Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
seneye yabancı sınırı el mahkum kalkacak. o zaman nelsson da hatalı bir transfer kategorisinde olmaz. ben kendisini beğeniyorum. gayet net bir stoper. marcao ile bayağı iyi bir tandem olurlar.

o yaşta danish milli stoperi su içinde aldığın fiyata satarsın bence. 7 m eur avrupa kulüpleri için para değil. bize 7 m tl ne ise onlara da 7 m eur o.
yabanci siniri kalkarsa yerli oyuncularda yine bir operasyon yapariz eger dogru yönetilirsek.

olumlu: halil, kerem, emre, baris, berkan ve taylan

olumsuz: fatih, ismail, ömer, aytac ve arda

ortada: alpaslan-ogulcan

kiradakiler

olumsuz: okan-tasdemir

ortada: yunus-akbaba

Herkes zaten durumu özetlemiş hemde detaylarıyla ekstra birşey söylemeye gerek yok puan kaybı sorun değil daha ligin çok başı ama esas sorun kenarda duran efsanemiz Galatasarayli fatih bize artık umut vermiyor maalesef ve zorlamanın alemi yok 98yiliydi galiba bir maçta 2 farkla geri düştük dk 30lar ama çok iyi top.oynuyorus herkes koşuyor ama Okan ve ümit galiba kosmuyor diye ikisini birden çıkardı o an ve o maçı geri dönüp almıştık yani o dönemleri izleyenler daha iyi anlar beni insana güven veren şey sahadaki Hagi hakan Okan taffarel vs değildi kenarda duran saçları tam dokulmemis mufit hocayla maçı bile hırsla takip öden gözlerinde o hırs olan fatih terimdi işte o terim yok artık daha inatçı daha aksi daha uyumsuz birisi geldi yani emeklilik vakti geldi artik

üstad güzel bir yazı ve temas ettiğin noktalarda kesinlikle seninle aynı düşüncedeyim..geçen haftaki bu ömer ve babel konusunda taraftarla inatlaşma konusuna değindim ben de..bu iş hoş olmayan bir noktaya gidiyor..açıkçası kadro yapılanması olarak bir değişime gittik genç ve potansiyelli oyuncular olan bir kadro kurduk..ki kadroda elbette hala eksiklikler var bunu da bir transfer döneminde tamamen halletmek mevcut ekonomik şartlarda mümkün değildi zaten...bu kadro başkan ve hocanın ortak çalışması ile kuruldu..ben bu sezon terimin takımla devam edip oynanan futbol ve başarıya göre sene sonu bırakıp bırakmaması netleşir diye tahmin ediyordum ve beklentimde bu yöndeydi..ama daha ligin başında gelen bu sonuçlar ve gidişat bu şekilde çok sürdürülebilir gibi durmuyor..hocanın takımın kronikleşmiş problemlerine çözüm bulamaması işin can sıkan kısmı..hala duran toplarda etkisisiz hala defansta oyun kurulumunda zaafiyetler yaşıyoruz..hala bireysel hatalar her maçta devam ediyor..fiziksel durumlar hücum aksiyonlarındaki kısırlık..liste uzuyor..artık değişime gerek var gibi görünüyor..hocanın kendisinin bu değişimin önünde durmaması gerekiyor..
Lakin bugün hoca değişiminde (çoğu kişi yabancı ve genç bir hoca bekliyor), hem ülkemizin futbol dinamikleri hem de sahip olduğumuz taraftar zihniyeti ile gelen hocaya sabredilmesini çok zor görüyorum..çünkü taraftar kitlesi çok değişik bir yapıya büründü..herkes futbolu çok iyi biliyor(yorumlar böyle)..herkes hep uçlarda yaşıyor...o kadar leş bir bakış açısı var ki gelen hocanın alacağı bir iki kötü sonuçta buralarda sosyal medyada leş ve çöp laflarını duyacağımıza çok eminim..ve bunu da ilk yapacak olanlar bugün modern futbol lafını ağzılarından düşürmeyenler olacak...sabrın olmadığı bir yerde gelen hocanın istikrarlı ve uzun vadede bir yapı oluşturması da zaten imkansız oluyor..kadro değişimi ile başlanan sezonda hoca değişimi ile devam edeceksek taraftar kitlesinde de zihniyet değişimi şart..

Yeni hoca bulma konusu gerçekten güç bir konu, bugün FT için yapılan eleştirilerin yarın gelecek adam için daha ağır şekilde yapılacağını da tahmin etmek zor değil, üstüne 2 sene şampiyon olamamış, 3. senede de şampiyonluk beklentisi azalan bir takım hüviyetinde olmak da riskli.

14 sene şampiyon olamadıktan sonra şampiyon olmak için beklediğimiz maksimum süreç 4 sene o da 2008-2012 arası, tarihte daha uzun beklediğimiz bir dönem yok dolayısıyla 30 yaşın altındaki taraftar kitlesi özellikle başarısızlık nedir görmediği için taraftarı konsolide etmek de zor olacaktır.

Açıkçası ben geçiş döneminin Feldkamp gibi kurt bir isimle olmasını isterdim genç hocadan ziyade ancak dünya futbolunda şu an bu profilde birisi yok dolayısıyla da mecbur genç ve gelişime açık, başarıya aç birini bulmak gerekecek. Ülke dinamikleriyle de uyumlu olması da gerekiyor.

Eğer Favre gibi ciddi maçlarda en iyi oynayan oyuncuyu çıkarıp skoru tutmaya çalışan birisi gelirse taraftar 2. gün çatlak sesler çıkarmaya başlar. Karakter olarak güçlü ve pes etmeyecek birisi olması çok önemli.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

- Selçuk, rakibi analiz ettin mi?
- Evet hocam, 11 kişiler.

6107da3c4e3fe10580ab4dff.jpg

Bırakmamak için haklı 1 tane sebep söylesin, vallahi bir daha eleştirirsem ne olayım. Takıma kattığı hiçbir şey yok, oyun yok başarı yok mücadele yok kupa yok, şampiyonluk yok senede 1 defa Lazio gibi Fenerbahçe deplasmanı gibi maç kazanacak diye mi bekleyeceğiz ?

Galatasaray 'ın yaşıyan en büyük efsanesisin sen ne bu koltuk sevdalısı hareketler ? ne yapacaksın 100 yaşına kadar mı kalacaksın Galatasaray 'ın başında ?

Yeni hoca bulma konusu gerçekten güç bir konu, bugün FT için yapılan eleştirilerin yarın gelecek adam için daha ağır şekilde yapılacağını da tahmin etmek zor değil, üstüne 2 sene şampiyon olamamış, 3. senede de şampiyonluk beklentisi azalan bir takım hüviyetinde olmak da riskli.

14 sene şampiyon olamadıktan sonra şampiyon olmak için beklediğimiz maksimum süreç 4 sene o da 2008-2012 arası, tarihte daha uzun beklediğimiz bir dönem yok dolayısıyla 30 yaşın altındaki taraftar kitlesi özellikle başarısızlık nedir görmediği için taraftarı konsolide etmek de zor olacaktır.

Açıkçası ben geçiş döneminin Feldkamp gibi kurt bir isimle olmasını isterdim genç hocadan ziyade ancak dünya futbolunda şu an bu profilde birisi yok dolayısıyla da mecbur genç ve gelişime açık, başarıya aç birini bulmak gerekecek. Ülke dinamikleriyle de uyumlu olması da gerekiyor.

Eğer Favre gibi ciddi maçlarda en iyi oynayan oyuncuyu çıkarıp skoru tutmaya çalışan birisi gelirse taraftar 2. gün çatlak sesler çıkarmaya başlar. Karakter olarak güçlü ve pes etmeyecek birisi olması çok önemli.
Sadece saha içi teknik taktik değil altyapıdan antreman sahalarına kadar yardımcı antrenörlerden alt yapı antrenörlerine kadar belirli bir oyun anlayışına sahip sistematik bir yapı oluşturacak Derwall gibi Feldkamp gibi bir teknik direktör tam da şu an ihtiyaç olan..aslında Fatih hoca da bu devrimi yapacak güçlü iradeye ve tecrübeye sahip..genç potansiyel oyuncuları takıma kazandırmak adına bir değişime de girdi ama bazı inatları ve geçmişte bilindik terime aykırı kararları ve tercihleri değişim sürecinin sağlıklı işlemesine engel oluyor...ve bu düzelecek gibi de durmuyor..
günümüz futbol dünyasında da yaşı ileri kurt hoca profilinden ziyade genç dinamik ve yenilikci hoca profilleri seçilir oldu takımlar için..avrupada özellikle..
hoca değişimi olursa terim yerine gelecek olan teknik direktör seçilirken çok çok zorlanacağız gibi..ayrıca gelecek olan teknik direktöre de her türlü sabır etmek zorundayız..yoksa yine kısır döngüye gireriz..sürekli teknik direktör değişimi ve istikrarsız sezonlar başlar bu sefer..

hikmete trip attigi kismi video olarak paylasabilecek bir baba yigit var mi?

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

abi ne 10 pozisyonu ne 19 şutu yaw
kalemizde tehlike görmeden faul yüzünden gol yedik demiş. daha dk 1 de karsı karsıya kacırmadılar mı. hoca tünelde miydi o ara neredeydi
Formalari karistirmis olabilir, kimseye soyleme bende macin ilk 10-15 dakikasinda heyecanlaniyordum ataklari sari kirmizili formayi giyen futbolcularin yaptigini gorurken :D

Hoca mac mi seciyor, yada oyuncular avrupada kendini göstermek icin ekstra motivasyonu olur diye maca baya odaklaniyor?
her ikisi de olabilir üstat ama tek gerçek lig maçlarına iyi hazırlanmıyoruz. ya da daha doğrusu sezon için de bazı maçlara hiç hazırlanmıyoruz lig avrupa farketmeksizin

bir tane daha uzun boşluğumuz var. 87 ve 88 şampiyonluklarından sonra fener'in gol rekoru kırdığı ve bjk'nin gordon milne ile arka arkaya şampiyonlukları var. 89-90-91-92 senelerinde olamadık.

onun haricinde maksimum 3 sezon ara verdik. 2003-2004-2005 ve 2009-2010-2011.

şampiyonlukların geldiği yılların arasındaki farklara bakınca 4 sene oluyor ama şampiyon olamadığımız sezon olarak bakarsak 3 sezonluk boşluk var.

yani bu sezonu da boş geçersek son 20 senedeki en uzun serimizi tekrarlamış olacağız.

Oyuncular hocaya inanmiyor çünkü bakiyor forma adaleti yok 2. Olarak antrenmanda bir cacik ögretilmediginide görünce sen futbolcu olarak kendini parçalar misin?

şu an ya lucescu ya gerets lazım gibi görünüyor

takım şampiyon olamasa da gümbür gümbür oynarsa taraftar en az 1 sene kredi daha açar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt