Emre Bari
Berlin Panteri
- 30 Ocak 2019
- 42.108
- 36.626
- 2.773
@Emrah Duvar malım iki kişiden ne zaman kurtuluyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onlar bizden kurtulacak bu gidişle@Emrah Duvar malım iki kişiden ne zaman kurtuluyoruz
Bodrum'a mi gittinbugün seni kendime biraz daha yakın hissediyorum hocam
ensemde gibisin
yoksun ama var gibisin
gibi misin acaba
..Bodrum'a mi gittin
.bugün seni kendime biraz daha yakın hissediyorum hocam
ensemde gibisin
yoksun ama var gibisin
gibi misin acaba
Hocamın taktik dehasını konuşturduğu bir maç idi
Yazin ben de senin gibi dusunuyordum hatta Baskan olsam ben de Terim ile devam ederdim dedim fakat cok pasif kaldi ve takim cok kotu oldugundan oklar kendisine de cevrildi. Mayis ayinda Terim gider, Elmas kalir diyordum ama belli olmaz. Elmas ve yonetim de topun ağzındalar.Hocam, hiç de alışık olmadığı durum karşısında bocalıyor olsa gerek?...Ya işler iyi gider, 'yarı Tanrı modunda' takılır, tuttuğunu altın edebileceği edalarıyla kasılır dururdu. Yahut da işler kötü gidiyorsa, bütün kabahati yönetime yıkmaya çalışırdı; nasıl olsa medyadaki beslemeleri, uA ve camiadaki romantik 'Terimci' ler arkasında durur, muhalif görüş sahiplerine göz açtırmazlardı...
Şimdi ise hem işler iyi gitmiyor ve düzelecek gibi durmuyor, hem de tokmağı tümüyle kendisine bırakmış yönetime ses çıkaramıyor; bahsettiğim desteğin çok zayıfladığının da farkında...
Başkan olurken çekincelerimi belirttiğim Burak Elmas' ın bu durumdan pek şikayetçi olduğunu sanmıyorum. Ligde ve EL de seri mucizeler olmazsa; ''Camianın vazgeçemediği Terim' e güvendik vs'' diyerek başarısızlıktan kendisini soyutlamaya çalışacak ki tümüyle haksız olduğunu söyleyemem doğrusu...
Hocam, hiç de alışık olmadığı durum karşısında bocalıyor olsa gerek?...Ya işler iyi gider, 'yarı Tanrı modunda' takılır, tuttuğunu altın edebileceği edalarıyla kasılır dururdu. Yahut da işler kötü gidiyorsa, bütün kabahati yönetime yıkmaya çalışırdı; nasıl olsa medyadaki beslemeleri, uA ve camiadaki romantik 'Terimci' ler arkasında durur, muhalif görüş sahiplerine göz açtırmazlardı...
Şimdi ise hem işler iyi gitmiyor ve düzelecek gibi durmuyor, hem de tokmağı tümüyle kendisine bırakmış yönetime ses çıkaramıyor; bahsettiğim desteğin çok zayıfladığının da farkında...
Başkan olurken çekincelerimi belirttiğim Burak Elmas' ın bu durumdan pek şikayetçi olduğunu sanmıyorum. Ligde ve EL de seri mucizeler olmazsa; ''Camianın vazgeçemediği Terim' e güvendik vs'' diyerek başarısızlıktan kendisini soyutlamaya çalışacak ki tümüyle haksız olduğunu söyleyemem doğrusu...
alman hoca lukakuyu kadro dışı bırakıor röpörtaş verdi diye
bizimkiler derbi maçında kullanmaması gereken penaltıyı kaçıran mostafa için imparatoru nerdeyse boğazlayacak![]()