- 5 Eylül 2014
- 86.018
- 72.331
- 4.513
yürü be modumadam başarı kazanmış sen para kazanmış diyorsun o olayı çözemedim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yürü be modumadam başarı kazanmış sen para kazanmış diyorsun o olayı çözemedim
Sen Metin Oktay’ı da sevmezsin o zaman. Gerçi yaşın tutmaz Z kuşağısın büyük ihtimalle. Ünlemlerinden belli.Mesele x kişisi y kişisi değil ki ? Başka biri içinde geçerli bu durum.. Sanki bedava çalışmış bedava hizmet vermiş gibi algı yapılmasından gına geldi..
Dikkate almayın bu arkadaşı, mesaj geçmişine bakarsanız dediğimi anlayacaksınız.adam başarı kazanmış sen para kazanmış diyorsun o olayı çözemedim
Sudoku çöz bosveradam başarı kazanmış sen para kazanmış diyorsun o olayı çözemedim
istifası şarttı ama minnet duymayanlara inat bu gece terim hocamızı yad edeceğizyürü be modum
!!!! bozuşacağızSudoku çöz bosver
Ben yazının "Hizmet verebilmiş" kısmına takıldım.. Fabrika işçisi değil bu adam. Milyon eurolar kazanmış birisi.. Kendisi Galatasarayı çalıştırdı parasını çatır çatır son kuruşuna kadar aldı.. Bitti gitti.. Bu kadar duygusallık ve romantizm neden ?adam başarı kazanmış sen para kazanmış diyorsun o olayı çözemedim
Sudoku çözmek iyi birsey niye bozusalim.!!!! bozuşacağız
Hocamın refleksleri o kadar iyi değil yaşlandı artık. Torununa oynatırsa belki çıkartabilir.Hocam Hull City i premier lige çıkarır,seneye de ilk 5 e oynatır.
Seviyosan git nüfusuna aldır kardeşim napalım yani ? Ömrümde böyle biatçılık görmedim yav.
burak elmas yanlışlıkla oradan geçiyor olsa başına neler gelirdi kimbilir?iyice şaşırmışlar normal değil bunlar son sırada olsak gene gitme dicekler
Ya şu adamı banlamak için neyi bekliyorsunuz sevgili moderasyonSeviyosan git nüfusuna aldır kardeşim napalım yani ? Ömrümde böyle biatçılık görmedim yav.
Acitasyon değil ki bunlar baya baya realite. 7 sülalesine yetecek servet yapmıştır belki ama 7 sülalemize anlatacak şeyler de yasatmistir. Acimasizca eleştirenleredir o twit. Bknz. Siz.Sanki bedava çalıştı be kardeşim! Yeter bu kadar Ajitasyon.. 7 sülalesine yetecek kadar servet yaptı Galatasaray üzerinden!
Sevenlerinin sevmeyenlerine saygı gösterdiğini pek görmedim.. Başka bir forumda mı takılıyorsun acaba ? Sevenleri; sevmeyen kişileri genelde Galatasaray düşmanı olarak suçluyor her mecrada..Ruh hastası mısın sen birader? Her üzüntüsünü,sevgisini belirtene çatıyosun.Herkes seninle aynı duyguda,görüşte mi olmalı? Bu forumda yüzlerce kişi var seveni ayrı,sevmeyeni ayrı ama herkes birbirine saygı gösteriyor.Her üzüntüsünü,sevincini gösteren birbirine mi çatıyor senin yaptıgın gibi, fikrini söyle geç ne insanların damarına basmaya çalışıyorsun
Ulan FT ile alakası dahi olmamasına rağmen buradan bile prim yapmış anında. Ne manyak bir adamsın yav.
Sevenlerinin sevmeyenlerine saygı gösterdiğini pek görmedim.. Başka bir forumda mı takılıyorsun acaba ? Sevenleri; sevmeyen kişileri genelde Galatasaray düşmanı olarak suçluyor her mecrada..