Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih hoca bas bas bağırıyor, çıkıp röportaj veriyor ben ne söylediysem, ne zamana kadar dediysem o, bu takımı bırakmayacağım diyor, hâlâ basında çıkan 4 yıl imza attı haberlerine yok efendim doğruysa yazıklar olsun, hoca bunu yapmayacaktı da hoca ayıp etti de bizi sattı da falan da filan da. Bu kadar fırsatçılık olmaz ayıptır.

işlerine gelince çakarla ermana söverler şöyle böyle adamlar diye işlerine gelince de onların söylediklerini buraya taşırlar gerçekmiş gibi.ne kadar iki yüzlülük olduğu gün gibi ortaya çıktı işte.

Cezalı maçta değişiklikleri yardımcılar yapmıştır. Olsa olsa hoca maçın başında demiştir ki şu şu kişiler değiştir. ama oyuna gidişata göre müdahale edemeyen yardımcılardır.

Geçen maç Burak çıktı bu maç Drogba çıksın demiştir ama oyunun gidişatına göre çıkmaması yada yerine Engin girmeliydi. Emre Çolak değil.

Bildiğim kadarıyla hoca sahaya müdahale etse cezası uzar son maçta neden müdahale etsin. Sürekli kamera onda en ufak hareketi takip ediliyor. Yanına giren çıkan herşey tutuluyordur.

Bu benim fikrim. Bu hafta hoca dönüyor o yüzden ben umutluyum eskişehir maçından.

Hepimiz biraz kirginiz da, bazilari gercekten cok nankör. 5 sene yerlerde sürünmüs bir takimi 2 kere arka arkaya sampiyon yapti.

Bazilarina basari batti sanirim. 2 kere sampiyon olmus, 2 kere Süper kupayi almis, CL´de ilk senesinde ceyrek final oynamis.

Ayip ediyorsunuz. Yok istifa et hoca, yok artik gitme zamani hocam. Neyin kafasini yasiyorsunuz siz ya?

Fatih Terim istedigi sürece Galatasaray´da kalacak bir Galatasaraylidir, ayrica basarilidir da.

Size en büyük sevincleri bu adam yasatti, hala yasatmaya devam ediyor. Onun sayesinde hava atiyorsunuz saga sola bugün.

Nankör olmayin, Galatasarayli gibi davranin

Yok arkadas bizim taraftara gercekten yaranmaz. Ne yapsan nafile. Hele bunlari yapan kis Fatih Terim ise. Fatih Terim gibi bir Hoca Fener'in basinda olacakti, Hoca'ya nasil sahip cikilir hep beraber görecektik. Bazi kisiler Fener'in Aykut'a verdigi degeri bizim Hoca'ya vermiyor. Gercekten cok yazik.

bu konu başlığı altında forumdaki üyelerin gerçek yüzlerini görebilirsiniz.

sezon sonu pek kimseler olmuyor burada

Anladım, istersen orjinalini de söyleyebilirim de değmez senin gibi bi seviyesize.

Eleştiririz ama bi beraberlikte de sizin gibi çakallara yem etmeyiz hocayı.

Söyleme?

Seviyesiz diyor yaw, şu yazdığın mesajdaki seviyeye baksana? Hangi kelamım seviyesizlik? Hangi kelamımı gördün seviyesiz?

Abi ne beraberliği, ne zamandır yazıyorduk şurada eleştiriyorduk. Hemen skora göre yorum yaptık sanıyorlar.

Söyleme?

Seviyesiz diyor yaw, şu yazdığın mesajdaki seviyeye baksana? Hangi kelamım seviyesizlik? Hangi kelamımı gördün seviyesiz?

Abi ne beraberliği, ne zamandır yazıyorduk şurada eleştiriyorduk. Hemen skora göre yorum yaptık sanıyorlar.

Bursayı yenseydik gitme vaktin geldi yazacak mıydın? Neden yazıyorsun sebeplerini de yaz bakalım.

Biz de eleştiriyoruz, benim de bi önceki sayfalarda ağır eleştirilerim mevcut. Ama her puan kaybında gelip '' gitme vaktin geldi, haydi yol al zaaaa'' gibi bi üslup kullanmıyorum.

Bursayı yenseydik gitme vaktin geldi yazacak mıydın? Neden yazıyorsun sebeplerini de yaz bakalım.

Biz de eleştiriyoruz, benim de bi önceki sayfalarda ağır eleştirilerim mevcut. Ama her puan kaybında gelip '' gitme vaktin geldi, haydi yol al zaaaa'' gibi bi üslup kullanmıyorum.

Her puan kaybında öyle yazdğımı nereden çıkardın? Böyle yazdığımı ispat et hadi :D Yense veya yenilse değişmez bir durum bu. Hiç bağlamaz galibiyet. Takımın oynadığı oyun oyun değil.

Hem gelip ağır eleştiri yaptım diyor, bizim ki çok mu ağırdı?

Ondan dedim ya; fenafiFatihTerim diye. Böyle olmuş bazıları, hadi seni tenzih ederim.

Sende şampiyonluğa göre yorum yapanlardansın.

bu konu başlığı altında forumdaki üyelerin gerçek yüzlerini görebilirsiniz.

sezon sonu pek kimseler olmuyor burada

Sezon sonu kafalar kuma gömülüyor, ilk puan kaybında tekrar kumdan çıkarılıyor. Fatih Terim için gitme zamanı geldi diyen bir adamın ben Galatasaraylı olduğuna falan da inanmıyorum açıkçası.

Ömer eski bi tanıdık çıktı, konuyu trolleyenlerden sandım sert çıktım arkadaşıma, özür diliyorum :)

İlk sezon oynadığımız evimizdeki Fenerbahçe maçındaki futbolu ben bir daha bu takımda görmedim. Muhteşem bir ilk yarı oynamıştık pres-pozisyonlar mücadele müthişti. O kadrodan daha iyi bir kadromuz var geçen sezon da öyleydi ancak evimizdeki Madrid maçının ikinci yarısı dışında aklımda kalan hiç muhteşem oynadığımız futbol yok. Biz o 3-1'lik maçtaki futbolu bir daha hiç oynayamadık.

Aynı sezonun ikinci yarısındaki fener maçında 0-2 den sonra oynadığımız oyun çok daha muhteşemdi. Rakip yarı sahada oynamadık, resmen fener 18'inde oynadık tüm ikinci yarıyı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt