Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim semtte tanıdığım genç bir kardeşim lise 3 ve 4, son 2 senesi pandemiye denk gelmesine rağmen İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesini kazandı.

Demek ki bahane üretmeyip kendisini çalışmaya veren kişi her koşul da (pandemi) başarılı olabiliyor. Ne dersin @Gökhan Gel ?

saçma

Eskiden olsa 3. Golü arardi, bulurduk bulamazdik o ayri. Artik korkuyor Fatih terim. O degisiklikler, sadece hatali degil ayni zamanda cesaret kırılması da.

Ya ona bakarsan Garry i aldıran da Tudor. Geriye gittikçe bu tartışma uzar. Ilk defa ağız tadıyla kendi kadrosunu kurdu. Çok memnunum transferlerden de gençleri oynattığı sürece. Ama şu gereksiz değişiklik sevdası yaptığı onca işi çöpe atıyor.
Rodriges tudordan once geldi. Tudor solda tolgayi tercih ediyordu

Eskiden olsa 3. Golü arardi, bulurduk bulamazdik o ayri. Artik korkuyor Fatih terim. O degisiklikler, sadece hatali degil ayni zamanda cesaret kırılması da.
Peki Paşa maçında 2. golden sonra 3'ü mü aradık yoksa korumaya mı çalıştık? Bence senin dediğinin tam tersi 3'ü aramayı bırakıp, oyunu soğutup skoru tutma konusunda eksiğiz.

hocanın başlığı ama eleştiri konusundan devam edelim diye buraya yazıyorum

öncelikle paşa ve ts maçlarında skorun seyrinin aynı olması olumlu olarak da olumsuz olarak da oyun da benzerdi sonucuna vardırıyorsa yanlış demektir

herkes paşa maçı ilk yarısı iyiydi diyor ama değil rakibin baya leş oyunundan dolayı iyi görünen pek planlı iş yapmayan takım vardı

oysa dün bana göre bizden daha baskın bir takıma karşı gencecik kadroyla iyi iş çıkardık

2-0dan dönmesi de o kadar üzmedi beni çünkü takım bunları öğrenecek

hocanın tecrübeli oyuncuya ihtiyaç oldu maç içinde açıklaması da haksız değildi

hocaya muhalefetim malumdur yarın gitse sevinirim ama dünkü oyundan daha beter 50 oyunu vardır bu kadar toz kaldırmayan

dün genç galatasaray için iyi bir sınavdı bence

Kerem 8 kez top kaybetmiş, golde Hamsik'i kovalamayı bırakmış demeyi biliyoruz ama hocanın Arda veya Fegh olsaydı faydalanabilirdik demesine ayar oluyoruz. Bitik Arda'nın bile Hamsik'i kovalamayı bırakacağını sanmıyorum o pozisyonda. Veya bu kadar top kaybedeceğini. Kerem yerine Arda oynamalı demiyorum tabi ki fakat bu tarz maçlarda topçuların nerde durduğunun, nerde ne yapması gerektiğinin bile çok önemi olabiliyor. Gidişata göre Arda veya Fegh oyuna pek tabi alınabilir duruma göre. Geçen sezon Sivas, Bjk veya Ts maçlarında faydalanmadık mı Arda'nın tecrübesinden?

"Bugün Barış ve Boey olsaydı, Arda tecrübesini sahada kullanabilseydik, Feghouli'yi kullanabilseydik diye düşünmüyor da değilim açıkçası."​

Bu açıklamada bu kadar tepki çekecek ne var anlamıyorum. Babel'i de zorunluluktan aldı Emre sakatlandığı için, tecrübe eksikliğini gidersin diye değil.

Zaten Melo veya Ujfalusi olsa bütün bunları konuşmamıza gerek kalmayacak.
babeli 2 yıldır sürekli oyuna alması da zorunluluktan herhalde. o kısmını çözemedim. arda ve feghoulinin bırak rakibi topu takip etmeye hali yok.

Peki Paşa maçında 2. golden sonra 3'ü mü aradık yoksa korumaya mı çalıştık? Bence senin dediğinin tam tersi 3'ü aramayı bırakıp, oyunu soğutup skoru tutma konusunda eksiğiz.

Pasa macinda ben cok kizmadim hocaya. Orada atamadik denedik. Bu macin ikinci yarisinda babelle aytaci alinca rakibe siz gelin ben bekleyecem mesaji verdi. Dedigin gibi oyunu sogutacak adam da yok. Feghouli olsa belki.

Bu arada inşallah yanilirim ama morutani, umarim felipe gibi harcamazsin hocam.
Umut ezbere yorumlar yapıyorsun son dönemde sürekli; hadi diğerlerini anlarım da sen aklı başında adamsın yapma. Twitter ergenlerinin yorumu bu.

Felipe de çok büyük topçu olsa bir bok olurdu, gören de Alex gibi bir şey oldu sanacak.

Umut ezbere yorumlar yapıyorsun son dönemde sürekli; hadi diğerlerini anlarım da sen aklı başında adamsın yapma. Twitter ergenlerinin yorumu bu.

Felipe de çok büyük topçu olsa bir bok olurdu, gören de Alex gibi bir şey oldu sanacak.

İyi oynayip oyundan alinmasini kizdim sadece. Haklisin gerci ezber oldu. Ancak bu eleman demek vasat oynasa hic oynatmayacak hoca.

İyi oynayip oyundan alinmasini kizdim sadece. Haklisin gerci ezber oldu. Ancak bu eleman demek vasat oynasa hic oynatmayacak hoca.
U21 topçusu vasat oynasa tabii ki oynamamalı, Emre Kılınç varken hele. Morutan'a özel önem verdiğini düşünüyorum ben zaten aksine.

Çıkartması büyük hataydı bu ayrı bir durum da Felipe de Lincoln değil yani; sıradan kariyeri olan bir adam; hatta benim hatırladığım Terim'in sildiği ilk adamdır iki de Nzonzi oldu. Genel kanının aksine Terim'in yol verdiği ama bizden sonra çok iyi kariyeri olan bir oyuncu da yok.

U21 topçusu vasat oynasa tabii ki oynamamalı, Emre Kılınç varken hele. Morutan'a özel önem verdiğini düşünüyorum ben zaten aksine.

Çıkartması büyük hataydı bu ayrı bir durum da Felipe de Lincoln değil yani; sıradan kariyeri olan bir adam; hatta benim hatırladığım Terim'in sildiği ilk adamdır iki de Nzonzi oldu. Genel kanının aksine Terim'in yol verdiği ama bizden sonra çok iyi kariyeri olan bir oyuncu da yok.

Peki babel olayina ne diyorsun ? Neden bu kadar tutuldu bu herife ?

Peki babel olayina ne diyorsun ? Neden bu kadar tutuldu bu herife ?
Sürekli tek top hücuma gidince dönüşlerde sıkıntı yaşıyoruz diye oyunu yavaşlatmak amacıyla aldı bariz ama manası yok.

Bu Arda ile olur Feg ile olur ama Babel ile olmaz zaten şanssızlık aynı anda Arda, Feg ve Barış'ın olmamasıydı. Feg olsa muhtemelen o girerdi.

Yine de isabet oldu bu aptalca tercihinin işe yaramadığını görünce umarım süre vermekte artık daha katı olacaktır, zaten ilk fırsatta ıslıklanacağını düşünüyorum Babel'in.

Güzel oyuncular aldırdı, şimdi görevi bırakmanın tam zamanı. Böyle güzel bir yapılanma doymuş değil de tam aksine başarıya aç bir teknik adamla mükemmel yerlere gelebilir.

O değilde Morutan ın da sonu Mostafa gibi olacak Terim sayesinde.Müthiş maç çıkaran adamı sen git 45 te çıkar..Bu takımın başından gideceğin günü iple çekiyorum

Mostafa yı galiba en çok koruyan benim forumda. Hoca tepkileri haricinde de bir gariplik var bu çocukta. Buldozer gibi adam kayıp, güç düşüklüğü yok; ts maçında bir pozisyonda bu gücünü gösterdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt