Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray teknik direktorun bir agirligi olur, surekli hakeme dallasmalar, el kol hareketleri, bagirmalar. bize yakismiyor.
Normal şartlarda X kişi kenarda şu hareketleri yapsa adama Eşkiya derler. Ama hocamız 90 dakika kendi oyuncularına el kol yapıp hakaret ediyorsa vardır bi bildiği!

Ayrıca, bu senede genç oyuncuların arkasına sığınıyor. Ama geçen senelerde bu gençler yoktu, 8 kere arka arkaya puan kayıpları yeni bir durum değil. Geçen senelerde iğrenç oynuyorduk. Hala aynı, hala aynı. Bu senede bu gençleri harcayacak.

Ayrıca, bu senede genç oyuncuların arkasına sığınıyor. Ama geçen senelerde bu gençler yoktu, 8 kere arka arkaya puan kayıpları yeni bir durum değil. Geçen senelerde iğrenç oynuyorduk. Hala aynı, hala aynı. Bu senede bu gençleri harcayacak.
o gençler 35 yaşına gelene kadar dursa başımızda bile yine istediğimiz futbolu oynatamaz. adamın kariyeri ve performansı vitesi boşalmış kamyon gibi gidiyor aşağı hala görmezlikten geliyor. boşa inat , olan galatasaraya oluyor.

Başkan olsam sana niye transfer yapayım?

*Şampiyonluk hedefin mi var?
*Üstünde olan takımlara karşı hesaplanmıştım, 9 puan toplamışsın. Bir tane rakibin yok, ikincilik, üçüncülük hatta beşincilik için bile!
*ZTK gitmiş
*Muhtemelen UEFA da acı bir şekilde mazi olacak ?
*Seneye sap gibi lige kalacağız.
*Yine tff, senin gerilimini izliycez. En az on maç yine olmayacaksın vs vs.

Transfer değerindeki tek aksiyon senin görevinden alınman. Bu saatten sonra yapılması mantıklı tek hareket. Üç sezon kupasız geçirilen süreç kabul edilecek bir durum değil. Sabır edilecek hiç değil.

14 yıl romantiklerinden, futbolda dün vardır diyenlerden değilim. Evet, skor taraftarıyım. Başarı istikrarı benim için önemli. Yoksa gider Nigde FK gibi takımları tutardım. Ortada destekleyecek ne güzel bir futbol ne de bir istikrar ya da çaba var. Ben bunu da göremiyorum. Bir tek her sezon sıfırdan kurulan takım bizmişiz gibi davranılmasını da kabul etmiyorum. Aralık ayında üç kupadan olduk, neden bahsediyorsunuz hala. Kar bile görmeden! Ayıptır!

hocam zarar veriyorsun artık. lütfen helalleşelim. bak birkaç hafta sonra yuhalanacaksın statta ve hepimizin kalbi kırılacak... bunları yaşamayalım.

sen her zaman efsanemiz olarak kalacaksın ama galatasaray artık bağıra bağıra yenilik istiyor.

Hoca geçen yıl lige son düzlükte tutunurken keramet buz kovasında değildi. Mustafa Cengiz'in "Haysiyetli oynayın!" çıkışındaydı. Daha bunu bile anlamamışsın hala kova totemleriyle gemiyi yürütebilme peşindesin çok yazık... Sen olduğun sürece kaos ve olumsuzluklar bitmeyecek derhal görevi bırak repütasyonundan daha fazla yeme!!

savaş çorlusundan mehmet özcanına mehmet ayanından uğur karakullukçusuna hepsini not ediyorum

3 sene sıfır kupa konusunu gündeme getirmiyor ve istifa kelimesini ağızlarına almıyorlar
Savaş Çorlu kadar boş GS muhabiri görmedim - dinlemek zaman kaybı. Zaten uslubü vs berbat . Ağzından her şey çıkıyor sonra ben demiştim diyor devamlı. Berbat bir yorumcu/muhabir.
15 dakika "Mustafa Muhammed ne gerek var o kadar uzun seviniyorsun , dön hemen 4 -2 yap öyle sevin" dedi... HAKEM dedi...

savaş çorlusundan mehmet özcanına mehmet ayanından uğur karakullukçusuna hepsini not ediyorum

3 sene sıfır kupa konusunu gündeme getirmiyor ve istifa kelimesini ağızlarına almıyorlar

Paralı köpekler satılmış kalemler

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Daha önce de yazmıştım. Gergin yapısı, buna ek aldığı garip kararlar net bir şekilde oyuncuları olumsuz etkiliyor. Takımın kötü olduğuna zerre inanmıyorum. Ortada mental anlamda çok zayıf bir yapı var. En küçük durumlardan bile olağanüstü etkilenerek zarar görüyoruz.
Beceriksizlikle ciddi ilişkisi var bu konunun. 3 ayda hiçbir şey değişmedi. Tam tersi kötüye gidiyor. Kısır döngüye soktu bizi.

Zoruma gidiyor hem de çok gidiyor. Bu ülkede Skibbenin gönderildiği günün ertesinde atılan gazete manşeti hala daha hafızalarda yerini korurken, liderin sadece 1 puan gerisindeyken gönderilen tudorun basın toplantısında satılmış köpeklerin acımasızca gömülmesi dün gibi yakınken, bu kirli düzen terime tek bir laf bile edemiyor. Burada kıstasım o isimlerin Galatasaray kalibresinde hoca olup olmadıkları değil mevzu onlara karşı davranış ve tutum ama tarih bunu unutmaz unutmuyor da kimsenin ahı kimse de kalmaz tarih acımazsızdır er ya da geç gerçekleri gün yüzüne çıkarır. Gelelim Galatasaray kalitesinde hocaya bana göre bu kulüp ayağı kalktıysa derwallın 80 de yaptığı devrim ile kalktı. Derwall kalli gerest hepsi terimden daha iyi hocalar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bugün psikoloğa gitsek, oturup yirmi yıl, on yıl öncesini anlatsak, kendine yeni bir uğraş bul, geçmişi ardında bırak, yenilen der.

Biz ne yapıyoruz vize ve finale takılan öğrenci gibi Ocak Temmuz güz-bahar dönemi, yaz okulu gibi süreçle yönetiliyoruz.

Çalışmayana, üretmeyene ekmek yok diyoruz. Kalkıp üretemeyenler için destek istiyoruz.

Ama 4 yıl üst üste şampiyon yaptı ama Uefa kupası aldı artık ekonomi bu denli kötüyken yol yaptı yeğenim demeye benziyor.

Eleştiri yapanlara da daha iyisi yok ki bu ligde o bu tutmaz, varsa öner o zaman, çok biliyorsan sen yap demelerde telefonunu çıkart hele bakalıma benziyor.

Taraftarı müşteri yerine koymayı biliyorlar madem bunları da sindirecekler. Hakaret etmiyorum, sadece takımıma sahip çıkıyorum. Düne sahip çıkmak, dün üzerinden avukatlık etmek, avunmaktan, bugünkü başarısızlığa kılıf olmaktan ibaret olmamalı. Asıl nasıl çıkarız biliyor musunuz, onu bugünlere taşıyıp hedeflerimizi daha da büyüyeterek.

Bu ülkede tepeden tırnağa yapılan en büyük yanlış da bu zaten bir; sorumluluk almamak ve sürekli parmakların suçlu olarak başkalarını göstermesi iki; sevilen kişinin hatasız ve kusursuz olduğuna körlük derecede inanmak.

Bunu diyenleri de tabii anında düşman olarak ilan etmek. Ben sevenlerini hiçbir zaman için düşman olarak görmedim ama en büyük zararı onların verdiğine inandığımı söyledim.

Kaybedince bile gurur duyacağım takımı gerilerde bırakmışım, artık büyük denizde değil derede boğuluyoruz. Haliyle tepkili olmamız normal. Ben daha önceki her başarısız hocaya büyük tepkiler koydum, Terim'in şu an içinde bulunduğu durumun benim için onlardan bir farkı ve ayrıcalığı yok. Vefa tek taraflı olacak bir duygu değil. Kaldı ki üç sene de göstermişiz. Daha ne yapalım...

Bu takım şampiyon olduğumuz 2018-19 sezonu dahil 4 yıldır top oynamıyor. Onlarca transfer yapıldı , onlarca adam gönderildi. Başkanlar değişti v.s. Adam yıllardır yok biraz sabır ,Ocak ta müthiş değişim ,yazın şöyle olacak diye diye uyuttu 3 senedir taraftarı. Şu 3 senedir iyi oynadığımız maç sayısı Max 5-10. Bu rezalet karşısında bırakın fatih terimi Guardiola olsan çoktan postalanırsın.

Benim yardımcılarımı hiç beğenen olmadı demişsin. Bu yardımcılar ne işe yarıyor insanlar bunu sorguluyor, daha bunu bile kavrayamıyorsun hocam.

Bu takımın senelerdir hem ofansta hem defansta bariz bir duran top sorunu var. Son yıllarda duran top deyince ilk akla gelen yerli futbolcu Selçuk İnan ve bu adam senin yardımcılarından biri. Ama bizim duran top sorunumuz hâlâ devam ediyor. Frikikten falan da bahsetmiyorum çünkü bu tamamen yeteneğe ve bireysel futbolcuya bağlı birşey.

Sadece korner ve yan toplardan bahsediyorum, bunun için müthiş futbolculara gerek yok sadece çalışma ve organizasyon ile halledilecek şeyler. Buna rağmen duran top oldu mu hiç kimse heyecanlanmıyor bile çünkü sonuç belli. Hâlâ yardımcılarım beğenilmiyor diye konuş dur sen.

Yardımcılarının soru işareti olarak öne çıkmasının başka bir nedeni de senin her sene 10 maç civarı ceza almandan kaynaklanıyor mesela. Bu süreçte bize yardımcılarının ne kadar kalifiye eleman olduklarını gösterme imkanı sunuyorsun bizlere çok teşekkür ederiz gerçekten.

Yardımcılarını neye göre seçtiğini de hepimiz çok iyi biliyoruz ama biz taraftar olarak hiç birşeyi beğenmeyiz zaten. Çok şımarığız ve herşeyi çok iyi biliriz. Aynı senin gibi herşeyi biz biliriz çünkü.

Hoca hani 3 yıllık plan yapıyorduk.Planlama dahilinde yapılmadı mı bu transferler? taraftarlara 2 yıldır yok ocağı bekleyin yok haziranı bekleyin diyorsun.Her transfer döneminde baştan takım yapmaya çalışıyorsun.Bu oyuncuların hepsini sen aldırdın.

Romanya'dan oyuncu alınmaz.Bizim takımın uefa kupasını aldığı dönem haricinde hangi romen futbolcu gelmiş de Türkiye'de başarılı olmuş ki sen bu oyunculara 6-7 milyon euro para verdiyorsun? Stoper diye aldırdığın 7.5 milyon euro verdirdiğin herif kafa topuna çıkmayı bilmiyor.

Hadi önce Mustafa Cengiz rahmetli vardı onu suçluyordun transferlerde ki ben ona da inanmıyorum o rahmetli sen ne istersen o oyuncuyu aldı.Senin yıllardır yaptığın oyun bu zaten iyi yaparsan sensin kötü yaparsa başkan

Şimdi Burak elmas var her şeyi sen yapıyorsun sonuç yine aynı ki.

Taraftar doldu hoca yol yakınken istifa et güzellikle ayrılalım.Efsanemizsin bunu hiçbir başarısızlık değiştirmez ancak güzel ayrılmak daha iyi olur senin için.

Stoper diye aldırdığın 7.5 milyon euro verdirdiğin herif kafa topuna çıkmayı bilmiyor.

saçmalık bu,nelsson bu takımın en iyi 3 adamından biridir, min jae ve salayi balonlarını katlar

Stoper diye aldırdığın 7.5 milyon euro verdirdiğin herif kafa topuna çıkmayı bilmiyor.

saçmalık nelsson bu takımın en iyi 3 adamından biridir, balon min jae ve salayi balonlarını katlar
Yav kardeşim banane min jae den salayiden beni ilgilendirmez onları şişirsin dursun şikeciler.Benim gördüğüm bu nelsson denilen herifte hiçbir numara olmadığı.Stoper dediğin önce biraz agresif caydırıcı olacak o yok.Duran toplarda defansta ve ofansta kafaya çıkarken etkili olacak oda yok.Süratli olacak savunma arkasına kaçacak hızlı oyuncuları yakalayabilecek ani ataklarda.Bu herifte olan biraz pozisyon bilgisi biraz da teknik olması.Biz bu adamı yazın en yüksek bedeli vererek aldık.Bu parayı edecek oyuncu değil.ederi 2 milyon euro fazla değil.ha sen dersen ki ben kendimi zorlayıp bu adamdan bi Mangala yaratmaya çalışayım.Ben de sana Kolay gelsin derim.

Prime Luyindama nelssonu sağ baldırıyla tokatlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt