Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emrah şaşırma ya maç bitmiş direk buraya geliyorsun, torrent hocan pulgarı aldırdı git ona söv kontrol edeceğim transfer sezonunda ki mesajlarını her oyuncu için güzel harika dediğine eminim

yunus mesaj mesaj gidersek terimciler insan içine çıkamaz

bence terimciler kaşınmasın efendi gibi çekilsinler kenarda seviniyorlar mı üzülüyorlar mı onu yapsınlar

galatasaraylıların canı 14 maçın ilk 9unda yandığı gibi bugün de yanıyor

ama terimcilerin canı hocaları takımın içine ederken de yanmadı

terimi kovup terimcileri kudurtmamız sezonun kazanımı oldu bence

mesela twitterdaki terimcilerin kudurmasını baya kahkahalarla izliyorum

o kadar sinirliyim ki herkese terimcileri görünce iyice çıldırıyorum

trollerinin parasını kim veriyo bu adanalının damadı mı

yunus mesaj mesaj gidersek terimciler insan içine çıkamaz

bence terimciler kaşınmasın efendi gibi çekilsinler kenarda seviniyorlar mı üzülüyorlar mı onu yapsınlar
Terimciler diye birşeyi siz çıkarttınız kendiniz oynuyorsunuz. Kimse terimci felan değil özellikle ben değilim her mesajımda da belirtiyorum anlmamakta ısrar ediyorsunuz. Terime kızdığınız herşey de gelip burada onu savunmaya başladınız. Bir tutarınız yok . Git bak mesajlarıma araştırmadan Terimci felan deme insanlara Terim gitmeli diyordum kaç defa zaten ama bu şekilde olmadığını söyledim kaç kez . 20 kupa kazanmış birini savunmak mı Terimcilik? 20 kupayı sil TS olursun. Terim eleştirilmeli ama sizler eleştiri yapmıyorsunuz hakaret ediyorsunuz sürekli adama , olmayan birşeyi gözünüzle görmüş gibi yazıyorsunuz. Terim gitti zaten geldi Torrent 1 aydan fazla takımın başında takımda ne ileri gitmiş ? Daha geriye gitmemiş mı ? Disiplin mı gelmiş ? Kondisyon mu gelmiş ? Takım oyunu mu gelmiş ? Ne gelmiş abi bana anlatın? 1 ay az süre mı? Şimdi de çıkmışsınız takım sabote ediyor yalanı atıyorsunuz ortaya Marcaoya sallamalar kereme sallamalar vs vs neymiş Terim gitmiş isteyerek oynamıyor olmuş hepsi bu mu gerçek? Bırakın abi ya

Terimciler diye birşeyi siz çıkarttınız kendiniz oynuyorsunuz. Kimse terimci felan değil özellikle ben değilim her mesajımda da belirtiyorum anlmamakta ısrar ediyorsunuz. Terime kızdığınız herşey de gelip burada onu savunmaya başladınız. Bir tutarınız yok . Git bak mesajlarıma araştırmadan Terimci felan deme insanlara Terim gitmeli diyordum kaç defa zaten ama bu şekilde olmadığını söyledim kaç kez . 20 kupa kazanmış birini savunmak mı Terimcilik? 20 kupayı sil TS olursun. Terim eleştirilmeli ama sizler eleştiri yapmıyorsunuz hakaret ediyorsunuz sürekli adama , olmayan birşeyi gözünüzle görmüş gibi yazıyorsunuz. Terim gitti zaten geldi Torrent 1 aydan fazla takımın başında takımda ne ileri gitmiş ? Daha geriye gitmemiş mı ? Disiplin mı gelmiş ? Kondisyon mu gelmiş ? Takım oyunu mu gelmiş ? Ne gelmiş abi bana anlatın? 1 ay az süre mı? Şimdi de çıkmışsınız takım sabote ediyor yalanı atıyorsunuz ortaya Marcaoya sallamalar kereme sallamalar vs vs neymiş Terim gitmiş isteyerek oynamıyor olmuş hepsi bu mu gerçek? Bırakın abi ya

bak bunların hepsini ben yazıyorum

terime de gittiği andan itibaren tek kelime yazmadım çünkü bence gitti kurtulduk tekrar adanalının reklamını yapmaya gerek yok

ama buraya gelip siz insanları çıldırtıyorsunuz yok terim aldırdı yok acıttı mı

yahu 3 senedir ağzına sıçtı takımın hem maddi hem manevi

daha sene başında hadi defol bodruma denmeliydi

etmedim hakaret ama edeceğim artık çünkü bilerek isteyerek tasmalı trollerini salıyor milletin üzerine twitterda

kendisi bıraktığı takıma gelir miydi büyük cimbomluya

ancak iyi takım kurulmuşken hocanın altının oymasını bilir

Hocam benim seni bizden alanı ihraç edicez , davullarla zurnalarla floryaya hep birlikte girecez.

Az sabır Terimci kardeşlerim.

Başkanımız Fatih Terim olacak.

bak bunların hepsini ben yazıyorum

terime de gittiği andan itibaren tek kelime yazmadım çünkü bence gitti kurtulduk tekrar adanalının reklamını yapmaya gerek yok

ama buraya gelip siz insanları çıldırtıyorsunuz yok terim aldırdı yok acıttı mı

yahu 3 senedir ağzına sıçtı takımın hem maddi hem manevi

daha sene başında hadi defol bodruma denmeliydi

etmedim hakaret ama edeceğim artık çünkü bilerek isteyerek tasmalı trollerini salıyor milletin üzerine twitterda

kendisi bıraktığı takıma gelir miydi büyük cimbomluya

ancak iyi takım kurulmuşken hocanın altının oymasını bilir
Banane trollerden oda bir hayal dünyası mesala ?

Terimi sevemez mı insanlar adamlar belki ölümüne seviyordur takımın başında olmasını istiyordur illa paralı köpek mı olmak zorunda hepsi ?

Terim 3 senedir yorumlamak yanlış birkere 2 sezon sırf kiralık oyuncular ile oynatıldı emin ol kim olursa olsun kiralık oyuncularla en fazla bu kadar oynardı .

Olaya şöyle bak mesela gittiği oyuncular hangi takımda harikalar yarattı ? Para yoktu takımda alamıyordun varsa da FFP vardı. Sözleşmesi yüksek oyuncular vardı çıkartamıyordun elinden babel gitsin feg gitsin diye uğraşıldı ama gitmediler gitmeyen oyuncular ile ne yapacaksın mesela onları kazanmaya çalışacaksın bi şekilde verim almak zorundasın aynısını Torrent yapıyor şimdi yapmıyor mu ?

Olaya kişisel bakıyorsunuz . Terim ile bu sene başlanmamalıydı Terim genç oyuncular ile yapamaz olmaz başaramaz o enerjisi yok artık genç değil kaldıramıyor en büyük yanlışı buydu bunu kabul etmesi . Hadi etti takım bundan kötü oynamıyordu en azından başındayken sezon sonunda gönderilmeliydi.

Bodrumda ha

24597.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt