Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bugün seni kendime biraz daha yakın hissediyorum hocam
ensemde gibisin
yoksun ama var gibisin
gibi misin acaba

:red: :red: :red:

IMG_20220101_221003.webp

IMG_20220101_220946.webp

Hocam, hiç de alışık olmadığı durum karşısında bocalıyor olsa gerek?...Ya işler iyi gider, 'yarı Tanrı modunda' takılır, tuttuğunu altın edebileceği edalarıyla kasılır dururdu. Yahut da işler kötü gidiyorsa, bütün kabahati yönetime yıkmaya çalışırdı; nasıl olsa medyadaki beslemeleri, uA ve camiadaki romantik 'Terimci' ler arkasında durur, muhalif görüş sahiplerine göz açtırmazlardı...

Şimdi ise hem işler iyi gitmiyor ve düzelecek gibi durmuyor, hem de tokmağı tümüyle kendisine bırakmış yönetime ses çıkaramıyor; bahsettiğim desteğin çok zayıfladığının da farkında...

Başkan olurken çekincelerimi belirttiğim Burak Elmas' ın bu durumdan pek şikayetçi olduğunu sanmıyorum. Ligde ve EL de seri mucizeler olmazsa; ''Camianın vazgeçemediği Terim' e güvendik vs'' diyerek başarısızlıktan kendisini soyutlamaya çalışacak ki tümüyle haksız olduğunu söyleyemem doğrusu...

Hocam, hiç de alışık olmadığı durum karşısında bocalıyor olsa gerek?...Ya işler iyi gider, 'yarı Tanrı modunda' takılır, tuttuğunu altın edebileceği edalarıyla kasılır dururdu. Yahut da işler kötü gidiyorsa, bütün kabahati yönetime yıkmaya çalışırdı; nasıl olsa medyadaki beslemeleri, uA ve camiadaki romantik 'Terimci' ler arkasında durur, muhalif görüş sahiplerine göz açtırmazlardı...

Şimdi ise hem işler iyi gitmiyor ve düzelecek gibi durmuyor, hem de tokmağı tümüyle kendisine bırakmış yönetime ses çıkaramıyor; bahsettiğim desteğin çok zayıfladığının da farkında...

Başkan olurken çekincelerimi belirttiğim Burak Elmas' ın bu durumdan pek şikayetçi olduğunu sanmıyorum. Ligde ve EL de seri mucizeler olmazsa; ''Camianın vazgeçemediği Terim' e güvendik vs'' diyerek başarısızlıktan kendisini soyutlamaya çalışacak ki tümüyle haksız olduğunu söyleyemem doğrusu...
Yazin ben de senin gibi dusunuyordum hatta Baskan olsam ben de Terim ile devam ederdim dedim fakat cok pasif kaldi ve takim cok kotu oldugundan oklar kendisine de cevrildi. Mayis ayinda Terim gider, Elmas kalir diyordum ama belli olmaz. Elmas ve yonetim de topun ağzındalar.

cengiz yönetimi ile çalışırken şöyle bir iddiam olmuştu

hoca tudorun kadroyu tükettikten sonra karşısında zayıf bir yönetim olmasından çol memnundu önce istediğini yaptırıp kiralık da olsa çok adamı takıma doldurdu sonra ne olduysa vahiy inmiş gibi topçunun geleceğine yatırım dedi

oysa biliyordu öyle paralar olmadığını

ama her fırsatta kötü gidişi rahatlıkla yıkabileceği bir yönetim vardı ki müthiş kullandı bunu

istifa meselesini sözüm var gibi komik bir çocuk kandırmacası ile geçirdi

oysa bu kadar bilendiği yönetime istifa resti çekebilirdi

ancak kendisini kovamayan yönetimin bunu fırsat bilip istifayı kabul edeceğinden korktu

şimdi ise 400 vekil verilmiş, başkanlık sistemine geçilmiş ve terim tek söz sahibi olmuş durumda

dış mihraklar olayı da niyaz götürdü ama denizli maçıyla sönümlemdi

şimdi enflasyon, kur ve faizle tek başına başbaşa

en sadık müritler dahi istifa filan demeye başladı

elindeki tek gücü medya bakalım zam haberi gibi 3 senede yaşanan rezaletleri yazamayan medya ne kadar tutacak orada onu

Teknik direktör yetiştirmiyor eleştirilerine hocadan Arda Turan sürprizi :) Why not?

Yardımcı olarak Evren Turhan'ı alacağı iddaa edilen devri geçmiş, taraftarla dalga geçmeye başlamış olan teknik direktör..

Galatasaray'ın parası deniz yemeyen keriz.. Nerede evlat kontenjanından adam varsa topluyor kulübe..

Biri şu adama dur demeyecek mi ? Galatasaray'a enkaz bırakacak adam gittiğinde..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt