Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben bayağı sabrettim aslında, zaman tanınmalı dedim ama benim film Yeni Malatyaspor maçında kopmuştu. O maçın üzerinden 4-5 lig maçı geçti arada 1 galibiyet var yanılmıyorsam. Artık siz düşünün. GS'nin ölüsü ligde ilk 4'e girer en azından.. Şu rezaletin savunulacak bir yanı kalmadı.

Herkes iyi günde yanında zaten biz kötü gününde yanındayız hocam arkandan iş çevirenler ve algı yapanlar şimdi işler kötü gittiği için meydanda çığırtkanlığı yapıyorlar ama tek kalsanda yalnız kalsanda sen Galatasaray için uğraşıyorsun onun geleceği için çalışıyorsun sen onları boşver biz arkanda bir orduyuz bizi zor durumdan çıkaracak isimde yine sensin yabancı gelecek iki haftada yiyecekler yerli birisi gelse senin golgende yok olacak işte o zaman kıymetini anlayacaklar ama biz elimizden geleni yapıp seni yemelerine izin vermeyecegiz.Bu forumdaki arkadaşlara demokratik haktır saygı duyuyorum ama GS daha beter hallere geldiğinde ah be Fatih hocam diyecek kişiler ilk onlar olacak.

Üzülerek söylüyorum ki bir daha yaşı itibariyle evinin kapısına dayanıp hocam lütfen geri dön dediklerinde dönmeyecek donemeyeceksin kıymetini o zaman anlayacaklar.

Alex Ferguson bir gün şöyle bir muamele gördü mü acaba yazık....

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hala arda haltı falan yiyor. Senden bi halt olmaz artık. Eren aydın bartug elmaz var orda forma bekliyorlar. ulan madem gençlesecez 3 senedir zaman tanıyın diyosun ne ardası babeli zorluyorsun be adam dalga mi geçiyon sen.

o kadar zor olmaması gerek, çıkıp yapamıyoruz bu işi demek. Ama elbette yakın zamanda bu kulüp ten gideceksin eleman.

Malesef Hatay dönüşü bu şekil olacak hocamızın
2DCF33E3-A377-4E31-BB27-5C00A6DF3E60.webp

Herkes iyi günde yanında zaten biz kötü gününde yanındayız hocam arkandan iş çevirenler ve algı yapanlar şimdi işler kötü gittiği için meydanda çığırtkanlığı yapıyorlar ama tek kalsanda yalnız kalsanda sen Galatasaray için uğraşıyorsun onun geleceği için çalışıyorsun sen onları boşver biz arkanda bir orduyuz bizi zor durumdan çıkaracak isimde yine sensin yabancı gelecek iki haftada yiyecekler yerli birisi gelse senin golgende yok olacak işte o zaman kıymetini anlayacaklar ama biz elimizden geleni yapıp seni yemelerine izin vermeyecegiz.Bu forumdaki arkadaşlara demokratik haktır saygı duyuyorum ama GS daha beter hallere geldiğinde ah be Fatih hocam diyecek kişiler ilk onlar olacak.

Üzülerek söylüyorum ki bir daha yaşı itibariyle evinin kapısına dayanıp hocam lütfen geri dön dediklerinde dönmeyecek donemeyeceksin kıymetini o zaman anlayacaklar.

Alex Ferguson bir gün şöyle bir muamele gördü mü acaba yazık....

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ya trolluk yapıyorsun yada Fatih hocan gibi sende kafayı yemissin. Gecmis basarilarindan dolayı kendisini savunanları anlıyorum ama hala gelecekle ilgili beklentisi olanlar normal olamaz.

Bakın saat beş, hala uyumadım. Yeni uyanıp gelen adamlar da işte bizlere kuyu kazıcı, vefasız özetle nankör demeye getiriyorlar.

Vallahi keşke yarım kadar sahadaki ve teknik ekip ya da başkan GSli olsaydı, şimdi bu halde olmazdık. Maddi olarak evet, çok uçuk bir katkım hiç olmadı, çalışmadığım için. Ama küçük ufak şekilde imkan oldukça hep kulübüme destek oldum. Sevdiğim için. Taraftar kadar kimse çıkarsız olamaz. Onların gidecek kapıları çok. Buradan giderler yarın başka takıma imza atarlar. Profesyonel hayatları gereği olması gereken de bu. Ama biz hep buradayız. Bizim Galatasaray'dan başka seçeneğimiz, kapımız yok!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt