Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne kadar da seviyorsunuz abartmayı. Alt tarafı 2. hafta bir beraberlik aldık. Geçen sene maçları kaybettiğimizde Milli Takım mı vardı? Sanki Milli Takım olmasa 34'da 34 yapacakmışız gibi konuşuyorsunuz.

Bir hafta berabere kaldık diye nedir bu eleştiri kardeşim.Biraz sakin olun...

iPhone 5 cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

Adam akıllı top oynayalım isterse yenilelim ama yok sıfır oyun .

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Şampiyonlar Ligi 2. Turunda Real Madrid maçları sonrası bütün dünyada deyim haline gelen '' Galatasaray gibi elenmek '' sözünden bahsediyoruz aslında. Gurur duyduk takımımızla. Hakemler 2 maçtada biraz adil olsa ortadaydı tur.

Bende diyorum ki berabere mi kalıyorsun atak oyna topların girmesin birkaç oyuncun formsuz olsun ama bi sistemin stilin olsun. Maç sonu diyelim ki bu maçta berabere kaldık ama diğer maçları alabiliriz bu oyunla. Sorun burda işte bunu diyememek insanın sinirini bozuyor.

Kaçımız Eskişehirspor maçına güvenle bakabiliyor ?

Bir hafta berabere kaldık diye nedir bu eleştiri kardeşim.Biraz sakin olun...

iPhone 5 cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

Olayı bu kadar baside indirgememek lazım.Bir haftalık oyun için söylenmiyor bunlar.büyük takım böyle oynayamaz.antep maçı da böyleydi geçen seneki maçlar da böyle.

Fatih hocaya desteğimiz sonsuz ama bu hafta yaptığı değişiklikler komediydi.. kimse kusura bakmasın..

5 dk bile oynasa emreÇ'ten de, erman'dan da çok daha kaliteli olduğunu defalarca gösteren engin baytar neden oyuna girmiyor?

Attığı gole rağmen topları ezen burak ve her zamanki gibi kendisi olan hamit varken drogba neden çıkar.. selçuk da çıkınca ortasaha hamit, erman, emreç gibi düz bir üçlüye kaldı..

Hocanın büyük maçlarda performansı çok iyi genelde ama böyle maçlarda macera aramaktan, yeni yeni icatlar çıkarmaktan vazgeçmesi lazım..

Biz puan kaybetmesin, 34'te 34 yapsın demiyoruz ama 1-0 öne geçtiğin maçı oyuncu değişikliği yüzünden verme diyoruz..

rahat ol zaten puan kaybedeceğin, yenik duruma düşeceğin maç çok olacak.. bari one geçtiğin maçı elinle teslim etme.. bizim derdimiz bu..

Fatih hoca kendine ve takima çok güveniyor ve acayip acayip şeyler deniyor, nasılsa puan kaybı olsa da telafi ederim diye ama gereksiz heyecan yaşıyoruz..biraz sıksa mart ayında lig biter..

Geçen sene Mayıs ayına kadar kıvrandıysak bunun sorumlusu Fatih Terim'dir.. bunu çok sevmeme rağmen söylüyorum.. babam olsa eleştiririm.. tanrı değil kendisi insan.. hataları var ve yeri geldiğinde söylüyoruz..

Eleştiri beraberliğe değil.. Oynanan kişiliksiz, basiretsiz, rezil rüsva futbola. Bunu bir anlasanız iyi olacak. 2 senedir top oynamıyoruz, hala yok beraberlik yok yenilgi diyorsunuz. Geçen hafta Antep maçından sonra bile bir dolu kişi mutlu değildi. Yenelim yenilelim önemli değil. Biraz top oynayalım kardeşim top. 2 senedir şampiyon olan takımın makine gibi oynaması lazım ama nerdeee... Hala Bursa, Eskişehir deplasmanlarında yenilgilerden zar zor kurtulup dönüyoruz. İçeride ki maçlarda bile zor bela kazanmaya başladık. Derbi deplasmanlarını söylemiyorum bile. Onlarda gram umudum yok. Dediğim gibi yenilsek de önemli değil, ama takım gram top oynamıyor. Neyse ki rakipler bizden de kötü, yoksa birisi biraz bile kıpırdasa alıp başını gider bizde arkadan el sallarız.

Fatih hocaya inanarak destek çıkanların başında geldiğimi düşünüyorum ama bu sistem de halen devam etmesi kafayı yememe sebep olacak.

3 senede tek bir duran top organizasyonu gelistiremeyen teknik ekipten nasil bir taktik deha beklediginiz konusunda tartismalara acik degilim

net

~tepetaklak hamzaoglu~

Neyi beğenmiyorsunuz diyorsun da en basiti Sneijder'den ne kadar oranda yararlanıyoruz, adam forvetle birlikte kanatları besleyecek dünyanın en iyilerinden biri, ayrıca Hamit'in sırf o bölgede adam yok diye her maç 11 çıkması ve rezalet oynaması yetmez mi? Ha bir de beklerin uyumlu olacak, sol tarafı düşün bir.

hamiti ben de begenmiyorum inadı bırakması gerek bu konuda haklısın. Takımda sneijderin besleyeceği kanat yok ki en iyisi amrabat işte.Kanatlı sistem de daha iyi oynayabiliriz ama çıkıp kimse bunun garantisini veremez oynatınca görürüz.

Bu maç hatalı değişiklikler yaptı ama bazı tipler var her hoca başlıgının altına istikrarlı bi şekilde 'gitsin kötü hoca' yazıyor ciddi anlamda oyunu okuma ve motivasyon konusunda çok iyi bi hocaya sahibiz eger hoca giderse mourinho ya da forumdaki çok bilmişler bizi çalıştırmayacagına gore bu sekilde eleştrilerin tümüne karşıyım benim demek istediğim buydu

4 maclik gitmsine hickimse laf etmedi neredeyse , ama bugun medyada sesi gur cikan isimler 4 yillik anlasti diyor

inanmak istemiyorum , sayet dogruysa hic yakisik almaz

dünün verdiği sinirli herkes birilerine giydirdi. ama bi gerçek var ki o oyuncu değişiklerini kim yaptı ?

bu kadarını ptt 1.lig takımları yapmaz

çok acayip şeyler oluyor çözemiyorum

la şimdi bizmle oynayan anadolu takımındaki oyuncular Fatih hocanın gözüne girmek için daha hırslı oynamasın

Tüpçü ile el sıkışıp,öpüştüğünü görünce sevgilisi tarafından aldatılmış biri gibi hissettim kendimi.Olmadı hocam,camia olarak oyuna getirildik.Sende çanak tuttun buna maalesef.

takım 4-3-1-2 oynayamıyor burak-sneijder-drogba aynı anda oynasın diye bu düzene geçildi ama olmuyor.bence burak'tan vazgeçip 4-4-1-1 oynamalıyız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt