Terimciler diye birşeyi siz çıkarttınız kendiniz oynuyorsunuz. Kimse terimci felan değil özellikle ben değilim her mesajımda da belirtiyorum anlmamakta ısrar ediyorsunuz. Terime kızdığınız herşey de gelip burada onu savunmaya başladınız. Bir tutarınız yok . Git bak mesajlarıma araştırmadan Terimci felan deme insanlara Terim gitmeli diyordum kaç defa zaten ama bu şekilde olmadığını söyledim kaç kez . 20 kupa kazanmış birini savunmak mı Terimcilik? 20 kupayı sil TS olursun. Terim eleştirilmeli ama sizler eleştiri yapmıyorsunuz hakaret ediyorsunuz sürekli adama , olmayan birşeyi gözünüzle görmüş gibi yazıyorsunuz. Terim gitti zaten geldi Torrent 1 aydan fazla takımın başında takımda ne ileri gitmiş ? Daha geriye gitmemiş mı ? Disiplin mı gelmiş ? Kondisyon mu gelmiş ? Takım oyunu mu gelmiş ? Ne gelmiş abi bana anlatın? 1 ay az süre mı? Şimdi de çıkmışsınız takım sabote ediyor yalanı atıyorsunuz ortaya Marcaoya sallamalar kereme sallamalar vs vs neymiş Terim gitmiş isteyerek oynamıyor olmuş hepsi bu mu gerçek? Bırakın abi ya