Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gülünecek ne varsa söylede bizde gülelim mac sonu?

Hoca Allah'ını seversen milli takım falan derken şu takımı ihmal etme toparla ya..

Hocam herşeyi geçtimde geçen seneden beri bir kaç maç dışında iyi futbol oynadığımızı hatırlamıyorum. Taraftar artık futbol izlemek istiyor.

Babaydın ->İmparatordun -> Fatih terimdin . daha düşme hocam .

Muslera

Sabri --------Chedjou --Semih------------------- Riera

-------------Melo(Ceyhun) --Emre Ç(Engin) ------------

Engin(kazım)--------------------------------------Erman

----------------------Sneijder ----------------------

-------------------------Burak--------------------

Haftaya 11 olmalı !! her yönden kurtarıcı . (yenme açısından değil)

buna benzer olmazsa .

masaya yumruğunu koy,ben 2012 deki takımı geri istiyorum

2008 de Futbol otoriteleri Milli takimizin futbol sistemini cözmeye calistilar.Tabi bulamadilar/cözemediler.2013 de gscimbom ahalisi komik bir sekilde cözmeye calisiyor.Tabi olmayan bir seyi cözemezsin/cözemeyiz.Iki senden beri bana bir tane calisilmis korner golümüzü göstersinler, ben bir daha fatih terimi elestirisem serefsizim.Siz halen en büyük sorunumuzu kanatsizlik zannedin.

Takım motive değil bi de Milli Takım çıktı başımıza. Ne hoca motive ne takım... Sonumuz hayrolsun.

2008 de Futbol otoriteleri Milli takimizin futbol sistemini cözmeye calistilar.Tabi bulamadilar/cözemediler.2013 de gscimbom ahalisi komik bir sekilde cözmeye calisiyor.Tabi olmayan bir seyi cözemezsin/cözemeyiz.Iki senden beri bana bir tane calisilmis korner golümüzü göstersinler, ben bir daha fatih terimi elestirisem serefsizim.

Selcuk korner falan kullanamıyor abi gececen selcugu bikere ben daha kornerden gol attıgımızı hatırlamıyorum fener bile kuytu arka direkte bırakıp kornerden gol attı gecen sene

Selcuk korner falan kullanamıyor abi gececen selcugu bikere ben daha kornerden gol attıgımızı hatırlamıyorum fener bile kuytu arka direkte bırakıp kornerden gol attı gecen sene

Birak selcugu kimin kullandigi belli degil.aynisi frikikler icinde gecerli.Götü boklu fener bile senelerdir ayni taktigi yapip gol buluyor kornerden.Ben drogbayi abartmayim dedigimde bana fenerlimisin,muhasabeci misin dediler.BU takimin büyük sorunlari var ,zaten basarili oldugumuz icin hep üstü kapatildi.Takim futbolun temel prensiplerini yerine getiremiyor öyle kanat alip sorun cözülecek diyenler hayal dünyasinda yasiyor.

kusura bakma hoca ama bize artık verebileceğin birşey yok, Ünal Aysal da bunun farkında sen de farkındasın ki zaten milli takıma imza attın.

Drogba

Erman Sneijder Amrabat

Selçuk Melo

arkayı istediğin gibi diz bi dene bakalım.​

BS8sqjBCcAArS6h.jpg:large

2008 de Futbol otoriteleri Milli takimizin futbol sistemini cözmeye calistilar.Tabi bulamadilar/cözemediler.2013 de gscimbom ahalisi komik bir sekilde cözmeye calisiyor.Tabi olmayan bir seyi cözemezsin/cözemeyiz.Iki senden beri bana bir tane calisilmis korner golümüzü göstersinler, ben bir daha fatih terimi elestirisem serefsizim.Siz halen en büyük sorunumuzu kanatsizlik zannedin.

iyi korner kullananları da körelttik.Sneijder eskiden böyle mi korner kullanırdı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt