Oral Sever
Berlin Panteri
...
Böyle mallar yüzünden burnumuz boktan çıkmıyor abi.
Satılık hesaplar bunlar.
Çünkü kafalar hep aynı.Böyle mallar yüzünden burnumuz boktan çıkmıyor abi.
Sanki kadro o kadar kötü o kadar leş ki bir tek hoca bu takımı ayakta tutuyormuş gibi konuşuyor aptal aptal bir de inanılır gibi değil.
Asıl şu kendini bilmezin başına Fatih Terim kadar taş düşsün.
Kendileri calip kendileri oynuyor.Müthiş şeyler varAğlama duvarı gibi olmuş burası, koca koca adamların karşısında biri varmış gibi bişeyler yazmasına fena halde ifrit oluyorum
![]()
O Eyüp utanmayip büyük Reiside elestirirse, onundami yillarca devam etmesini istersin?ft'yi istemiyorum ama eyüp yıldız'da istemiyorsa eğer, ft yıllarca bu yapılanma, bizi de yıpratma politikasıyla devam edebilir hiç sıkıntı yok. eyüp yıldız ne ya![]()
Bencede en az bi 10 yıl daha başımızda olsun terimKendileri calip kendileri oynuyor.
Transfer doneminde hergun transfer diye aglayan tipler,istifa diyen tipler,Terim cok transfer yapiyor yazmiyor mu bende ifrit oluyorum.
O Eyüp utanmayip büyük Reiside elestirirse, onundami yillarca devam etmesini istersin?
eyüplen aynı safta olabileceğim ender noktalardan biri olur bu olayKadro kötü ama hoca daha da kötü.Böyle mallar yüzünden burnumuz boktan çıkmıyor abi.
Sanki kadro o kadar kötü o kadar leş ki bir tek hoca bu takımı ayakta tutuyormuş gibi konuşuyor aptal aptal bir de inanılır gibi değil.
Asıl şu kendini bilmezin başına Fatih Terim kadar taş düşsün.
Bu sene kadro ortasaha harici tatmin ediyor. Oyuncuların büyük bölümünden memnunum. Hoca tecrübeli diye fosillerden vazgeçerse biraz kıpırdarız. Illa tecrübeli olsun istiyorsa eldeki fosillerden sonra istediğini alsın.3 yıldır takımın başında ben vardım zaten kadroyu böyle yaptım hoca da şimdi elinden geleni yapıyor