Hadi be vallahamı nerde o ListeSon yazdığım mesaja ek olarak hani diyoruz ya bazı Türk oyuncular ya da sporcular için ismi yabancı olsaydı Mehmet değilde Mehmetinyo olsaydı değeri 50 milyon olur dünyada tanınırdı diye işte Fatih Terim direk kendi Türk kimliğiyle ismiyle dünya klasmanında yer edindi kendine gelmiş geçmiş en büyük teknik direktörler listesinde kendisi.
Son yazdığım mesaja ek olarak hani diyoruz ya bazı Türk oyuncular ya da sporcular için ismi yabancı olsaydı Mehmet değilde Mehmetinyo olsaydı değeri 50 milyon olur dünyada tanınırdı diye işte Fatih Terim direk kendi Türk kimliğiyle ismiyle dünya klasmanında yer edindi kendine gelmiş geçmiş en büyük teknik direktörler listesinde kendisi.
UEFA nın belli aralıklarla düzenlediği elit teknik direktörler toplantısından bahsediyor arkadaş ki o toplantılara çoğunlukla o sene şampiyonlar ligi gruplarında yer alan teknik direktörler katılıyor ki şenol güneş ve lucescu'da katılmıştı o toplantılara.Hadi be vallahamı nerde o Liste
Başka bir başlığada yazdım forumu yıllardır okurum yorum yapmaktan imtina ederim ama son 1 yıldır gördüklerimi GS taraftarı değilde fb bjk tayfası yazıyor onların forumu sanarsın..
Ya bu adamdan daha fazla kupa kazanan birisi yok süper lig,avrupa,tr kupası,süper kupa hangi ünvan olursa en fazlası bu adamda hepsini Galatasaray ile kazandı sadece GS mi hayır genel tüm istatistiklerde öyle hem GS tarihi hem Türk tarihinde bu adamdan daha başarılısı yok ve 50-100 yılda olmayacak..Başka herhangi bir camiada olsa pamuklara sarılacak soğukla dondurulacak adam bizde yerden yere vuruluyor kendisi gitmek istemediği sürece asla gitmemeli sezona iyi başlamazsın inişler çıkışlar olur ama göreceğiz yine toparlayacak bu yaşta bu başarılara rağmen doymayan hırs küpü bir adamı kaybetmek sonun başlangıcı olur yine..Terim gitti ne olacak cepçi sakala gelen bir yabancı olacak 10 hafta olmadan sövülecek GS bu değil diyeceğiz yerli biri gelse Terim gitmiş bu kimki diyecekler oyuncular direk kucağa alacak kukla olacak biz GS ruhunu arıyoruz diyeceğiz ve akıllara yine Terim gelecek ama bir daha öyle bir şansımız yok evinin kapısından rica minnet getiremeyiz...Sonradan pişman olmamak için sözlerimize dikkat edelim ya Terim ya Ölüm denmiş bir adam bu kıymetini bilelim 100 yılda bir geliyor böyle özellikte adamlar..Taktiği,tekniği oyunu eleştirilir ama biliyoruzki bu cendereden gene Terim'le çıkacağız.
Ya bir kulübün taraftarlarının kendilerine en büyük başarıları yaşatmış hocasından gurur duyması onu koruması gitmesini istememesi heykelini dikmesinden normal ve doğal ne var kaldı ki Terim'in bir büstü ve heykelide yok tarihin en başarılısı olmasına rağmen..Hocanın heykelini nereye dikelimi tartışacakken teneke bağlayıp yollayalım mı konuşuyor burada arkadaşlar gerçekten inanmak istemiyorum..Kıçı kırık bir aykut heykeli dikilen alex bjkilerin ali rıza sergen yalçın diyeceksiniz kadar bile mi değeri yok yazık.
Bu ülke sınırlarını geçelim interli taraftar oyuncular mourinho gitmesin diye ağladılar kampanya yaptılar neden çünkü şampiyonlar ligi kazandı inter çokta küçük adı sanı olmayan bir kulüp değil ona rağmen taptılar adama man utd alex fergusona bir kere istifa dediler mi acaba başarısız sezonları olmasına rağmen Fatih Terim ise Türk futbolunun esamesi bile okunmazken Galatasaray takımına avrupa kupası getirdi olmaz denileni yaptı şimdi o interliler unitedlılar Fatih hocaya neler yapardı acaba bazen çok vefasız oluyoruz 4 sezonda 2 şampiyonluk başkaları için başarıyken bizim için büyük başarısızlık buda aslında Terim'in başarısıdr yine.
Elde genç bir kadro var kabuk değiştiriyoruz avrupada lideriz ligde iniş çıkışlıyız derbi kaybettik üzgünüz anlıyorum ama eldekileri iyi tespit etmek lazım ben hoca gitsin diyenlerede bişey demiyorum ama yallah Terim hadi naş falan diyenlere inanamıyorum büyük vefasızlık ben diyorumki hoca gitti yerine kim gelecek yerli? yabancı? var mı bir fikri olan?Bugün hemen 1905 tane heykelini dikip yarın teşekkür edip vedalaşmalıyız o zaman.
Evinin önüne dik heykeliniYa bir kulübün taraftarlarının kendilerine en büyük başarıları yaşatmış hocasından gurur duyması onu koruması gitmesini istememesi heykelini dikmesinden normal ve doğal ne var kaldı ki Terim'in bir büstü ve heykelide yok tarihin en başarılısı olmasına rağmen..Hocanın heykelini nereye dikelimi tartışacakken teneke bağlayıp yollayalım mı konuşuyor burada arkadaşlar gerçekten inanmak istemiyorum..Kıçı kırık bir aykut heykeli dikilen alex bjkilerin ali rıza sergen yalçın diyeceksiniz kadar bile mi değeri yok yazık.
Bu ülke sınırlarını geçelim interli taraftar oyuncular mourinho gitmesin diye ağladılar kampanya yaptılar neden çünkü şampiyonlar ligi kazandı inter çokta küçük adı sanı olmayan bir kulüp değil ona rağmen taptılar adama man utd alex fergusona bir kere istifa dediler mi acaba başarısız sezonları olmasına rağmen Fatih Terim ise Türk futbolunun esamesi bile okunmazken Galatasaray takımına avrupa kupası getirdi olmaz denileni yaptı şimdi o interliler unitedlılar Fatih hocaya neler yapardı acaba bazen çok vefasız oluyoruz 4 sezonda 2 şampiyonluk başkaları için başarıyken bizim için büyük başarısızlık buda aslında Terim'in başarısıdr yine.
Biliyorum şu an olmayacak şu an zamanı değil ama günü gelince hocanın kıymetini anlayacağımız anlar gelince herkes isteyecek zaten keşke hocanın heykelini dikseydik şu çapsız hocalar sakala gelen yabancılar neyin ne olduğunu gösterdi diye..Evinin önüne dik heykelini