- 28 Mayıs 2011
- 10.377
- 9.890
- 1.738
Tivitır ergenleri hocamızı kıskanıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
by military olduğuna delalet bir post.
kıskanma demeyelim de KORKULU RÜYALARI diyelimTivitır ergenleri hocamızı kıskanıyor.
Hay Maşallah yaa
Çoluk çocuk ?Koskoca FT çoluk-çocukla mı uğraşsın yani?!..O işleri bırakalı on yıllar oluyor...
FT geri döneceğine Jüpiter bize girsin daha iyi.2013 de avrupada ceyrek final oynarken,jupiter ikizlerdeydi.GALATASARAYI yurt dısındaki hedefleri konusunda destekliyodu.fatih hocanın da kariyer evindeydigeri döndüğünde kaç şampiyonluk yaşayabilir bir ona bakayım
son acıklamalarını görmedin mi?hala dönmek var kafasındaFT geri döneceğine Jüpiter bize girsin daha iyi.
Yok okumadım. Son olaylardan sonra futboldan iyice soğudum açıkçası. Şuan ülke meselelerini takip ediyorum. Bir süre sonra ondan da sıkılıp intihar edicem herhaldeson acıklamalarını görmedin mi?hala dönmek var kafasında
ülkeyi düşünmemek daha iyiYok okumadım. Son olaylardan sonra futboldan iyice soğudum açıkçası. Şuan ülke meselelerini takip ediyorum. Bir süre sonra ondan da sıkılıp intihar edicem herhaldeher yanım paki, Afgan ve Suriyeli doldu, Zafer partisini araştırıyorum şimdilik.
sergen alış artık öyle birisi yokson acıklamalarını görmedin mi?hala dönmek var kafasında
FT geri döneceğine Jüpiter bize girsin daha iyi.

Dostum, altyapı dediğin çok ciddi emek ve mesai ister; hatta A Takım TD den bile çok daha fazla. Fatih Terim' in bunu yapabileceğine ve yapmak isteyeceğine inanıyor musun cidden?..Kaldı ki devir değişti, eski 'kara düzen' de yürümüyor işler; daha bunun Pedagojisi filan var. Olmayacak dua...Çoluk çocuk ?
Yıllardır türk futbolun ve başta bizim sıkıntı ne ? alttan adam çıkaramamak - yeterli ilgi göstermemek ya da geliştirememek. Bütün altyapının başı deneyimi o kadar olan adamdan niye geçmesin? Küçümsenecek bir şey değil ayrıca bana göre koskoca olsun olmasın , en büyük hizmettir futbola yerli oyuncu yetiştirebilmek.
olsun demiyorum , gelecekse o kafada olabilir - 5inci bir dönem bence kaldıramayız TD olarakDostum, altyapı dediğin çok ciddi emek ve mesai ister; hatta A Takım TD den bile çok daha fazla. Fatih Terim' in bunu yapabileceğine ve yapmak isteyeceğine inanıyor musun cidden?..Kaldı ki devir değişti, eski 'kara düzen' de yürümüyor işler; daha bunun Pedagojisi filan var. Olmayacak dua...
fatih terim tabiki altyapıyla full mesai ilgilenemez ama işinin ehli hocalarla altyapıda sağlam bir düzen kurmalıydı geçmiş döneminde. diğer hocalardan farklı bir güce ve krediye sahip fatih hocanın bunu başarabilmesi lazımdı. onun döneminde de altyapı çöplük kıvamındaydıDostum, altyapı dediğin çok ciddi emek ve mesai ister; hatta A Takım TD den bile çok daha fazla. Fatih Terim' in bunu yapabileceğine ve yapmak isteyeceğine inanıyor musun cidden?..Kaldı ki devir değişti, eski 'kara düzen' de yürümüyor işler; daha bunun Pedagojisi filan var. Olmayacak dua...
Adam üst yapıyla ilgilenmiyordu, yardımcılara bırakıp gidiyordu bide altyapıyla mi ilgilenecek sanki.fatih terim tabiki altyapıyla full mesai ilgilenemez ama işinin ehli hocalarla altyapıda sağlam bir düzen kurmalıydı geçmiş döneminde. diğer hocalardan farklı bir güce ve krediye sahip fatih hocanın bunu başarabilmesi lazımdı. onun döneminde de altyapı çöplük kıvamındaydı
beklentimiz buydu ama dediğin oldu neyazıkkiAdam üst yapıyla ilgilenmiyordu, yardımcılara bırakıp gidiyordu bide altyapıyla mi ilgilenecek sanki.