Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Milli takımdayken Yıldırım Demirören yüzüne karşı git kovuldun demiş bu hala Demirören'e bu kadar kritik maçların olduğu dönemde mi kovuyorsunuz diye çıkışmış. Tazminat olayları tartışılırken kendisi açıklamıştı.
Başımızda başkan yok. Taraftarlar iyice mal bizim, gülerek maç izlediler maç boyu. Rezillik baştan ayağa. Forumda bile var emareleri. Galatasarayın 20 senesini çalan adamdır FT. Düzgün bir başkan gelmezse eğer, bir o kadar daha gidecek.

Bu sene için çok bişey beklemiyordum zaten. Bence siz de beklemeyin.

Sürdürülebilir takım için bu gençlik aşısını yapmak zorundaydık. Takım mücadele ediyor, koşuyor, savaşıyor, kaybedince üzülüyor vs. Daha önce kaşar kadrolarla bunları göremiyorduk. Daha iyi olacak.

Üzülmeyin. Artık 3M,4M € maaşlar ligimiz için hayal. Böyle olması gerekiyordu. Keşke iki sene önce olsaydı tüm bunlar ama diğer takımlardan önceyiz yine.

Ligde giden kötü gidisat ve 1. Lig takimina karsi elendiginizden dolayi istifayi düsünüyormusun diye soran cesur biri olacakmi acaba.

UEFA olmasa bırakırdı verilmiş bir sözü var

Hala aynı fikirdeyim. İstifa falan etme hoca. Sezon sonuna kadar ne yapacaksın merak ediyorum. Allah rızası için istifa etme.

iyi kötüyü geçtim de şu maçtan sonra da istifa eder la bi insan ayıp olmasın diye. 1461 trabzon'a elendikten sonra da etmemişti de o zaman ligde liderdik hiç yoktan. şu maçın üstüne bir şey yokmuş gibi kameraya çıkacak adam hakikaten ya büyük arsız ya da büyük profesyoneldir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt