- 6 Eylül 2014
- 94.576
- 65.268
- 4.608
Yine mi suçlu başkası çıktı. Transferleri başkası yapıyor ha. SÜTTE LEKE VAR TERIMDE YOK HEBu adam ghezzal, rosier falan istedi, stanciu istedi hala takımı sadece bu adam kurmuş gibi konuşuyor bazılaeı. Komik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yine mi suçlu başkası çıktı. Transferleri başkası yapıyor ha. SÜTTE LEKE VAR TERIMDE YOK HEBu adam ghezzal, rosier falan istedi, stanciu istedi hala takımı sadece bu adam kurmuş gibi konuşuyor bazılaeı. Komik
Aynen 3 senedir bizi zirvede tutuyor konuşmamak sacmao kadar büyüksün ki hoca
her maç ne yapıp edip geliyorlar konuna
30 sene zirvede tutmuşAynen 3 senedir bizi zirvede tutuyor konuşmamak sacma
Yine mi suçlu başkası çıktı. Transferleri başkası yapıyor ha. SÜTTE LEKE VAR TERIMDE YOK HE
Tamam ben de onu diyorum fatih terime çakalım ama kurduğu kadro yüzünden çakalım oynattığı oyun için degilIyi de 2 orta sahan, forvetin yok ve Kerem o golu atsa belki yenmistik. Hatay maci ayni. Bence tum sezon en net posizyonlari son 2 hafta kacirdik.
Ben zaten Okan'i istiyordum ama bismillah, adamin bugun 7. gunu ve 2 maca cikti. Kotu dedigimiz Fegh bile yok.
Bence transferler gelene kadar beklemeliyiz
Öyle anlamak istersen evet öyle.
Gözünüzü kin bürümüş, anlamadan konuşuyorsunuz.
Terim evet dedi ki alındı ama ilk tercih değil yazıyor orada, anlayana
hee kardeş
kardeşim demedim, kardeş dedim. iyelik eki yok.Tamam. Benim dediğim şey belli, öyle diyorsanız doğrudur.
Son olarak ben senin kardeşim değilim.
Ozaman istifa etseydiÖyle anlamak istersen evet öyle.
Gözünüzü kin bürümüş, anlamadan konuşuyorsunuz.
Terim evet dedi ki alındı ama ilk tercih değil yazıyor orada, anlayana
Kardeşim değilim yazacaktım.kardeşim demedim, kardeş dedim. iyelik eki yok.