Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim bildiğim terim delikanlıdır inatçıdır

Lazio maçında 2-0 öne geçip babeli oyuna alığ versin ya maçı bi

Bakalım noluyo stadda

Taraftarıda görücez kaypakmı değilmi

Tudorun ilk maçında kombine yakanlar sahne sizin

Pozisyon alma, yerleşim olayını lig seviyesinde bile yapsak takım hücumda, savunmada seviye atlar, hatta saçma sapan oyuncu değişiklikleri bile 3 puana engel olmaz belki...Senelerdir maçların yarıdan fazlasında toplama takım görüntüsü izletiyor hoca.

Oyuncular temaslı oynamıyor. Takım boyu gereksiz uzun. Saha içi iletişim yetersiz. Haklı olduğumuz pozisyonlarda toplu halde itiraz dahi yapılmıyor. İki düzgün yardımcı ile bile çözülecek çok şey var da Terim'i anlamak güç.

Ben oynatmaya çalıştığı oyundan memnunum. Yeni bir takım kuruluyor. Sabretmemiz gerekiyor. Henüz ideal 11 kurulmadı. Devre arası Gedson ve klübeye yapılacak 1-2 transferle fişek gibi takım oluruz. Yedekten girecek oyuncularımız ne yazık ki belli. 1 sene sonra Babel ve türevleri takımda olmayacak. Yangın yapacak bir durum yok 2 puan fark var. Takımımızı desteklemeye devam edelim.

Sen çoktan emekli olmuşsun.2 sezon güle oynaya kazanacağımız şampiyonluklarımıza kan doğradın.O da yetmedi bu senede bize eziyet çektirmeye ant içmişsin.Seni ayrı destekçilerini ayrı diyerekten ağır konuşurdum da değmez.Forumdan uzak kalmak istemiyorum.Yazıklar olsun!
İnanılmaz derecede fazla var forumda destekçisi

Pozisyon alma, yerleşim olayını lig seviyesinde bile yapsak takım hücumda, savunmada seviye atlar, hatta saçma sapan oyuncu değişiklikleri bile 3 puana engel olmaz belki...Senelerdir maçların yarıdan fazlasında toplama takım görüntüsü izletiyor hoca.

Oyuncular temaslı oynamıyor. Takım boyu gereksiz uzun. Saha içi iletişim yetersiz. Haklı olduğumuz pozisyonlarda toplu halde itiraz dahi yapılmıyor. İki düzgün yardımcı ile bile çözülecek çok şey var da Terim'i anlamak güç.
Hocam bunu anlamıyor kimse .
Hoca bahane buluyor dış güçler diyor herkes de yutuyor.

Morutan defansif yönü iyi olmadigi icin aytaci almis puhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahaha
Birak git aga

babel nedir ? aytaç nedir allahını seversen hoca ?

allahtan emre akbaba gitti de muhtemelen babel, akbaba, aytaç 3lüsü oyuna girerdi.

emre sakatlanınca aytaçı alıp morutanı babel yerine tutsa aynı şey olmuyor muydu yav defansif anlamda

3 yıl planını şöyle devam ettirelim
hoca transfer komitesinin başına geçsin, hem avrupa kulüpleriyle ilişkisini de kullanır
yeni bir hocayla devam edelim derim
bugünkü değişiklikleri acayip saçma ve mantıksız geldi bana

Hatayı baştan yaptı

Asunçao antrenman yapıyo,eski lkulübündede oynuyomuş,ilk 11e hadi almadın diyelim yedeğe yazacaktın

İlk yarı 2-1le içeri girdik,takım baskı yiyo müdahale şart,top tutacak top çalacak presi kıracak takımı rahatlatacak asunçao hamlesini yapacaksın 45de savunma önüne,berkanıda sol içe atıp daha dinamik olacaksın hem ofansif hem defansif

Kılınç mecburi değişecekse sakatlıktan dolayı oraya morutanı kaydıracaksın

Keremde kötüydü onuda mohamedle değiştirip mohamedide kazanacaktın,ilerde halil ve mohamedle en azından sayısal olarak eksik kalmamış olacaktın

Yedlinde sıvıyoken ve luyide kademe hatası yapıyo orası yol geçen hanı oluyoken alpaslanı sağbeke alıp hücum desteği beklemeden (morutanın 1e1i var bek bindirmesine mecbur değil) wakayemenin etkinliğini azaltacaktın ve biraz daha sağlıklı olması için sağ stopere nelsonu koyacaktın

İkinci yarı şöyle olmalıydık

Muslera
Alpaslan-nelson-luyindama-pva
Cicaldu-Assunçao-berkan
Morutan-mohamed-halil

Oyun okuma sıfır bizim ekipte,tamamen doğaçlama allaha emanet yapıyolar

Forum yonetiminden arzum artik Fatih hocamin demeçlerini yasakli kaynak olarak kabul edip burada artik yayinlanmasinin engellenmesi.

Forumca ruhsagligimizin selameti icin..

Ben oynatmaya çalıştığı oyundan memnunum. Yeni bir takım kuruluyor. Sabretmemiz gerekiyor. Henüz ideal 11 kurulmadı. Devre arası Gedson ve klübeye yapılacak 1-2 transferle fişek gibi takım oluruz. Yedekten girecek oyuncularımız ne yazık ki belli. 1 sene sonra Babel ve türevleri takımda olmayacak. Yangın yapacak bir durum yok 2 puan fark var. Takımımızı desteklemeye devam edelim.
3 senedir takım kuruyo evt bi 3 sene daha bekliyelim

Ben Fatih Terim'e sabretmek zorunda değilim. Getirsinler genç, potansiyelli bir teknik direktör hep birlikte ona sabredelim.

Biz değişikliklere sinir oldukça sen bu hususta inat ediyorsun
Bir de üstüne Arda açıklaması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt