Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca gözünü seveyim artık lige konsantre ol

Çok rahat şampiyon olabileceğimiz bir kadroya sahibiz

Yeter ki doğru takım ve doğru taktikle sahaya sür takımı

Moskova maçında yaptığımız gibi sakin kalıp son 20 dakikada hızlı top oynamalıyız

Kendine gel hoca lütfen

An itibariyle oynattığın oyunla bjk karşısında Galatasarayı rezil etmekte olan miladı dolmuş teknik direktör.. Bu oyunu oynatmak için yıllık 3 milyon euro alıyor..

Takımı ben yönetsem en fazla bu kadar oynardık zaten! Burak Elmas eğer kredisini tüketmek istemiyorsa acilen kendisiyle yolları ayırmalı! Yoksa bu sezonda çöpe gidecek..

maçta büyük td dokunuşlari vardı ilk yarıda. süpersin hocam bu kadarını beklemiyordum

Lütfen pılını pırtını topla ve bu maçtan sonra emekli ol.. Giderken Babelide götür turşusunu kurarsın belki..

Suç sen de değil emin ol.. Suç seni hala orada tutanda!

Mustafa Muhammed'in yerinde olsam bonservisimi almayın Mısır'a dönecem der şarteli çeker paramı yerdim... Sonra da Avrupa'ya giderdim..

ciddi ciddi morutanı çıkardı. diagne 70dkdır takımı eksik oynatıyorken morutanı cıkardı. söylenecek pek fazla şey yok

Muhammed ile birlikte Morutan'a kafayı takacak diyordum çünkü Fatih Terim için kendi inandığından başka doğru görmeyen egoist bir ruh hastasıdır..

Son haftalarda bizi toparlayan iki oyuncuyu bir şekilde kesiyor Galatasaray DÜŞMANI..

Bu yüzden diyorum ki dibine kadar Fatih Terim'in Düşmanım.. Bu adamın bütün ilişkileri araştırılsın normal değil bu..

Bu başlığa son kez yazıyorum.. Kendisi gidene kadarda bir daha yazmayacağım..

bjk maçının 82. Dakikasında 2-1 gerideyken ve penaltı kazanmışken, Cicaldau gibi bir penaltıcı dururken kazandığımız penaltıyı oyuna yeni giren ve henüz soğuk olan Mohamed mustafa'ya attıran ve penaltının kaçmasına sebeb olan taktik deha..

Galatasaray'ın geleceği bu adamın ellerinde çürüyüp gidecek. Ve biz elimiz kolumuz bağlı hiçbir şey yapamıyoruz! Ne kadar acı..

Git artık git yaa

Yeter artık bırak bizi

Git yeterrrr

Lanet olsun senin oynatacağın topa yaaa

yine utandirdin bizi

su eziklere rezil ettin

gram hakkim varsa helal etmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt