Burak Yildirim
Tecrübeli Üye
- 6 Ağustos 2009
- 5.569
- 1.832
- 1.748
Sexy baskan zamaninda cok doğru iş yapmış bu elemanı kovmakla
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Renktas ne kin gütmüşsün@Melih Çiçek
Sene sonunu bekleyemedim renktaş. Gel de bir gözümüzü gönlümüzü aç mesajlarınla. Fatih Terim baban mı dayın mı bir anlat hele.
Başımızda başkan yok. Taraftarlar iyice mal bizim, gülerek maç izlediler maç boyu. Rezillik baştan ayağa. Forumda bile var emareleri. Galatasarayın 20 senesini çalan adamdır FT. Düzgün bir başkan gelmezse eğer, bir o kadar daha gidecek.Milli takımdayken Yıldırım Demirören yüzüne karşı git kovuldun demiş bu hala Demirören'e bu kadar kritik maçların olduğu dönemde mi kovuyorsunuz diye çıkışmış. Tazminat olayları tartışılırken kendisi açıklamıştı.
terim saflarını terket sergen artık ağır bombardıman başladı. mazareti, bahanesi yok bu işin. rezalet resmenBu mac icin de bisey diyemem yav.
40 tane pozisyon kacti.1000de bir bi mac.isik kaani daha once oynatmalıymış
Gitsin kimi şampiyon yapıyor da yapsın defolsun gitsin yeterli. Sınır sistemin bozulduEgo'sundan beyinsizlikten vazgecse sampiyon yapar ama malesef
Kin değil. Kendinden emin konuşan kesime bayılıyorum. Gördüğüm her birini de işaretliyorum. Ayrıca ben buradayım alıntılayın demiş. Alıntıladım.Renktas ne kin gütmüşsün
Ordanda elense gitmez bu HERIF. şu an işgal altındayız kimse farkında degilUEFA olmasa bırakırdı verilmiş bir sözü var
Son 16'da elenirse gider çeyrekte elenirse gitmez tabiOrdanda elense gitmez bu HERIF. şu an işgal altındayız kimse farkında degil
Bu mac icin gereksiz o bombardiman.1000 yilda bi yasanir su mac.kadro planlamasina laf edilirterim saflarını terket sergen artık ağır bombardıman başladı. mazareti, bahanesi yok bu işin. rezalet resmen