Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayırlısı olur inşallah. Bu sene 4. yıldızı takalım. Gruptan çıkalım. Yabancı olayı da çözülürse seneye daha güzel günler görebiliriz.

büyük hata yaptı ünal aysal.fatih terim'le dünya kulübü olunmaz.resmen bir t.direktöre diz çöktü umarım hayırlı olur bari sözleşmesinde transferi yapma yasağı koysaydınız adamın yaptığı her transfer leş.

Bruma ya ne diyorsun süper beyin

Senin gibiler hala burada konusuyor

Çokmu koydu sözleşme uzatması

kurban olam ab işi hallolursa ajaxlı viktor fisherı da iste hocam..1-2 seneye 30 milyon avroya fırlayacak fiyatı

bruma bülent tulun ve ekibinin transferi.fatih terim'in transferleri belli dany-hamit-yiğit-sercan-amrabat rıdvan dilmen gibi dünya futboluna uzak ben kendisine o açıdan karşıyım transferleri yapamıyor.

sezon sonunu bekleseydi ünal aysal erken davrandı bu milli takım tezgahına bu kadar çabuk düşmemeliydi.

Başkan ben olduğum sürece hoca da benimle beraber olacak diye defalarca söyledi. hala neyin tezgahı. Telegol derin futbol falan fazla izlemeyin. izliyorsanız da inanmayın.

Ya anlamıyorum sizleri babanız mı fatih terim?

Birisi beğenmeyince eleştirince direk saldırıyorsunuz. Küfür bile ediyorsunuz.

bruma bülent tulun ve ekibinin transferi.fatih terim'in transferleri belli dany-hamit-yiğit-sercan-amrabat rıdvan dilmen gibi dünya futboluna uzak ben kendisine o açıdan karşıyım transferleri yapamıyor.

Ben seni çok iyi biliyorum adamım teknık ekıbe ezık dıyebılme hakkını kendınde hısseden birisin

Bruma yı Bülent tulun almış ondanmı terım beni çok ıstedı dıyor

Shaqırıyı de tulun istemıstı demı muslera yı melo yu eboue yi

Başkan ben olduğum sürece hoca da benimle beraber olacak diye defalarca söyledi. hala neyin tezgahı. Telegol derin futbol falan fazla izlemeyin. izliyorsanız da inanmayın.

ünal aysal tabiri caizse tilki gibi kurnaz adam çok akıllı politik cevap verdi orada yoksa cümle alem biliyor fatih terim'i istemediğini.hocanın şansı iki senedir hep düşeş atması yoksa en ufak başarısızlıkta yollar bence ki bu milli takım olayıyla eline fırsat geçmişti ama taraftar ve camia baskısına dayanamadı.neyse umarım verdiği kararlar camiaya hayırlı olur.fatih terim'in dediği gibi asıl önemli olan G.Saray

senin ümit davala kısmından ezikliğin var hala atamamışsın içinden belli aklın olsaydı ne dediğimi hem orada hem burada anlardın.

KIVIRMA DELIKANLI OL

POSTUN HALA DURUYOR

NIYE DUZELTME IHTIYACI DUYDULAR POSTUNA

Bide sneıjder avatarı yapmış erık gerets yap bence onunla oluruz dünya kulübü

Telegol'e kapak oldu sözleşme uzatılması,iyi günlere hep beraber hocam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt