Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yarın bi istifa tiyatrosu çevirir. allah kerim fatih terimciler büyük bir coşkuya kapılır

Yav kardeşim banane min jae den salayiden beni ilgilendirmez onları şişirsin dursun şikeciler.Benim gördüğüm bu nelsson denilen herifte hiçbir numara olmadığı.Stoper dediğin önce biraz agresif caydırıcı olacak o yok.Duran toplarda defansta ve ofansta kafaya çıkarken etkili olacak oda yok.Süratli olacak savunma arkasına kaçacak hızlı oyuncuları yakalayabilecek ani ataklarda.Bu herifte olan biraz pozisyon bilgisi biraz da teknik olması.Biz bu adamı yazın en yüksek bedeli vererek aldık.Bu parayı edecek oyuncu değil.ederi 2 milyon euro fazla değil.ha sen dersen ki ben kendimi zorlayıp bu adamdan bi Mangala yaratmaya çalışayım.Ben de sana Kolay gelsin derim.

Prime Luyindama nelssonu sağ baldırıyla tokatlar.

haklısın o ikisi 50 milyon falan uyduruyolar ondan yazdım,nelsson bugün takılacağımız en son nokta ki avrupada falan da sırıtmadı ondan zarar etmeyiz bence

Son vuruş konusunda dipteyiz takım olarak. 1-2 futbolcu olsa dersin bunlar kazma. Teknik ekibin nitelik kısmını geçtim, nicelik olarak bile yetersiz ama sen hala inat ediyorsun

Rahmetli Mustafa Cengizin ahi var fatih Terim artık iyice kocadı bırakması lazım bunakligi takıma zarar veriyor artık çalıştıramıyor oyuncular ipine takmiyorlar teknik direktörten başka her şeye benzeyen bay egoyu
FB_IMG_1640752722813.webp

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Getirin ordan 5 adet genc transfer daha hocama, bunlar yetmedi

Ne utanmaz adammışsın be.
Bunda 1 gram utanma olsa geçen sezon Rize'den evinde 4 yiyip son sıradaki Ankaragücü'ne yenilip kendi eliyle verdiği şampiyonluktan sonra Malatya maçı sonunda "içeriyle savaşarak buraya kadar gelmek bile başarı" diyerek ölüm döşeğindeki Mustafa Cengiz'i taraftarın önüne atmazdı. Gerçi bu durum utanmadan ziyade insanın ahlak ve kişiliğiyle ilgili bir durum.

Bunda 1 gram utanma olsa geçen sezon Rize'den evinde 4 yiyip son sıradaki Ankaragücü'ne yenilip kendi eliyle verdiği şampiyonluktan sonra Malatya maçı sonunda "içeriyle savaşarak buraya kadar gelmek bile başarı" diyerek ölüm döşeğindeki Mustafa Cengiz'i taraftarın önüne atmazdı. Gerçi bu durum utanmadan ziyade insanın ahlak ve kişiliğiyle ilgili bir durum.
Mustafa Cengize yaptiklari zaten vicdansizligini yüzümüze vuruyor. Koltuk icin babasını tanimaz.

Bunlar daha iyi günlerimiz, daha beter olalım. Mart ayındaki UEFA Kupası maçında ilk turda elenelim mesela. Daha evinde 2. ligin sonuncusu takımı bile eleyemiyorken Avrupa'da Barcelona'yı, Borussia Dortmund'u, Porto'yu, Sevilla'yı falan eleyeceğiz he tamam yedim ben de. Ama en büyük darbe önümüzdeki sezon konferans ligi dahi olsa hiç bir şekilde Avrupa'ya gidememek olur ki işte o zaman bile teknik ekip ve yöneticilerin gideceğini, başarısızlıklarını kabul edeceklerini sanmam ama biz 3 yıllık planlama ile takımı gençleştirmek için geldik deyip deyip dururlar 3 yıl sonunda 0 şampiyonluk, 0 kupa ile yeni seçime girilince seçilirsem ilk işim Fatih Terim'i kovacağım diyen herhangi bir başkan adayı kesin başkan olur sözüm ona bizim Marcao, Kerem gibi genç oyuncular da ya çerez parasına Avrupa'ya kaçar ya da iyice körelir futbolcu demeye bin şahit ister bir kılıkta saha içerisinde gezip dururlar. Yazıklar olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt