İsmail Adıyaman
Tecrübeli Üye
- 4 Aralık 2008
- 6.520
- 182
- 1.358
hoca hem Galatasaray hem milli takım ikisini birden çalıştırmak istiyor bunun başka açıklaması yok.
+1905
+1905
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hoca hem Galatasaray hem milli takım ikisini birden çalıştırmak istiyor bunun başka açıklaması yok.
+1905
Jupp Heynckes gelsin dertler bitsin...
ismail bende bunu istiyorum ama her istedigim olmuyor maalesef
![]()
Bana 'gel' dediler geldim, 'çalış' dediler çalıştım
Fatih hoca yolcu
-Yaptirmadiği transferler (türk futbolcular)
-Son açiklaması
-Milli takıma gitmesi
-Yetenekli gençleri aldirtmayıp ama bu gençleri milli takıma alması ama kendi öz evlatlari A7-E52-S55 gibi adamları cağirmaması.
O zaman sorarlar hocam madem milli takima giren oyuncuları aldırmadın tuttun gereksiz adamlarla kontrat uzattırdın.
Amacın ne? Takımı sabote edeyimde öyle mi gideyim milli takıma temelli diyorsun?
Hocam sen ve başkanın bu seneki transfer politikası tam bir fiyaskodur, kontenjanın olduğu yerde 0 ( yazi ile SIFIR) türk oyuncu alınması resmen kulüp tarihinin en büyük fiyaskosudur yazık bu taraftara!!!
evet hoca buldun pisirik gazetecileri sallamissin, rijkaard gittiginde teklifi reddetmedinmi HA. sonra sana en buyuk basarilarini kazandiran HAGI geldi de 10 yasindaki cocuklarin maskarasi oldu adamcagiz. bebeleri kandirabilirsin ama fuati asla. yalan konusma lutfen hoca efendi
burada yazılanları okuyorum da ben yanlış basın toplantısı seyrettim galiba...
tamam hocayı eleştirelim taktiğini oyuncu değişikliklerini filan da adam açıkça "galatasaray beni bırakmadıkça ben galatasarayı bırakmıcam dedim lafımın arkasındayım bazıları merak ediyor diye imza atmak zorunda değilim başkanımız haklı bu işin öyle bir acelesi yok önümüzde önemli maçlar varken bunu konuşmak galatasaray'a zarar verir başkanla benim aramı bozmaya çalışmayın" dedi... ağzıyla söyledikleri de çarpıtıp başka mecralara çekmeyelim...
maç mı?... ilk yarı berbat... ikinci yarı gaza gelmiş ama telaştan doğru pasları vuruşları yapamayan bir takım vardı... beni tek heyecanlandıran bruma'ydı... ancak şunu gördüm ki doğru adamların takıma dönmesiyle real'i yenip yollarız...