Cumhur Aslan
Sarı Üye
- 30 Ocak 2013
- 931
- 0
- 706
Halen 4 maçlık seri olduğuna inanıyorsan gerçekten tebrik ediyorum seni.
Evet 4 değil 6 ama onun dışında aksi bir kanıtın varmı ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Halen 4 maçlık seri olduğuna inanıyorsan gerçekten tebrik ediyorum seni.
Evet 4 değil 6 ama onun dışında aksi bir kanıtın varmı ?
En iyi ikinci olarak katılacağımız play-off maçlarını da koymuşsun. Güzel de adamlar bas bas bağırıyor. Üstü kapalı aldık diyorlar. Sayın Başbakanımız bile çıkıp Terim'i milli takım başında görmeyi TEMENNİ ediyorum diyor.. Yani isterseniz vermeyin diyor.. Ee bunca maniple varken halen 4 maçlık bir iyilik olduğuna inanmak bence tuhaf.
Bu işe rıza gösterip İmparator'a yol açmazsak ne olur.? Galatasaray ve Terim için İTİBARSIZLAŞTIRMA kampanyası başlayacak. Buna karşı konulamaz.
Yani ben bu maçın benim deyimim 4 senin deyimin ile 6 maçlık bir iyilik olduğunu düşnmüyorum renktaşım.
Ben bizim yönetim ve hocanın güzel bir yol bulacağını düşünüyorum. Yoksa her yönden bir baskı var ama. Hoca burada danışmanlık görevini sırf kaçış yaşayabilmek için planladı.
Ayrıca kulüp ile daha büyük hedefler ve planlamalar var. Benim inancım bu yönde.
Bakalım zaman gösterecek herşeyi ama iyi düşün iyi olsun. Kötü düşünmenin kime faydası varki. Moralimizi bozmaya gerek yok.
Antuyu okudum adamlar zevkten dört köşe iyiki terım var dıyorlar