Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca milli takım dönüşü imzalasada şu konuşan gereksizlerde artık çenesini kapatıp otursa.

Yeter lan bu ne saygısızlıktır.Karar hocanındır ne tarafa giderse gitsin bu onun büyüklüğünden birşey eksiltmez.

Türk tarihinin gelmiş geçmiş en büyük hocasıdır ve bundan sonrada kimse onun saygınlık ve başarı olarak yanına yaklaşamaz.

Bir kerede değerlerinize sahip çıkın.Tam destek verin kararı ne olursa olsun arkasında durun.

Evet 4 değil 6 ama onun dışında aksi bir kanıtın varmı ?

En iyi ikinci olarak katılacağımız play-off maçlarını da koymuşsun. Güzel de adamlar bas bas bağırıyor. Üstü kapalı aldık diyorlar. Sayın Başbakanımız bile çıkıp Terim'i milli takım başında görmeyi TEMENNİ ediyorum diyor.. Yani isterseniz vermeyin diyor.. Ee bunca maniple varken halen 4 maçlık bir iyilik olduğuna inanmak bence tuhaf.

Bu işe rıza gösterip İmparator'a yol açmazsak ne olur.? Galatasaray ve Terim için İTİBARSIZLAŞTIRMA kampanyası başlayacak. Buna karşı konulamaz.

Yani ben bu maçın benim deyimim 4 senin deyimin ile 6 maçlık bir iyilik olduğunu düşnmüyorum renktaşım.

En iyi ikinci olarak katılacağımız play-off maçlarını da koymuşsun. Güzel de adamlar bas bas bağırıyor. Üstü kapalı aldık diyorlar. Sayın Başbakanımız bile çıkıp Terim'i milli takım başında görmeyi TEMENNİ ediyorum diyor.. Yani isterseniz vermeyin diyor.. Ee bunca maniple varken halen 4 maçlık bir iyilik olduğuna inanmak bence tuhaf.

Bu işe rıza gösterip İmparator'a yol açmazsak ne olur.? Galatasaray ve Terim için İTİBARSIZLAŞTIRMA kampanyası başlayacak. Buna karşı konulamaz.

Yani ben bu maçın benim deyimim 4 senin deyimin ile 6 maçlık bir iyilik olduğunu düşnmüyorum renktaşım.

Ben bizim yönetim ve hocanın güzel bir yol bulacağını düşünüyorum. Yoksa her yönden bir baskı var ama. Hoca burada danışmanlık görevini sırf kaçış yaşayabilmek için planladı.

Ayrıca kulüp ile daha büyük hedefler ve planlamalar var. Benim inancım bu yönde.

Bakalım zaman gösterecek herşeyi ama iyi düşün iyi olsun. Kötü düşünmenin kime faydası varki. Moralimizi bozmaya gerek yok.

Ben bizim yönetim ve hocanın güzel bir yol bulacağını düşünüyorum. Yoksa her yönden bir baskı var ama. Hoca burada danışmanlık görevini sırf kaçış yaşayabilmek için planladı.

Ayrıca kulüp ile daha büyük hedefler ve planlamalar var. Benim inancım bu yönde.

Bakalım zaman gösterecek herşeyi ama iyi düşün iyi olsun. Kötü düşünmenin kime faydası varki. Moralimizi bozmaya gerek yok.

;) Orta yol her zaman iyidir.

helal olsun fatih hocam... milli takımı şu durumda dahi umutlandırabilecek tek adam sendin zaten ama bize imzayı atıp 3 sene G.Saray'dayım demeden sana olan kırgınlığım geçmez. doğrudur ergin ataman'a 3 senelik sözleşme imzalatıp, seninle 1 sene 1 sene gitmeye çalışan ünal aysal çok net bir biçimde kritik bir hata yapmıştır. o 2 senelik sözleşme uzatma önererek hatasını bir nebze olsun telafi etti ve restini gördü. senin yapacağın kalan son 2 maç, olursa playoff, hadi olursa dünya kupasında çalıştırır ve ayrılırsın. Bu saatten sonra bizi bırakıp, en az 3-5 senelik olarak tüpçünün emrine girersen gözüme gözükme...

İmparator gerekeni yapacaktır. İmzayı atacaktır.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Fatih hoca imzayi atacaktir hiç bir endişem yok. Büyüksün be hoca.

YP-GS1 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Fatih Hoca bize imzayı atarsa tff hoca için her şeyi yapar! Kuralları bi gece de değiştirirler

Cas Karari 3 Haftami oldu?3 Haftadir Türkiye gündemine bakilirsa Takimina shike yaptiran Ünal Aysal,5 takimi ligten düsürüp shikeyle ancak sampiyon olan TD de Fatih Terim.

Maalesef Hocanin milli hassasiyeti ve diktatör baskisiyla bu isin icine cektiler,Bu iki reyting icin herseylerini satan namussuz basinda Yönetimimizle Hocanin arasindaki iletisimsizligide kullanarak,Galatasaray üzerinden shikenin üstünü örtmek icin acik organize bir kampanya yürütüyor.Ne Baskan nede Hocanin birbiriyle calismama gibi bir planlari oldunu sanmiyorum.

Zaman zaman eleştirsem de, ki bazen eleştirmemek mümkün değil. Türkiye'nin havada karada hertürlü en büyük teknik adamı. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt