin sonu diyebiliriz sanırım artık geri dönüş bence imkansız.

Son döneminde pek çok olumsuzluk yaşadık ettik falan ama ben bunları konuşmak istemiyorum açıkçası bitti gitti, rakiplerin hayal bile edemeyeceği başarıları bu adam ile birlikte yaşadık. Galatasaraylıyım diyen herkesin hayatına dokunmuş bir insan, yolu açık olsun ben şahsen hep iyi hatırlayacağım ve benim içinde hep efsane olarak kalacak.

Şu son yaşananlardan da ders çıkarmak lazım, sonuna kadar gitmek, sonuna kadar direnmek hep iyi bir şeymiş gibi anlatılır ama bazen de olmadığını zamanında kabullenmek lazımmış.

Hocanın yaşı artık 70'e dayandı ve bu sefer hakikaten bir devrin sonu diyebiliriz sanırım artık geri dönüş bence imkansız.

Son döneminde pek çok olumsuzluk yaşadık ettik falan ama ben bunları konuşmak istemiyorum açıkçası bitti gitti, rakiplerin hayal bile edemeyeceği başarıları bu adam ile birlikte yaşadık. Galatasaraylıyım diyen herkesin hayatına dokunmuş bir insan, yolu açık olsun ben şahsen hep iyi hatırlayacağım ve benim içinde hep efsane olarak kalacak.

Şu son yaşananlardan da ders çıkarmak lazım, sonuna kadar gitmek, sonuna kadar direnmek hep iyi bir şeymiş gibi anlatılır ama bazen de olmadığını zamanında kabullenmek lazımmış.
5 sene sonra başkan olarak geri dönmesini bekliyorum ben.

Hoca olarak misyonunu tamamladı, çözüm bulamadı çareler tükendi. Pek çok örnek verebiliriz, mourinho da bu durumda. Artık kenara çekilip efsane olarak anılmak en doğrusu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt