Ramazan Milli
Parçalı Üye
- 27 Ağustos 2009
- 3.819
- 2.024
- 1.723
Hayırlısı olur inşallah. Bu sene 4. yıldızı takalım. Gruptan çıkalım. Yabancı olayı da çözülürse seneye daha güzel günler görebiliriz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
siktir lan.
senın gibi ağır troll görmedim daha.
ota boka eleştir sonra keser kafası gibi konusup dur.
Neyin peşindesin sen birader ?
önce adam gibi konuşmayı öğren terbiyesiz herif
büyük hata yaptı ünal aysal.fatih terim'le dünya kulübü olunmaz.resmen bir t.direktöre diz çöktü umarım hayırlı olur bari sözleşmesinde transferi yapma yasağı koysaydınız adamın yaptığı her transfer leş.
hakketiğin gibi.
yahu gercı neden uğrasıyorumkı adam olmycaksınız. 2 yıl daha burda hoca işte kudurun durun
Bruma ya ne diyorsun süper beyin
Senin gibiler hala burada konusuyor
Çokmu koydu sözleşme uzatması
Bruma ya ne diyorsun süper beyin
Senin gibiler hala burada konusuyor
Çokmu koydu sözleşme uzatması
sezon sonunu bekleseydi ünal aysal erken davrandı bu milli takım tezgahına bu kadar çabuk düşmemeliydi.
İte, köpeğe,trollere yıne bırakmadın meydanı
Hadi gidin başka kapıya
bruma bülent tulun ve ekibinin transferi.fatih terim'in transferleri belli dany-hamit-yiğit-sercan-amrabat rıdvan dilmen gibi dünya futboluna uzak ben kendisine o açıdan karşıyım transferleri yapamıyor.
adam olsaydın cevabını verirdim keşke kaçmasaydın neyse.bırakın bazı insanlara Allah gibi tapmayı gerçekleri de görün biraz.
Başkan ben olduğum sürece hoca da benimle beraber olacak diye defalarca söyledi. hala neyin tezgahı. Telegol derin futbol falan fazla izlemeyin. izliyorsanız da inanmayın.
Hangısını üstüne alındın
Galatasaray lı birine ezık demıyecek kadar adamım
Anladın sen onu
senin ümit davala kısmından ezikliğin var hala atamamışsın içinden belli aklın olsaydı ne dediğimi hem orada hem burada anlardın.
KIVIRMA DELIKANLI OL
POSTUN HALA DURUYOR
NIYE DUZELTME IHTIYACI DUYDULAR POSTUNA
Bide sneıjder avatarı yapmış erık gerets yap bence onunla oluruz dünya kulübü