GSCimbom
Alper Altun

Fatih Terim Sayfa 196

Alper Altun ·

Cevap
9,9K
Okunma
416,9K
Sayfa
196/497
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son yazdığım mesaja ek olarak hani diyoruz ya bazı Türk oyuncular ya da sporcular için ismi yabancı olsaydı Mehmet değilde Mehmetinyo olsaydı değeri 50 milyon olur dünyada tanınırdı diye işte Fatih Terim direk kendi Türk kimliğiyle ismiyle dünya klasmanında yer edindi kendine gelmiş geçmiş en büyük teknik direktörler listesinde kendisi.
Hadi be vallahamı nerde o Liste

Son yazdığım mesaja ek olarak hani diyoruz ya bazı Türk oyuncular ya da sporcular için ismi yabancı olsaydı Mehmet değilde Mehmetinyo olsaydı değeri 50 milyon olur dünyada tanınırdı diye işte Fatih Terim direk kendi Türk kimliğiyle ismiyle dünya klasmanında yer edindi kendine gelmiş geçmiş en büyük teknik direktörler listesinde kendisi.

kendisi gelmiş geçmiş en büyük t.direktörler listesinde falan değil sallamayın. fatih terim lokal başarıları olan bir t. direktör öyle dediğin bir listede olsa 50 tane yabancı takım kendisini almıştı büyük yada küçük takım fark etmez.

Galatasaray fatih terim'den önde de sonra da şampiyon olacak kupalar kaldıracak 116 yıllık takımı bir adamın kariyerine bağlamayın.

ben kırmızı kartında değilim

maç içinde sertleşir ortam görülebilir

ama asıl sorun ilk sarı kartında

daha ortada hakemlik filan bir şey yokken sahaya dalması

ve bu adam taktik olarak çözüm üretemediği her maçta bunu yapıyor

orduspora da yapıyor fenere de yapıyor hatta rangersa bile denedi

70'ine merdiven dayamışsın hacı abi az biraz saygın davran allah aşkına

Başka bir başlığada yazdım forumu yıllardır okurum yorum yapmaktan imtina ederim ama son 1 yıldır gördüklerimi GS taraftarı değilde fb bjk tayfası yazıyor onların forumu sanarsın..

Ya bu adamdan daha fazla kupa kazanan birisi yok süper lig,avrupa,tr kupası,süper kupa hangi ünvan olursa en fazlası bu adamda hepsini Galatasaray ile kazandı sadece GS mi hayır genel tüm istatistiklerde öyle hem GS tarihi hem Türk tarihinde bu adamdan daha başarılısı yok ve 50-100 yılda olmayacak..Başka herhangi bir camiada olsa pamuklara sarılacak soğukla dondurulacak adam bizde yerden yere vuruluyor kendisi gitmek istemediği sürece asla gitmemeli sezona iyi başlamazsın inişler çıkışlar olur ama göreceğiz yine toparlayacak bu yaşta bu başarılara rağmen doymayan hırs küpü bir adamı kaybetmek sonun başlangıcı olur yine..Terim gitti ne olacak cepçi sakala gelen bir yabancı olacak 10 hafta olmadan sövülecek GS bu değil diyeceğiz yerli biri gelse Terim gitmiş bu kimki diyecekler oyuncular direk kucağa alacak kukla olacak biz GS ruhunu arıyoruz diyeceğiz ve akıllara yine Terim gelecek ama bir daha öyle bir şansımız yok evinin kapısından rica minnet getiremeyiz...Sonradan pişman olmamak için sözlerimize dikkat edelim ya Terim ya Ölüm denmiş bir adam bu kıymetini bilelim 100 yılda bir geliyor böyle özellikte adamlar..Taktiği,tekniği oyunu eleştirilir ama biliyoruzki bu cendereden gene Terim'le çıkacağız.

Hayır renktaş bu cendereden Terim ile çıkmayacağız

Çünkü sorunun kendisinden, sorunun çözümü beklenmez

Artık sorunu iyi tespit edip neşteri vurmalıyız

Bu neşteri yiyecek ilk isimde Terim'dir

Bunu inkar etmek geleceğimizden göz göre göre çalmaktır

Önceliği GS olan insan bunu yapmaz

En azından ben yapmıyorum

kendisini tutan yegane şey takımın avrupa liginde tur atlayabilecek bir durumda olmasıdır olur da son 2 maçı kaybedip yoluna devam edemezse kongre üyelerinin baskısına dayanamayıp burak elmas kovacaktır kendisini yoksa ikisi beraber gider. taraftar gözünde desen zaten kredisi yok, ki en büyük destekçisi ultraslan bile istifa et diye resti çekti buna.

Ya bir kulübün taraftarlarının kendilerine en büyük başarıları yaşatmış hocasından gurur duyması onu koruması gitmesini istememesi heykelini dikmesinden normal ve doğal ne var kaldı ki Terim'in bir büstü ve heykelide yok tarihin en başarılısı olmasına rağmen..Hocanın heykelini nereye dikelimi tartışacakken teneke bağlayıp yollayalım mı konuşuyor burada arkadaşlar gerçekten inanmak istemiyorum..Kıçı kırık bir aykut heykeli dikilen alex bjkilerin ali rıza sergen yalçın diyeceksiniz kadar bile mi değeri yok yazık.

Bu ülke sınırlarını geçelim interli taraftar oyuncular mourinho gitmesin diye ağladılar kampanya yaptılar neden çünkü şampiyonlar ligi kazandı inter çokta küçük adı sanı olmayan bir kulüp değil ona rağmen taptılar adama man utd alex fergusona bir kere istifa dediler mi acaba başarısız sezonları olmasına rağmen Fatih Terim ise Türk futbolunun esamesi bile okunmazken Galatasaray takımına avrupa kupası getirdi olmaz denileni yaptı şimdi o interliler unitedlılar Fatih hocaya neler yapardı acaba bazen çok vefasız oluyoruz 4 sezonda 2 şampiyonluk başkaları için başarıyken bizim için büyük başarısızlık buda aslında Terim'in başarısıdr yine.

Ya bir kulübün taraftarlarının kendilerine en büyük başarıları yaşatmış hocasından gurur duyması onu koruması gitmesini istememesi heykelini dikmesinden normal ve doğal ne var kaldı ki Terim'in bir büstü ve heykelide yok tarihin en başarılısı olmasına rağmen..Hocanın heykelini nereye dikelimi tartışacakken teneke bağlayıp yollayalım mı konuşuyor burada arkadaşlar gerçekten inanmak istemiyorum..Kıçı kırık bir aykut heykeli dikilen alex bjkilerin ali rıza sergen yalçın diyeceksiniz kadar bile mi değeri yok yazık.

Bu ülke sınırlarını geçelim interli taraftar oyuncular mourinho gitmesin diye ağladılar kampanya yaptılar neden çünkü şampiyonlar ligi kazandı inter çokta küçük adı sanı olmayan bir kulüp değil ona rağmen taptılar adama man utd alex fergusona bir kere istifa dediler mi acaba başarısız sezonları olmasına rağmen Fatih Terim ise Türk futbolunun esamesi bile okunmazken Galatasaray takımına avrupa kupası getirdi olmaz denileni yaptı şimdi o interliler unitedlılar Fatih hocaya neler yapardı acaba bazen çok vefasız oluyoruz 4 sezonda 2 şampiyonluk başkaları için başarıyken bizim için büyük başarısızlık buda aslında Terim'in başarısıdr yine.

Bugün hemen 1905 tane heykelini dikip yarın teşekkür edip vedalaşmalıyız o zaman.

Bugün hemen 1905 tane heykelini dikip yarın teşekkür edip vedalaşmalıyız o zaman.
Elde genç bir kadro var kabuk değiştiriyoruz avrupada lideriz ligde iniş çıkışlıyız derbi kaybettik üzgünüz anlıyorum ama eldekileri iyi tespit etmek lazım ben hoca gitsin diyenlerede bişey demiyorum ama yallah Terim hadi naş falan diyenlere inanamıyorum büyük vefasızlık ben diyorumki hoca gitti yerine kim gelecek yerli? yabancı? var mı bir fikri olan?

yabancı hocanın kralı geldi mancini olmadı prandelli geldi teneke bağlandı bunlar öyle alelade hocalar değil seri a ve italya milli takım referansları olan hocalar çapsız dediğimiz tudor geldi liderken yolladık çünkü çapsızdı yerli hoca gelince oyuncular kucağa alıyor al örnek hamzaoğlu yani elindeki verilere baktığın zaman 2 dünya çapında hoca gelmiş başarısız olmuş gitmiş 2 tane çapsız bir yerli bir yabancı gelmiş liderliğe ve kupalara rağmen yollanmış küfürlerle yani Terim gittiği zaman başımıza gelecekler belli..Elinde hem dünya çapında hem de yerli tek teknik direktör varken bu kadar kolay çöpe atmayalım diyorum.

Terim gitti geldi diyorsunuz sanki adam kapıyı kırıp el koydu yönetime her seferinde bu teneke bağlanıp yollanan hocalar giderken biz GS ruhunu istiyoruz diyerek Terim'in kapısı çalındı çünkü GS ruhu = Terim.

Terim, türk futbol tarihinin en büyük hocasıdır. Pamuklara sarıp korunmalıdır eyvallah.

Ama arkadaş miadını doldurmak, misyonunu tamamlamak, kurt kocayınca bilmem neyin maskarası olur diye birşey de var.

Hiç birşey zamana karşı koyamaz.

Evinin önüne dik heykelini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri