Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
topçular veda mesajı yazar yav

her şeyden anlam çıkamaya çalışmayalım

ft'yi nefretle anacak halimiz yok.

Hocam sana istifa etme dedim de genç başkanımızın seni kovabileceği aklımın ucundan geçmemişti. Ne biçim başkan bu, niye başkan olmasına izin verdin sen bunun. Sene sonunu seninle görmeliydik. Biz 25 puanı bu sene kapatamasak seneye yine kapatırdık.

İşin gırgırı bir tarafa, "Fatih Terim'in gönderilmesinin perde arkası" haberini dört gözle bekliyorum. Bakalım kim suçluymuş bu sefer.

Al işte yine mağdur edebiyatı yaparak kovdurdu kendini.. Yıllardır aynı numara bıkmadı usanmadı bu ucuz numaraları yapmaktan!

Sürekli kendini kovdurmasının sebebi; yeni gelecek olan teknik direktörün başında demokles'in kılıcı gibi bekleyecek olmasıdır..

Bir grup terimsporlu evinin önünde tezahürat yapıyor şu anda.. Allah akıl fikir versin..

Ya Allah aşkına bu sefer son olsun yeter artık! Biz bıktık bu adam bıkmadı.. Yeter emekli ol yeter !!!

Topcularin veda mesajı yazmaları gayet doğal Taraftarligini askıya alan Kisilerin twitlerini okuyorum bu işe biraz profesyonel bakmak gerekiyor. Başkan seçimi kazanmak için tutmuş hocayı vs bunlar saçma Hoca ile başkanın eskiye dayanan dostluğu var Baska bir hoca olsa Bu kadar tenezzül edilmezdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt