Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
WQAM5ULo.webp

Yapılan yorumlarda en çok garibime giden yorumlar şunlar ;

Hocam artık istifa etmenin zamanı gelmedi mi , Artık yeter , Artık emekliliğini açıklama vakti geldi hocam , Bu güne kadar seni savunuyordum ama artık olmuyor , Lütfen bırak hocam vs..

Yahu adam 4-5 senedir bir kulübü sömürüp onlarca aldırdığı adamla kulübü resmen fiili olarak bitiriyor.. Yemediği adam kalmamış , çatır çatır şampiyonluğu evlatları için satmış ve rakibin 1 numaralı finansörü olmuş ve yeni gelenleri de bitirmeye oynayıp bildiğin AJAN gibi davranıyor ama bizim taraftardaki bu Fatih Terim sevdası ve kibarlığı beni bitiriyor.

Daha düne kadar milli takım arası girdiği için FT sevdalıları yine hortladı hocanın resmini yapıştırıp milleti hain ilan etmeye devam ediyordu. Aradan zaman geçmeden malum arkadaşlar bir foto koyayım belki Taylan ve Morutan , Muhammed rezaletleri unutturur.

108459cb0aaf807e-1519017978-1519017985.jpg

bizim taraftar terime takti bu sene. Olumlu yonleri gormeden direk lince basliyorlar maalesef yenilsek de genclerle yenilelim diyenler nelssona kereme hemen cop diyebiliyor. Elimizdeki oyunculari parlatmaya calismak varken degerini biz elimizle sifirliyoruz zaten dusmana gerek yok.

Bence Terim'e takan hic kimse yok. Buradaki herkesin derdi Galatasaray. Yalniz acik secik ortada olan acı gercekler gorulemezse yine husran olacak, biz bunu soyluyoruz. Bu kadar leş bir ligde son 2 sezonda kaybedilen sampiyonluklarin en buyuk sorumlusu Cengiz Yonetimi ve Fatih Terim'dir. Bana gore Burak Elmas'da belki efsane olabilecegi camiada cok buyuk bir hata yaparak hocayla devam etmistir.

Sanki tavşanlı linyite arenada 5 yemişiz gibi linçlenmeye başlamışsınız hocamızı. Tamam oyuncu değişikleri morutan değişikliği falan yanlıştı. Ama ts fb bjk deplasmanlarında 1 puan hiç bir zaman fena olmaz ki bu takım yeni kurulmuş takım. Dün maç konusunda da dedim ilk dakikalarda Barcelona yaptınız takımı sonra yerden yere vurdunuz. Kerem'e messi diyenler şimdi adama denmeyen şeyi bırakmadı.

Biz Galatasaray'ız bu ligin her zaman doğal favorisiyiz. Cidden bazen öyle yorumlar okuyorum ki eleştiriden ziyade fenerli beşiktaşlıların etmeyeceği hakaretleri okuyorum kanım donuyor. Eleştirin, hatalarını söyleyin hatta istiyorsanız istifayada davet edin ama bu adam 1.5 yıldızımızı getirmiş, tarihimizin en büyük başarısını getirmiş adam. Geçmişimize saygısızlık ediyorsunuz bu yaptıklarınızla.Yapmayın, etmeyin lütfen.

Ftyi eleştirmeyip koruyalım diyenler ya fbli,ya ftnin bizzat kendisi yada 1.derece yakınlarıdır

Zira normal bir gslinin hala kendisini savunması imkansız oğlu imkansız

Artık bakış açısının sana göre bana göre evresi çoktan geçildi

Çikalduya iyi dersin kötü diyebilirsin,mohamede gitsin dersin kalsın dersin ama yedline iyi,babele iyi,ftye iyi falan diyemezsin

2 yıldır bırak kötüyü rezalet bi performans. sırf şu akbaba ve babel meselesini başka hoca yapsa üçüncü yapışında linç edilip kovulmuştu. 2 sezondur 50 defa aynı şeyi yapıp takımı sabote etti ama hala takımın başında. terimin kredisi büyüktü ama bitti artık, burası galatasaray terimsaray değil. 3 büyükler tarihinde 2 sezon üst üstte başarısız olup 3.sezona başlayan tek hoca.

Aklını basina devsir adam artik,sacmasapan değişikliklerin luzmu yok.omer bayram bile katki verir ama aytac ve babeli kazanamazsin.bitmis onlar

Yanında maç içi oyunu okuyup önlem aldıracak bir adam yok. Rakibi analiz edip mac maç analiz yapacak adam yok. Antremanlarda pozisyon çalıstiracak adam yok.Hoş olsada dinler kulak verir misin orası ayrı muamma. Fatih hocam egoyu törpülemezsen sene sonu bu büyük kariyere yakışmayacak biçimde ayrılacaksın bu kulüpten. Islıklanmana gönlüm razı değil.

Galatasaray Bir His Takımıdır.

Hakikaten problemin futbocularin birbirini tanimamasindan kaynaklandigina mi inaniyorsun renkdas?

Oyuncu degisikligi disinda evet oyle. Neden bu konuyu es geciyorsunuz ? Cok buyuk bir degisim oldu takimda bir suru yeni oyuncu var. Muslera-Luyindama-hadi diyelim Yedlin (ki cok oynamadi gecen sezon) - Kerem (o da sonradan sure almisti) - Halil (sadece ikinci yari) - Babel ve Taylan. Bunlarin disinda dun oyuna giren isimlerin tamami yeni ve hatta ustte parantezde yazdim cogu sonradan sure almis isimler.

Defans tamamen yeni desek yanlis olmaz. PvA-Nelsson-Luyindama-Yedlin/Boey arkalarinda Muslera. Hoca savunmuyorum ama olaylari karistirmamak ve dogru gozlemide kucumsememek lazim. Son olarak, oyuncu degisikligi konusundaki hatasinda sonuna kadar katiliyorum herkesle. Morutan cikmaz, hadi diyelim cikiyor ama ikamesi Aytac olmaz, Ogulcan olur Feghouli olur ne bileyim BAY olur. Tamamen sacma bir degisim, anlamsiz bir hamle. Sanki Aytac girince efsane savunma yaptik yine ortasahalar gecildi. Hatta Morutan olmus olsaydi cok rahat gol/asist yapardi cunku Kerem gibi cabuk top kaybetmiyor, sutlari olan ve ofans-once kafasinda bir oyuncu. Ayrica cok kart aldirirdi. Berkan muhtemelen kirmizi gorurdu. Neyse oldu bitti sacma bir karardi. Hoca bu konuda elestirilmeli, Yedlin'in sacmaliklari yuzundenyeni bir takimin su macta 3 puan alamamasi beni cok uzdu.

Keremin eksikleri konusunda hakliymis,bu arada.dogru zamanda oynamalıymis,oyun ici eksikleri cok

Eldeki gole en yakin birkac isimden biri ancak seviye olarak (oyun okuma, pozisyon bilgisi, defansa yardim, pas oyunu) cok eksikleri var. Ikinci lig seviyesinde olan bu ozelliklerini ki bir cogu mental yukari tasimali. Yaparsa cok komplike bir oyuncu olur.

Maç başı maks 3 değişiklik yapılmalıdır. Hazırlık maçlarında mesela ; ilk yarı as kadro ikinci yarı yedek kadro çıkar oyun 180 derece değişir. Aynı anda 3 oyuncu değişikliği vs. takımı afallatıyor. Senin İlk 11 ini rakibin bike kafadan sayabiliyorsa şampiyon olursun. Galatasarayda 2 senedir bu yok. Maç yoğunluğu vs bahanelere gerek yok. Takım oyunu oynayabilsek ; bazı oyuncular amelelikten ölmese haftada 2 maç aşırı yorucu olmaz. Takım oyunu için de aynı adamların 3-4 maç üstüste oynadığını görebilmemiz gerek. Öyle bir takım yarattı ki her futbolcu her an farklı bir pozisyonda oynarken kendisini bulabiliyor. Oyuncuyu geliştirmek onu farklı pozisyonlarda oynatmak demek değildir. Aytaç 6 no değil , berkan 6 no değil, emre kılınç 8 no değil, taylan 6 no değil.
Babelle yedlin ömer bayram futbolcu değil onları kadro dışı bırak gitsin. Absürd pozisyonlarda oynayan adamlar, nerede duracağını bilmeyen saha yerleşimi çok kötü bir takımız.

Arda ve Fegh açıklamasına gereksiz tepki verildiğini düşünüyorum. Tecrübe eksikliğinden dem vurdu ki haklı. Hem Kerem'e sallayıp hem bu açıklamaya tepki göstermek çok tutarsız.

Yigidi oldurduk hakkinida verelim, ilk yarinin gol yokken ki bir 15 dakikalik bolumu yaklasik bir 4 yildir gormus degilim. Problemler listesi bayagi bir uzun ama kucuk bir isik var orda. Hoca kendini Babel, Arda sarmalindan nasil kurtarcak halen bilmiyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt