Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son hamleleriyle gitgitde dahada gözden düsüyor. Biran önce kendine ceki düzen vermesi gerekiyor.

Y

Terim'e laf çarpmaya çalışan ergen arkadaşlar, yedirmeyiz. Bilesiniz.:)

iPad - Tapatalk

ben nasıl biri olduğunu sana söyleyeyim.evinden çıkmayan,asosyal,dışarda başkalarının ciddiye almadığı (bırak ciddiye almadığını dinlemediği) birisi.o da bu eksikliğini burada bu tarz şeyler yazarak gideriyor işte.hastalıklı bir ruh.bence eleştirmek yerine arkadaşa yardımcı olmalıyız.sonuçta hasta bir insanın üstüne gitmek değil yapmamız gereken ona yardım etmek.

Hay yazan ellerini öpiyim ya. Deli ediyor beni.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

B_9ff1ef248c199d032ba6c9e98041b24c.jpg

Cezamız sonunda bitti. Artık herşey daha değişik olacaktır.

g40dv.gif

Cezamız bitti sonunda. Hoca olması gereken yere dönüyor :ka21:

Nasıl ya?

Bana bir söyler misiniz nasıl?

Hocam ben böyle bir şey demedim desene.

Sana sadece başarıların yüzünden mi "imparator" lakabı takıldı yani?

Sen bu taraftarlara teknik direktörlükten fazlasını ifade etmiyor muydun;

Sen alt yapıya önem vererek insanlara "güveni"

Arsenal karşısına 2 forvetle çıkarak "cesareti"

"Fenerbahçe'yi çalıştırır mısınız?" sorusuna "profesyoneliz ama o kadar da değiliz" diyerek "sadâkati"

Tavırlarınla, hareketlerinle, oyuncularla ilişkinle bir nevi "abi-kardeş" veya "baba-oğul" ilişkisini

Röportajlarında haksızlıklara karşı durarak "dik durmayı"

vs. vs. vs.

Sen bunları bize göstermedin mi?

Şimdi nasıl oluyor da mâlum kişi için "cevaplayamayacağı soru yok" deyip onu koruyabiliyorsun?

Nasıl? Benim aklım mantığım almıyor. Nasıl?

Nasıl ya?

Bana bir söyler misiniz nasıl?

Hocam ben böyle bir şey demedim desene.

Sana sadece başarıların yüzünden mi "imparator" lakabı takıldı yani?

Sen bu taraftarlara teknik direktörlükten fazlasını ifade etmiyor muydun;

Sen alt yapıya önem vererek insanlara "güveni"

Arsenal karşısına 2 forvetle çıkarak "cesareti"

"Fenerbahçe'yi çalıştırır mısınız?" sorusuna "profesyoneliz ama o kadar da değiliz" diyerek "sadâkati"

Tavırlarınla, hareketlerinle, oyuncularla ilişkinle bir nevi "abi-kardeş" veya "baba-oğul" ilişkisini

Röportajlarında haksızlıklara karşı durarak "dik durmayı"

vs. vs. vs.

Sen bunları bize göstermedin mi?

Şimdi nasıl oluyor da mâlum kişi için "cevaplayamayacağı soru yok" deyip onu koruyabiliyorsun?

Nasıl? Benim aklım mantığım almıyor. Nasıl?

Öncelikle şunu belirtmek isterimki şuan Galatasaray kulubundeki yıldız oyuncuları yönetbilecek bir tane Türk teknik direktör var o da Fatih Terim'dir ayrıca camiamızın tam da içinden göbeğinden bizden bir insandır. Emin olun Fatih Terim giderse ne Ünal Aysal kalır ne Drogba kalır. Rijkard zamanında gördük elinde çok iyi kadro olmasına rağmen en kötü sezonlarımızdı. Hem kulubumuze bağlı olan hem de yönetim gücü bu seviyede olan başka bir adam yok bunu bilin. Ergen zihniyetinizi bir kenara koyun Galatasaray çocuk oyuncağı değildir. Diğer bir husus da ki hemen eleştiri gelmiş bile Fatih Terim'in bir belgeselde başbakan ile ilgili sözleri. Anlaşılan o ki bu istifa sesleri belli bir zihniyet tarafından özellikle bu roportajdan sonra baya şiddetli bir şekilde gözümüze sokulmaya çalışalacak gibi geliyor. Siyaset tercih meselesidir futbol ile siyaseti ayırması gereken ilk oluşum taraftarlardır. Fatih Terim öyle düşünüyor olabilir kendine göre haklı taraflarıda vardır senin düşündüğün tarzda düşünmek zorunda değil kimse. Eğer ki siyasi sebeplerden dolayı Fatih Terim istifaya davet edilirse veyahut tribün bölünürse o zaman işte diğer takımlardan farkımız kalmaycaktır ki tribünde istifa sesi duyulması Fatih Terim için yeterli bi sebeptir kesinlikle 1 dakika dahi durmaz.

Fatih terim'in recep tayyip erdoğanın belgeselinde olması beni hayal kırıklığına uğrattı ama belgeselde ne demek istedi onuda anlamadım.

bir Rte belgeseline cikmadigi kalmisti onuda yapti

0:35 faatih terim konusuyor

[media]https://www.youtube.com/watch?v=y5-WJBGGrlU[/media]

Hocam 4-3-1-2 gibi bizdeki topçulara göre dünyanın en kötü sistemini oynatmaya devam edersen rakipler bizi yerler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt