Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav kardeşim banane min jae den salayiden beni ilgilendirmez onları şişirsin dursun şikeciler.Benim gördüğüm bu nelsson denilen herifte hiçbir numara olmadığı.Stoper dediğin önce biraz agresif caydırıcı olacak o yok.Duran toplarda defansta ve ofansta kafaya çıkarken etkili olacak oda yok.Süratli olacak savunma arkasına kaçacak hızlı oyuncuları yakalayabilecek ani ataklarda.Bu herifte olan biraz pozisyon bilgisi biraz da teknik olması.Biz bu adamı yazın en yüksek bedeli vererek aldık.Bu parayı edecek oyuncu değil.ederi 2 milyon euro fazla değil.ha sen dersen ki ben kendimi zorlayıp bu adamdan bi Mangala yaratmaya çalışayım.Ben de sana Kolay gelsin derim.
Prime Luyindama nelssonu sağ baldırıyla tokatlar.
öyle bi dünya yok sen bitersin onlar bitmez.Asla istifa etmemeli
Yeryüzünde bir tane bile biatçisi kalmayana kadar başımızda kalsın
Kalsın ki bir daha adı asla anılmasın bizimle
Yeter artık gösterdiğimiz saygı kendisine
Bunda 1 gram utanma olsa geçen sezon Rize'den evinde 4 yiyip son sıradaki Ankaragücü'ne yenilip kendi eliyle verdiği şampiyonluktan sonra Malatya maçı sonunda "içeriyle savaşarak buraya kadar gelmek bile başarı" diyerek ölüm döşeğindeki Mustafa Cengiz'i taraftarın önüne atmazdı. Gerçi bu durum utanmadan ziyade insanın ahlak ve kişiliğiyle ilgili bir durum.Ne utanmaz adammışsın be.
Mustafa Cengize yaptiklari zaten vicdansizligini yüzümüze vuruyor. Koltuk icin babasını tanimaz.Bunda 1 gram utanma olsa geçen sezon Rize'den evinde 4 yiyip son sıradaki Ankaragücü'ne yenilip kendi eliyle verdiği şampiyonluktan sonra Malatya maçı sonunda "içeriyle savaşarak buraya kadar gelmek bile başarı" diyerek ölüm döşeğindeki Mustafa Cengiz'i taraftarın önüne atmazdı. Gerçi bu durum utanmadan ziyade insanın ahlak ve kişiliğiyle ilgili bir durum.
Utanması yok ki gitsin.Sen daha burda mısın?
Herkes gencmis vallaağzımızdan eksik olmuyor genç takım genç takım. bi biz genciz.
Ekli dosyayı görüntüle 145114