GSCimbom
Alper Altun

Fatih Terim Sayfa 231

Alper Altun ·

Cevap
9,9K
Okunma
417,3K
Sayfa
231/497
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
avrupa lideriz reis. böyle ordinary takıma can kurban
Taraftarı olmasak eğlenceli takımız aslında. Her maç farklı kişilerin oynadığı, duran toptan gol atamadığı halde atacakmış gibi herkesin ileri çıktığı bir takım. Rakip kafayı vurunca ucu ucuna topa dokunamadıysak %80 tek bir pasla kendi yarı sahasından gole gidebilir rakipler. Taç atışları hem zaman hem top kaybı oluyor. Hiç değişmedi bunlar 3 yılda. Attığımız üç beş işe yarayan şık golün hepsi hızlı hücumla gelmiş ama inatla hala pas yaptırmaya çalışıyor.

Taraftarı olmasak eğlenceli takımız aslında. Her maç farklı kişilerin oynadığı, duran toptan gol atamadığı halde atacakmış gibi herkesin ileri çıktığı bir takım. Rakip kafayı vurunca ucu ucuna topa dokunamadıysak %80 tek bir pasla kendi yarı sahasından gole gidebilir rakipler. Taç atışları hem zaman hem top kaybı oluyor. Hiç değişmedi bunlar 3 yılda. Attığımız üç beş işe yarayan şık golün hepsi hızlı hücumla gelmiş ama inatla hala pas yaptırmaya çalışıyor.
ülke olarak tadımız kaçkın zaten. futbol özelinde iyi şeylere odaklanıp gerisini s. etmek lazım. en azından ben öyle yapıyorum sana da tavsiye ederim

Kanka ligte ne zaman düzeleceğiz
avrupadaki gibi topu rakibe vererek oynamaya başlarsak ivme yakalarız diğer türlü os ve fw transferine kadar bizden bir yol olmaz(ligde)

aslında gol atması gereken isimler beceriksizlik yaşamasa avrupanın yanında ligi de götürürdük çok rahat ama hucumcular beceriksiz bizim
ts nin bu kadar puan farkı atmasının sebebi de o. olağanüstü top oynamıyorlar hucumcuları formda golu atip yatıyorlar geleni de kaleceleri tutuyo zaten.
biz gol atamıyoruz ligde ilk geleni de sağ olsun içeri alıyor kalecimiz. şu tarz sacmalıklardan kac puan kaybettik saymayı bıraktım bir yerde

acilen görevden alınmalı ve yönetim kuruluna ifade vermeli!!!

terim.webp

avrupadaki gibi topu rakibe vererek oynamaya başlarsak ivme yakalarız diğer türlü os ve fw transferine kadar bizden bir yol olmaz(ligde)

aslında gol atması gereken isimler beceriksizlik yaşamasa avrupanın yanında ligi de götürürdük çok rahat ama hucumcular beceriksiz bizim
ts nin bu kadar puan farkı atmasının sebebi de o. olağanüstü top oynamıyorlar hucumcuları formda golu atip yatıyorlar geleni de kaleceleri tutuyo zaten.
biz gol atamıyoruz ligde ilk geleni de sağ olsun içeri alıyor kalecimiz. şu tarz sacmalıklardan kac puan kaybettik saymayı bıraktım bir yerde
Takım aslında ışık veriyor iyi yolda da bi cenabetlik var 2-3 kişi yüzünden. Devre arası keremin arkasına bi oyuncu, yedek kreatif bi os, gedson şart gibi. Şu sağ beke de bi çare bulmak lazım. Bugün yedlini izlerken artık midem bulandı. 4-5 kritik hamle var onları çözersek sanki hoca ne kadar saçmalasa da bi şekilde yola gireriz gibi ligte de.

Kısacası yetenek eksigimiz var diyorsun. Yetenekden kasıt sadece çalım sut degil bitiricilik de yazilir bence. Ben sene basinda da bu takım nasil gol atacak diye yazmistim, kerem biraz parlamasa simdi daha da asagida olurduk. Bizim kadroda gercekten cift haneli skor yapacak oyuncu cok az. Ben ligde berkan taylan ikilisinin beraber oynadigi her maçta uretemeyiz diyorum, evet kacirdiklarimiz var ama yine de cok yeterli degil.

Milyonlari gotuyorsunuz lan. Utanmaz herifler. Oynattigin futbola mi kizayim, yaptigin rotasyona mi kizayim ya da kendini attirip ceza aldigina mi kizayim. Soyle hoca ne yapalim biz. Bir Galatasaray sevdamiz var onu da zehir ettin bize 3 senedir. Yaziklar olsun aldigin paralara. Haram zikkim olsun.

Desteklemekten başka çaremiz yok diyen birisini gördüm biraz önce. Şaka gibi.

Bu sezon sonunda çok yüksek ihtimalle hoca bırakır. Avrupa Liginde en kötü Çeyrek final ya da Yarı Final oynarsak başarılı bir şekilde bırakır.

Takımı oynatacak, yeni antrenman tekniklerine hakim genç bir hoca ile daha başarılı olacağımızı düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri