Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya bu utanma mutanma lafı nereden çıkıyor ? Sizden kim niye çekinsin utansın terimciyim demek için, siz kimsiniz sanki ? Adamlardaki triplere bak yahu. Sizin gibi olmayanlar kafanızda direkt etiketli zaten , hem sizden olmama hem Terimci olmama ihtimali yok. Bir de ülkedeki mevzuyla durumu bağdaştırıp durmak da son derece alakasız. GS tarihinin en başarılı figürüyle iki bin yıllık Türk tarihinin en başarısız liderinin durumlarını bağdaştırıp millete malum partili biatçı muamelesi yapmak çok çirkin. Terim düşmanı olmak sözde elit bir seviyeye erişmek sanılıyor galiba , Terim'e sorgusuz sualsiz biat edenlerin lacivertisiniz sadece.

Bu 2 maç bence çok yanıltıcı, özellikle Marsilya maçında mücadeleye eyvallah ama 1 gol yesek çıkartmamız mümkün değildi sahadaki oyun ile bana kalırsa.
Orası öyle. Ama benim eleştirim takımla alakalı değil direkt Terim'le alakalı.

Lazio maçı harici bu sezon gömleğinin terlediğini görmedim ben Terim'in. Sürekli su kutusunun üzerine oturup maç izliyor bizim gibi.

Hocam mac öncesi taktik belirliyor

giphy.gif

Şimdi genele baktığımız zaman hocamın gitmesini en başta kimler istiyor?Beşiktaş taraftarı Fenerbahçe taraftarı Trabzonspor taraftarı hocamın gitmesini canı gönülden isteyen kesimler olduğuna göre bizim sayın hocama her daim sahip çıkmamız gerektiği su götürmez bir gerçektir.Galatasaray'lının Galatasaray'lı dan başka dostu yoktur.Aklımızı başımıza devşirip Galatasaray'ı Galatasaray yapan sayın,yüce,ulu imparatorumuza destek vermeye devam edelim.

Şimdi genele baktığımız zaman hocamın gitmesini en başta kimler istiyor?Beşiktaş taraftarı Fenerbahçe taraftarı Trabzonspor taraftarı hocamın gitmesini canı gönülden isteyen kesimler olduğuna göre bizim sayın hocama her daim sahip çıkmamız gerektiği su götürmez bir gerçektir.Galatasaray'lının Galatasaray'lı dan başka dostu yoktur.Aklımızı başımıza devşirip Galatasaray'ı Galatasaray yapan sayın,yüce,ulu imparatorumuza destek vermeye devam edelim.
FB-ZGHLXIAMnVk5

Futbolun için de eleştiri yapanlar ne güzel yazıyorlar artıları eksileri ......ft idmani vasat hoca vb diyenler sadece komik. Berkan vasat o vasat bu vasat terim vasat genç oyuncu alınır burası anaokulumu yaşlı gelir millet nasıl genci buluyor denir

O eskidendi Terim'in gitmesini isteyenler. Simdi kalmasini istiyorlar, durum belli. Futbol denen pek bisey yok. Oyuncular'in ne oynadigi belli degil, bir oyun anlayisi yok.

Bu konuda mizahı bir post daha atarsan seni aşılarım !!!

Yazdan beri böyle zaten. Kutuplaşma her konuda had safhada memlekette , burası da makul olmaktan çok uzak tiplerle dolu. Doğal olarak bu güruhun saygısız mesajlarına ve tavırlarına katılmıyorsan Terimcisin. İşin komiği bu histerik tipler aylardır bir tane gelebilme ihtimali olan hoca önerisi yapamadı.
Ben yaptım öneri. Geçen sezon kenarda Terim yerine bir tane eşşek dursa şampiyon olurduk dedim. Geçmiş mesajlarıma bakabilirsin. Bu sezon içinde aynı fikirdeyim kenara bir tane eşşek koysunlar yada bir kazık çaksınlar bundan daha iyi futbol oynarız.

2007-2008den beri maclari düzenli olarak izlerim. kocaelispor'dan 5 yedigimiz macta bile daha iyi oynamistik düne göre. kimse 3 puan geldi diye üstünü örtmeye kalkmasin dünki performansin.

Bazi Galatasarayli arkadaslar hocayi sadece bu sezona bakarak elestiri yapiyor oysa ki... sampiyonluklarla beraber 3 rezil sezon gecmirmistik.

Rezil diyorum cunku oyunumuz bugunden cok da farkli degildi ve en onemlisi avrupada tam anlamiyla rezil olduk.

Hocaya göre takım çok iyi hiç sorun yok puan kayıpları hep bir neden yüzünden oluyor sorunu kabul etse ona göre çözüm de üretirdi ama sorunu kabul etmediği için çözüm üretmez değişen hiçbir şey olmaz kısaca gidene kadar huzur yok bize.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt