Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yarin bir gün Fatih Hoca takimdan ayrilirsa kaos ortami birakarak ayrilacaktir. Hoca'dan tek emin oldugum konu bu. Sessiz sakin birakmayacaktir. Cok istiyorum aslinda hoca'nin kalmasini ama ben bir illerlemi bir toparlama göremiyorum, görmeyecegimizide düsünmüyorum.
Yeni gelen her kimse o hoca, toparlamaya calisiyor derken, ayrica takimda su sorun bu güvensizlik, su eksikler felan var gibi aciklamalar, krediside zaten sifir. Kas göz arasinda shutingen olur. Tekrar basa sar, yok o hoca yok bu hoca olmadi derken Fatih Hoca 70'inde tekrar takimin basina gecer. Yani kisacasi kötü futbola devam. Avrupada sifir cekmeye devam. Lige gelince 3 illeri 5 geri derken sampiyon ihtimali elbet olacaktir ama futbol kalitesi malesef ligimizin ayarinda kalacaktir. Su anki yönetime lafim yok, iyi isler yapiyorlar kesinlikle.
Takim icersinde o ortam, ciddiyet ve düzen degismeli. Yeni gelen oyuncular disiplinin, profesyonelligin üst seviyede oldugu bir ortamla karsilasmali. Yoksa ilk veya en gec ikinci sezonunda cogulari isi laylayloma aliyorlar.

Ne özeleştiri yaparsın ne topçu geliştirirsin ne adam gibi çalıştırırsın senin yüzünden sakatlanan adam sahaya dönemiyo anasını satim kulübeye evladından başkasına adımını attırmazsın,zaten sportif direktör istemiyosun çünkü o işi sen üstlenmek istiyosun orasını biliyoruz alıştık artık

Bu geri kafalılıktan gına geldi artık hoca hala konya maçından sonra taraftara laf sokmalar falan sen kimsin ya kendini ne sanıyosun mesih misin sen

Dua et seni seven bir başkan var koltukta yoksa şu an torun seviyodun

Mac sonu sinan yilmaz 11/12 sezonunda oldugu gibi Maca cift forvetle basladiniz Ama o dönem cizgilerde oynayan oyunculariniz merkezi Iyi kapattiklari icin rakibin kontra ataklarina izin verilmiyordu,Kerem ve Morutan ile bu oyun pek olmadi diye bir soru sordu Fatih hoca ya

Hoca ise cevap olarak o dönem Biz 4 merkez oyuncusu ile oynuyorduk,simdi ise 2 merkez 4 te hucum oyuncusu ile oynadik konya macinda,Kerem ve morutan yuzde 70 hucum yuzde 30 savunma düsünen oyuncular bu yüzden o dönem ki oyuna pek alisik degiller,hem gordum hem kazandim bu Bizim icin avantaj diye noktaladi

Eger Gercekten dedigi gibi gördüyse Kerem ile bu oyunu oynamak pek mumkun degil cünkü merkeze ve savunmaya destegi cok az,mesela Emre Kilinc ile Bunu yapmak mumkun

Bu takima dogru oyunu bulana kadar Ya oyuncu tercihleri degisecek ya da formasyon degisecek Ama birseyleri degismeden Ayni seyleri tekrarlamaya devam edersek yerimizde sayariz

images (89).webp
Hocam düşmanlarını bekliyor.

Fatih hoca uzun yıllar sonra taraftar desteğini epey kaybetmiş görünüyor ultraslanin elle tutulur tek grubu olan uni den tanıdığım çocuklar var epey ümitsiz konuştular onun dışında yaşı bizlerden büyük hoca hayranları bile emeklilik demeye başlamış
Hoca kendisi farkındadır umarım bunların, yuhalamalarla değil alkışlarla gitmesini isterim ben hala

Dikkatimi çeken bir nokta

Halen hocayı savunanların hocayı eleştirenlere karşı tek bir argümanı yok

Yok ft idmanı yok vasat kelimelerine takılmış durmuşlar

Bu eleştirileri ciddiye almayız filan diyorlar

O zaman soruyorum kendilerine

Eleştirenlerin göremediği neyi görüyorsunuz da halen savunmaya devam ediyorsunuz

Biz eleştirenler olarak takımdaki yanlışlıklar ile ilgili size ayaküstü 10 tane madde sayarız

Buyrun 4 senedir takımın başında aynı hoca bulunmasına rağmen düzelmeyen yanlışlıklar

1. Bir türlü gelişmeyen oyun anlayışı
2. yanlış 11 seçimleri
3. Hocanın takıma hakim olamaması
4. Yanlış kadro mühendisliği
5. Forma adaletsizliği
6. Farklı oyun planımızın olmayışı
7. Hep devam eden kondisyon sorunu
8. Israrla defanstan çıkarken pas yapılması
9. Duran toplarda organizasyon eksikliği
10. Yetersiz teknik kadro sorunu

Daha bu liste uzar gider de ben genellikle konuşulanları yazdım

Bunları da haklı bir eleştiri olarak kabul edersiniz diye düşünüyorum herhalde

Buyrun bunlara cevap verin

Siz hocayı savunun biz ikna olalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt