Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kötü sonuclarda yabancı tdleri sindiren muhabirlerin terimi yalaması normal

nıye erkek gibi soramıyorsunuz mac sonu sorularınızı sözde hepiniz muhabirsiniz

adam başarı kazanmış sen para kazanmış diyorsun o olayı çözemedim
Ben yazının "Hizmet verebilmiş" kısmına takıldım.. Fabrika işçisi değil bu adam. Milyon eurolar kazanmış birisi.. Kendisi Galatasarayı çalıştırdı parasını çatır çatır son kuruşuna kadar aldı.. Bitti gitti.. Bu kadar duygusallık ve romantizm neden ?

Bu yüzden bizden asla real madrid bayern münih olmayı geçtim, Benfica bile olmaz.. Duygusallığın olduğu yerde başarı olmaz!

Keske gidisi bu sekilde olmasaydı ama özellikle son bir senedir maclardan once ve sonra yaptigi açıklamalarla artık takıma faydalı olamayacagini çok açık belli etmişti. Galatasaray efsanesi bile olsanız kendinizi dokunulmaz, hatasız, kulübün üstünde göremezsiniz.

Seviyosan git nüfusuna aldır kardeşim napalım yani ? Ömrümde böyle biatçılık görmedim yav.

Ruh hastası mısın sen birader? Her üzüntüsünü,sevgisini belirtene çatıyosun.Herkes seninle aynı duyguda,görüşte mi olmalı? Bu forumda yüzlerce kişi var seveni ayrı,sevmeyeni ayrı ama herkes birbirine saygı gösteriyor.Her üzüntüsünü,sevincini gösteren birbirine mi çatıyor senin yaptıgın gibi, fikrini söyle geç ne insanların damarına basmaya çalışıyorsun

Sanki bedava çalıştı be kardeşim! Yeter bu kadar Ajitasyon.. 7 sülalesine yetecek kadar servet yaptı Galatasaray üzerinden!
Acitasyon değil ki bunlar baya baya realite. 7 sülalesine yetecek servet yapmıştır belki ama 7 sülalemize anlatacak şeyler de yasatmistir. Acimasizca eleştirenleredir o twit. Bknz. Siz.

GSCimbom Mobile App

Ruh hastası mısın sen birader? Her üzüntüsünü,sevgisini belirtene çatıyosun.Herkes seninle aynı duyguda,görüşte mi olmalı? Bu forumda yüzlerce kişi var seveni ayrı,sevmeyeni ayrı ama herkes birbirine saygı gösteriyor.Her üzüntüsünü,sevincini gösteren birbirine mi çatıyor senin yaptıgın gibi, fikrini söyle geç ne insanların damarına basmaya çalışıyorsun
Sevenlerinin sevmeyenlerine saygı gösterdiğini pek görmedim.. Başka bir forumda mı takılıyorsun acaba ? Sevenleri; sevmeyen kişileri genelde Galatasaray düşmanı olarak suçluyor her mecrada..

Sevenlerinin sevmeyenlerine saygı gösterdiğini pek görmedim.. Başka bir forumda mı takılıyorsun acaba ? Sevenleri; sevmeyen kişileri genelde Galatasaray düşmanı olarak suçluyor her mecrada..

Milyonlarca taraftarın hepsi aynı düşüncede birleşemez sonuçta herkes fikrini belirtiyor ama sen karşı düşünceli insanları alıntılayıp laf sokmaya, iğnelemeye çalışıyorsun sen saygı görmek değil küfür yemek istiyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt