- 3 Temmuz 2012
- 140.000
- 88.237
- 5.338
Gülünecek ne varsa söylede bizde gülelim mac sonu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam herşeyi geçtimde geçen seneden beri bir kaç maç dışında iyi futbol oynadığımızı hatırlamıyorum. Taraftar artık futbol izlemek istiyor.
2008 de Futbol otoriteleri Milli takimizin futbol sistemini cözmeye calistilar.Tabi bulamadilar/cözemediler.2013 de gscimbom ahalisi komik bir sekilde cözmeye calisiyor.Tabi olmayan bir seyi cözemezsin/cözemeyiz.Iki senden beri bana bir tane calisilmis korner golümüzü göstersinler, ben bir daha fatih terimi elestirisem serefsizim.
Selcuk korner falan kullanamıyor abi gececen selcugu bikere ben daha kornerden gol attıgımızı hatırlamıyorum fener bile kuytu arka direkte bırakıp kornerden gol attı gecen sene
Selcuk korner falan kullanamıyor abi gececen selcugu bikere ben daha kornerden gol attıgımızı hatırlamıyorum fener bile kuytu arka direkte bırakıp kornerden gol attı gecen sene
2008 de Futbol otoriteleri Milli takimizin futbol sistemini cözmeye calistilar.Tabi bulamadilar/cözemediler.2013 de gscimbom ahalisi komik bir sekilde cözmeye calisiyor.Tabi olmayan bir seyi cözemezsin/cözemeyiz.Iki senden beri bana bir tane calisilmis korner golümüzü göstersinler, ben bir daha fatih terimi elestirisem serefsizim.Siz halen en büyük sorunumuzu kanatsizlik zannedin.
şimdi transferlemi ugrasıcak Hoca Milli takımla mı bu 3 gün
fenerin her korneri çalışılmış olduğunu belli ediyor kullananlar farklı olsa bile