Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hoca hem Galatasaray hem milli takım ikisini birden çalıştırmak istiyor bunun başka açıklaması yok.

+1905

hoca hem Galatasaray hem milli takım ikisini birden çalıştırmak istiyor bunun başka açıklaması yok.

+1905

ismail bende bunu istiyorum ama her istedigim olmuyor maalesef

iPNAbsmodelGuB.gif

Jupp Heynckes gelsin dertler bitsin...

Heynckes ismi ne kadar mantıklı geliyor size? Adam devam etmek istese Bayern'de devam ederdi. Bayern olmasa bile o kadar kulüp vardı. Elini sallasa ellisi yani. Ama demek ki gerçekten bıraktı teknik adamlığı. Ayrıca yaşlı ve başarıya doymuş biri olarak geliyor bana.

Hocalığını tabi ki tartışmam. Büyük isim.

hoca imzayı atsa medya üzerinden yıpratılmayız iyi olur ama hoca açık açık galatasaray beni yollamadıkça gitmem diyor hatta göndermek isteseler de direnirim diyor medyanın gazına gelmeyin derim

Bana 'gel' dediler geldim, 'çalış' dediler çalıştım

evet hoca buldun pisirik gazetecileri sallamissin, rijkaard gittiginde teklifi reddetmedinmi HA. sonra sana en buyuk basarilarini kazandiran HAGI geldi de 10 yasindaki cocuklarin maskarasi oldu adamcagiz. bebeleri kandirabilirsin ama fuati asla. yalan konusma lutfen hoca efendi

Fatih hoca yolcu

-Yaptirmadiği transferler (türk futbolcular)

-Son açiklaması

-Milli takıma gitmesi

-Yetenekli gençleri aldirtmayıp ama bu gençleri milli takıma alması ama kendi öz evlatlari A7-E52-S55 gibi adamları cağirmaması.

O zaman sorarlar hocam madem milli takima giren oyuncuları aldırmadın tuttun gereksiz adamlarla kontrat uzattırdın.

Amacın ne? Takımı sabote edeyimde öyle mi gideyim milli takıma temelli diyorsun?

Hocam sen ve başkanın bu seneki transfer politikası tam bir fiyaskodur, kontenjanın olduğu yerde 0 ( yazi ile SIFIR) türk oyuncu alınması resmen kulüp tarihinin en büyük fiyaskosudur yazık bu taraftara!!!

Fatih hoca yolcu

-Yaptirmadiği transferler (türk futbolcular)

-Son açiklaması

-Milli takıma gitmesi

-Yetenekli gençleri aldirtmayıp ama bu gençleri milli takıma alması ama kendi öz evlatlari A7-E52-S55 gibi adamları cağirmaması.

O zaman sorarlar hocam madem milli takima giren oyuncuları aldırmadın tuttun gereksiz adamlarla kontrat uzattırdın.

Amacın ne? Takımı sabote edeyimde öyle mi gideyim milli takıma temelli diyorsun?

Hocam sen ve başkanın bu seneki transfer politikası tam bir fiyaskodur, kontenjanın olduğu yerde 0 ( yazi ile SIFIR) türk oyuncu alınması resmen kulüp tarihinin en büyük fiyaskosudur yazık bu taraftara!!!

Aklim hala kabulenemiyor bu transfer politikasina... Hoca neden aldirmadi bu oyunculari... Cidden cok merak ediyorum.. Almiyorsunda neden milli macta oynatiyorsun

Cok sogmaya basladim

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

Aydın gezerken size mi soracaktı diyor. Yazıklar olsun!

Bunun cerimesini çekti diyor. Sözleşmesini uzatarak mı, yatarak para kazanarak mı çekiyor beyefendi cerimesini...

evet hoca buldun pisirik gazetecileri sallamissin, rijkaard gittiginde teklifi reddetmedinmi HA. sonra sana en buyuk basarilarini kazandiran HAGI geldi de 10 yasindaki cocuklarin maskarasi oldu adamcagiz. bebeleri kandirabilirsin ama fuati asla. yalan konusma lutfen hoca efendi

iyi dedin muhterem kardeşim

burada yazılanları okuyorum da ben yanlış basın toplantısı seyrettim galiba...

tamam hocayı eleştirelim taktiğini oyuncu değişikliklerini filan da adam açıkça "galatasaray beni bırakmadıkça ben galatasarayı bırakmıcam dedim lafımın arkasındayım bazıları merak ediyor diye imza atmak zorunda değilim başkanımız haklı bu işin öyle bir acelesi yok önümüzde önemli maçlar varken bunu konuşmak galatasaray'a zarar verir başkanla benim aramı bozmaya çalışmayın" dedi... ağzıyla söyledikleri de çarpıtıp başka mecralara çekmeyelim...

maç mı?... ilk yarı berbat... ikinci yarı gaza gelmiş ama telaştan doğru pasları vuruşları yapamayan bir takım vardı... beni tek heyecanlandıran bruma'ydı... ancak şunu gördüm ki doğru adamların takıma dönmesiyle real'i yenip yollarız...

Beyefendinin paşa keyifini mi bekleyeceğiz? Federasyon çağırınca hemen koşarak gitti imzaladı ama. Üstelik onun da nasıl bir sözleşme olduğunu daha kimse net olarak bilmiyor. Galatasaray profesyonel bir kulüp. Yok sözmüş, şuymuş, buymuş bıraksınlar bu işleri. Çalışmak istiyorsa atsın imzayı. İstemiyorsa güle güle...

muthis taktikler muthis:)

siz anca baskanla satranc oynayin gonul eglendirin olan takima olsun

~tepetaklak hamzaoglu~

Fantazi futbol oynatıyor takıma, kimin eli kimin cebinde sahada belli değil. Sistem diye birşey kalmamış,derli toplu değiliz... Saldım çayıra,mevlam kayıra misali...

sözleşme konusunda çok konuştu ama boş konuştu hoca maalesef hiç konuşmasa idi daha çok şey anlatmış olurdu?

+1905

Bu yıl şampiyon da oluruz kanser de,diyordum ama böyle devam edersek yol ayrımı kesin gibi.

Hocanın sistem kuramamasını eleştirdiğim geçen sene CL'de çeyrek final oynarken rahatım.

Milli Takım'a da gitmemeli demiştim.

Ancak olaylara sadece dünden sonra bu kadar yüksek tepki vermek anlamsız. Dün sistemsiz filan da olsak 5-6 atacağımız maç Drogba ve Burak yüzünden beraber bitti. Hoca ne yapsın abi Drogba ve Burak da o golleri atamıyorlarsa:)

Noël e dayanmaz diyordum dahada erken yollar ayrılacak galiba

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt