Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

Hiçbir isim Galatasaray'dan büyük değildir..Birileri Fatih terim eleştirildiği zaman kendilerine bi yerlerden pay çıkarmaya çalışıyorlar.Neredeyse eleştirenleri Galatasaraylı değil,ard niyetli,utanmasalar Fenerbahçeli diyecekler..

Bu sene 2-3 maç haricinde rezil bir oyun oynuyoruz.Ligin ilk yarısındada berbat oyun oynuyorduk,şimdi daha berbat oynuyoruz ve bir gram yol katetmedi Terim..

Dün Fatih terim maçı izlerken yüzü kızarıp utandımı gerçekten çok merak ediyorum.Bir tane pozisyonumuz yok,ayağımızda top tutamıyoruz,kaleye bir tane şutumuz yok,adamlar akın akın geliyor vee oyuna büyük kurtarıcı aydın giriyor..

Elindeki kadro hiçbir teknik adama kısmet olmayacak dercede güzel bir kadro.Çok şey değil güzel futbol istiyoruz,yenilsekde olur sorun değil ama rezil oyun istemiyoruz..

Ben artık içten içe takımın ligi ciddiye almadığını düşünüyorum bu sezon nasıl olsa şampiyon oluruz havasındalar ki bana bile öyle geliyor kalan 10 maçtan 6 sı içerde 10 maçın 6 sı kazanılsa 25 puan fark olur en yakın rakiplere 11maçta kapatılması gereken 25 puanlık fark bu da minimum 8 galibiyet 1 beraberlik bu çok zor yakalanır biraz bakarsanız fikstüre alt sıradaki 10 takımın düşme tehlikesi var bu da 2010-2011 ligindeki gibi şike mike yapılamayacağına da işarettir.

Terim iyi olmasa bile burada söylenenlerin hepsini uyguladı.

Ama her maç sonunda aynı adamlar eleştirecek bir şey buldu. Bende dünkü dizilişi istiyordum ama gördüm ki rezil durumdayız.

Allah sonumuzu hayır eylesin BERBATIZ.

Burada çoğunluğun iddia ettiği gibi sorun diziliş ya da taktikle alakalı değil bence. Bu takım Şampiyonlar Ligi'nde, derbilerde, örneğin Ordu maçının ikinci devresinde gayet iyi oynadı. Ama dün dünya yansa umurlarında değildi.

Ayrıca sezonun ilk yarısındaki puan tablosunun aynısındayız aynı puanı topladık bu bile rölanti durumumuzu anlatıyor olsa gerek

Olayı hala kadrodan ibaret sananlar, size nasıl gülsem bilemedim. Hiç mi futbol izlemiyorsunuz veya futbol izlerken ne yapıyorsunuz ki? Kadroyu 5. sınıftaki çocuk da çıkarır hocanın tek esprisi kadro çıkarmaksa bari gençlerin önünü açalım.

İçip içip yazmayın şuraya arkadaş :)

Tüm forum 4-2-3-1 diye inliyordu. Balta hariç neredeyse tüm forumun istediği kadro çıktı. Gördüğünüz gibi rezil olduk. Bizim takımda kanat yok diye boşuna demiyoruz. Şimdi sallayacak başka nokta bulamadıklarından Aydın niye girdi konusuna dalmışlar. Aydın'ı fazla kullanmıyor diye hocaya kızan yine siz değil miydiniz sayın futbol profesörleri? O kızdığınız Telegol yorumcularından hiçbir farkınız yok.

Diyelim ayağını kaydırdınız Terim'in, sonra ne olacak? İki gün sonra yeni hocaya bu futboldan anlamıyor yeeaaa diye sallamaya başlamayacak mısınız yine? Hoca futboldan anlamıyor, bir siz çözmüşsünüz olayı. Bir susun, motorunuz soğusun artık. Bir rahat bırakın şu takımı yahu. Sezonun bitmesine 10 maç kalmış, sanki sizin demenizle bir şey mi değişecek? Sezon bitsin, değerlendirme yapılır. Neyin peşindesiniz, amacınız ne? İşiniz gücünüz Fenerliler gibi ortalığı karıştırmak.

Mantıksız konuşmuşsun yine. Forumu kapatalım o zaman burada yapılan hiç bi yorum bi cacığa yaramıyo.

Orta saha üstünlüğünün komple rakipte olduğu bir maçta, oradaki oyuncuyu çıkartıp kanat oyuncusu almanın akıl mantık alır bir tarafı yok.

Burada çoğunluğun iddia ettiği gibi sorun diziliş ya da taktikle alakalı değil bence. Bu takım Şampiyonlar Ligi'nde, derbilerde, örneğin Ordu maçının ikinci devresinde gayet iyi oynadı. Ama dün dünya yansa umurlarında değildi.

30 defa anlattık sebebini ama FT'yi koruyayım derken anlayamadın tabi, normal karşılıyorum.

Klavyeyle yazı yazarken düşünmeden yazıyosun değil mi? Çünkü çözdün her şeyi, neyin nerede olduğu belli. Kafanda. Ama bilgisayarı ilk aldığındaki heyecan veya bi arkadaşınla "kim daha hızlı yazar" gibi bi heyecan yok değil mi? Aha takım da işte böyle. Sistem oturtmazsan isteksiz oynadıklarında seyircilere işkence olur. Barça her maça çok mu istekli çıkıyo sanıyosun? Veya Dortmund, Shaktar, ManU falan... Hayır, ama sistem belli, kimin nerde duracağı, ne yapacağı belli. Dün Riera girdi 5-2-1-2 oynadık yahu :o

Orta saha üstünlüğünün komple rakipte olduğu bir maçta, oradaki oyuncuyu çıkartıp kanat oyuncusu almanın akıl mantık alır bir tarafı yok.

Nasıl yok yahu? :) Oyuncular isteksizdi :) Mesela Ordu maçında böyle değillerdi :)

Orda hoca devreye girip kendini attırdı yalnız, Ümit hocanın böyle bir şey yapmaması skandal :)

Aslında bu maç bilerek kaybettik, İMPARATOR Fatih Terim 4 hücumcuyla oynayamayacağımızı göstermek istedi. :)

ünal aysalın geçen gün bahsettiği emeklilik projesini bir an önce hayata geçirmesi lazım.

hocam su cift forvet inadindan vazgec allasen !

hocam su cift forvet inadindan vazgec allasen !

Ben de bazen öyle düşünüyorum ama kimi kesecek ki? Bence şu an Drogba kesilir, Burak kesilmez. Zaten BUrak kanat gibi oynuyor. Mesele bence oyuncu tercihlerinden çok oyun yapısında. Yani takıma 3 pas yapmadan öbür kaleye Allah ne verdiyse şişirin mi diyor anlamadım ki?

Bazen düşünmüyor değilim, gerçekten imparatoru imparator yapan hagimiydi diye. Böyle maçları kaybedebilirsinde ama biri bana anlatsın 90 dakika pozisyonsuz geçildiyse bunun sorumlusu kim? Karşımızda real, barça veya manu yok ki eses bu ya. elinde bunca kaliteli futbolcu var ama sen pozisyon üretemiyorsun. demekki hoca eses dersine çalışmamış.

Daha hangi sistemde oynuyoruz o bile belli değil.Her hafta farklı bi sistem oynuyoruz.Lig bitecek oturmuş bir sistemimiz yok..

Burak ve Drogba'nın o sahada herkesten önce olması lazım.

Ümit Davala resmen sabote edildi dün akşam. Hangi aklı başında teknik adam orta saha üstünlüğü tamamen rakipte olan bir maçta oradan adam çıkarıp 2 kanat dahil eder oyuna?

Marka olmuş isimler eleştirilince hemen bir vefa olgusu giriyor işin içine. Bunun olaya sadece tek açıdan bakmaktan farkı yok. Bugüne kadar kaç profesyonel babasının hayrına taşıdı bu armayı?

Takım saha içinde kellesi uçurulmuş horoz gibi resmen ve bu sezon başından beri böyle. Galatasaray gibi bir takım şişirilen toplar üzerine kurulmuş bir sistemle oynamaya çalışıyor ve bunu milyonlarca liralık ayaklarla yapıyor. Hiçbir oyun planına sahip değil takım. Hangi durumda nasıl oynaması gerektiğini bilmez mi bir takım?

Bir şeyler yapmaya çalışırsın, sahada oynadığın futbola benzer, sistemli bir görüntü verirsin ama yenilirsin anlarız. Ama neredeyse bütün maçlarını bireysel çabayla kazanan bir takım eleştirilir.

Ben de bazen öyle düşünüyorum ama kimi kesecek ki? Bence şu an Drogba kesilir, Burak kesilmez. Zaten BUrak kanat gibi oynuyor. Mesele bence oyuncu tercihlerinden çok oyun yapısında. Yani takıma 3 pas yapmadan öbür kaleye Allah ne verdiyse şişirin mi diyor anlamadım ki?

Drogba tek forvet..

Burak joker.

Orta sahamizin güclenmesi lazim. Bu yüzden tek forvet sart !

Antalya maciydi sanirim, Burak tek forvet cikmisti.. cok iyi bir oyun sergilemistik...

Sonra hoca sebepsiz yere yeniden cift forvete döndü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt