Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
Son hamleleriyle gitgitde dahada gözden düsüyor. Biran önce kendine ceki düzen vermesi gerekiyor.
Y
Y
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sezon sonu kafalar kuma gömülüyor, ilk puan kaybında tekrar kumdan çıkarılıyor. Fatih Terim için gitme zamanı geldi diyen bir adamın ben Galatasaraylı olduğuna falan da inanmıyorum açıkçası.
ben nasıl biri olduğunu sana söyleyeyim.evinden çıkmayan,asosyal,dışarda başkalarının ciddiye almadığı (bırak ciddiye almadığını dinlemediği) birisi.o da bu eksikliğini burada bu tarz şeyler yazarak gideriyor işte.hastalıklı bir ruh.bence eleştirmek yerine arkadaşa yardımcı olmalıyız.sonuçta hasta bir insanın üstüne gitmek değil yapmamız gereken ona yardım etmek.
Hay yazan ellerini öpiyim ya. Deli ediyor beni.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Nasıl ya?
Bana bir söyler misiniz nasıl?
Hocam ben böyle bir şey demedim desene.
Sana sadece başarıların yüzünden mi "imparator" lakabı takıldı yani?
Sen bu taraftarlara teknik direktörlükten fazlasını ifade etmiyor muydun;
Sen alt yapıya önem vererek insanlara "güveni"
Arsenal karşısına 2 forvetle çıkarak "cesareti"
"Fenerbahçe'yi çalıştırır mısınız?" sorusuna "profesyoneliz ama o kadar da değiliz" diyerek "sadâkati"
Tavırlarınla, hareketlerinle, oyuncularla ilişkinle bir nevi "abi-kardeş" veya "baba-oğul" ilişkisini
Röportajlarında haksızlıklara karşı durarak "dik durmayı"
vs. vs. vs.
Sen bunları bize göstermedin mi?
Şimdi nasıl oluyor da mâlum kişi için "cevaplayamayacağı soru yok" deyip onu koruyabiliyorsun?
Nasıl? Benim aklım mantığım almıyor. Nasıl?
bir Rte belgeseline cikmadigi kalmisti onuda yapti
0:35 faatih terim konusuyor
[media]https://www.youtube.com/watch?v=y5-WJBGGrlU[/media]
evet konuşuyor ama ne demek istedi anlamadım.![]()