Harun Arda
10 Numara!
- 9 Mart 2010
- 14.053
- 2
- 1.363
başkan oktay mahmudi yi gönderdiğinde de saydırmıştınız adama.sonuç ortada
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok basit bir soru soruyorum. Başkan milli takım olayını en başından kendisi niye reddedemedi? Olimpiyat sorusu değil, çok basit bir soru. Cevabını da herkes biliyor. Sen başkan olarak kendin reddetmeye cesaret edemiyorsan teknik direktöründen de böyle bir şey bekleyemezsin. Kimse kimseyi kandırmasın. Burası Türkiye. Ben bu konuda başkanda da suç bulmuyorum, sadece hocanın bu konuda suçlanması yüzünden söyledim.
Hocamızın beni istedikleri sürece burdayım lafının birileri tarafından duyulabilmesine sevindim. İşlerine gelmediği için mi duyamıyorlar bilmiyorum ama bu konuda bir sıkıntıları olduğu açık. Ayrıca "2 kuruş fazla alacak" lafı çok çirkin. Hoca, geçmişte oyuncular sıkıntı çekmesin, aileleri zor durumda kalmasın diye kendi cebinden maaşlarını ödeyen bir adam. Bu taraftar tribünlere bile zahmet edip gelmeye üşenirken. Burada Galatasaraylılığı sorgulanacak biri varsa o da taraftarın kendisi. Herkes önce bir kendisine baksın. O sürekli eleştirdiğiniz Fenerbahçe seyircisi takımına bizden daha çok bağlı. Bizim gibi ilk tökezlemede takımı ve hocayı satmıyorlar. Tribünleri boş bırakmıyorlar.
Her şeyi geçtim. Madem bu kadar hocandan memnunsun, sözleşme uzatmak istiyorsun. O zaman Tulun niye halen yanında? Hocanın rahat çalışmasını bile sağlayamıyorsun. Sürekli köşeye sıkıştırma peşindesin.
Olay açık ve net. Allah korusun hoca bir şekilde giderse ilk başarısızlıkta yönetime sen nasıl hocayı gönderirsin deyip saydırmaya başlayacak adamlar da yine aynı kişiler. Çünkü biz buyuz. Acı ama gerçek.
Ne iftirası yahu.Adam belliki imzayı basmış TFF ile. Basmasa ıvırıp kıvırır mı ?
Hoca böyle işte kabul edin yada etmeyin bu adam böyle. Dışarıdan da teklif gelseydi aynı olayları izleyecektik işte kendini kaybediyor adam. Benim bu noktada umrumda olan tek şey Galatasaray'ın zarar görmemesi yoksa Terim ve pideci yardımcıları umrumda değil artık. Bıktım her puan kaybından sonra basın önünde dünyanın en masum kişisi rolünü oynamasından. Ya açık konuşacak yada yol alacak. Hikaye dinlemek istemiyorum artık.
Hoca böyle işte kabul edin yada etmeyin bu adam böyle. Dışarıdan da teklif gelseydi aynı olayları izleyecektik işte kendini kaybediyor adam. Benim bu noktada umrumda olan tek şey Galatasaray'ın zarar görmemesi yoksa Terim ve pideci yardımcıları umrumda değil artık. Bıktım her puan kaybından sonra basın önünde dünyanın en masum kişisi rolünü oynamasından. Ya açık konuşacak yada yol alacak. Hikaye dinlemek istemiyorum artık.
1) Avcı daha görevinin başındayken Terim Gümüşdağ ile konuşmaya başlamıştı bile, daha sonra Demirören'in evine gidip detayları bile konuşmuş. En sonunda da ayıp olmasın diye Aysal'la görüşüp ben gitmek istiyorum ne dersniz demeye getirmiştir. Olay bu kadar basit. Aysal suçlumu suçlu bence, neden biliyormusun? böyle teklifle gelen birinin işine derhal son verirdim. Terim Aysal'dan daha çok suçlu ama.
2) Bir hoca takımı niye bırakır, ya çok daha büyük bir kulüp ister yada çok daha fazla para verdikleri için. Benim orda ki 2 kuruşluk lafım mecazi anlamdaydı, sözleşmenin önemszi olduğunu vurgulamak içindi. Yoksa terim'in para için GS bırakacağını düşünmem bile.
3) Aysal Melo'yu istemiyordu ama Terim istedi alındı, belki Aysal Davala ve Şaş'ı istemedi ama Terim aldı. Neden çünkü sportif taraf Terim'den sorumlu kimi isterse o alınmalı. Sanane arkadaş başkanın danışmanında adam kimi isterse alır. Tulun'u beğenmesem de Aysal'a emri vaki yapmak saçma olur.
4) Terim dibe vurmuş bir türk takımı yeniden şahlandırmak için biçilmiş bir kaftandır ama bir takımı sistemli oynatıp genç yeteneklerİ çıkarma konusunda vasat sayılır.
Terim'in kötü hoca olduğunu söylemiyorum, bizim için çok önemli isim ama şayet gider ve düzgün bir hoca getirilirse işler şu anki durumdan kötü olmaz. Ama burda önemli olan taraftarların ve yönetimin sabrı. Klopp örneği buna tam örnek olur.
Hoca net bir karar vermediği sürece bence en büyük hatalı kişidir...
Ya savunmak uğruna komik duruma düşmeyin Allah aşkına. Şu körü körüne aşklar her zaman daha çok zarar verir unutmayın. Karşındaki 60 yaşında bir adam. Adama demezler mi sen hangi hakla benim adıma karar veriyorsun diye? Ki başkan da son derece medeni bir şekilde sözü Fatih hocaya verdi. Fatih hoca da ağzı kulaklarına varır derecesinde kabul etti işte bırakın şu işte bir suçlu aramayı. Fatih hoca bi macera sevdası daha yüzünden gene herşeyi berbat etmeye başladı, bu filmi ilk defa izlemiyoruz.
Şike dolu bu ligde kariyerini riske sokarak takımın başına geçmiş, performansı diplerde olan bir takımı alıp 2 yıl üst , üste şampiyon yapmış, ve şl. çeyrek final oynatmış.Bir hocayı camimanın içinde divan üyesi, senin başganından da daha eski bir üyedir.Bu caminanın en değerli cevherlerinden birine sen en adi Fenerli gibi çıkıpda yorum yaparsan, sana ne demeli ?
bak sadece senin cevabını bekliyorum, bu forumda aynı konuda yorum yapan bir arkadaşın iki sayda önceki yazısı.İçerik , konu dediği yada söylemek istediği beni ilgilendirmiyor.
Sadece boldladığım yeri oku.
Burası GALATASARAY forumu ise, bende GALATASARAY taraftarıysam, bu lafı FATİH TERİME söyletmem, bu lafı diyenin" çenesine çok laflar derim", seninde yorumunu bekliyorum ? Yıllardır hocaya tek laf etmeyen savunan bir adamsın, madem bu güne kadar yönetimi çooook eleştirmişmişmiş sin, hadi bakalım göremedim bu mesaja cevabını.
Yine söylüyorum sizin gibi çenesi düşüklerin yüzünden bu ülkede "Fatih Terim" gibi bir ikinci adam yetişmiyor, alt yapılardan oyuncuda çıkamıyor.Adam 2 sene ligi domine etmiş ,bu sene kötü bir başlangıç yaptı hemen tefe koydunuz , alt yapıdan bir çocuk çıkar adam bir topu yanlış yere atar hemen anasını ağlatırsınız.Hep aynı fransız zihniyeti.
Aşağıdaki yazıya cevap vermediğin süreca yazdıkların hükümsüzdür, sayın bunca yıldır Fatih Terimi savunan arkadaş.
Refik o ilk yazdığını da gördük biz. Sinirin geçtiği zaman gelip yaz, tartışalım.
Bu bizans oyunları da bi Fatih Terim'e oynanıyor zaten Galatasaray'daOnlarca hoca geldi bi Terim'e oyun oynandı.
ligin en kötü takımlarına 4 maçta 6 puan bırakmışız siz hala başkanı tartışın.haftaya bjk yenerse o zaman görücem
Evet ama adama Sarp'i Baris'i verdiler, al Barca yap dediler.
Sinirli değilim, yazdığımın da arkasındayım ben editlemedim. Ayrıca orada hakaret etmiyorum. Olan şeyi söylüyorum. Tekrar kurmayacağım ama bir düzen 10 numara giderken, hayaller kurulup planlar yapılırken böyle işleyen çarka böyle çomak sokulmasının başka bir tanımı yok. Berbat etme kelimesi karşılamıyor bu durumu.
Onlarca hoca geldi kaçı başarılı oldu kaçı bu kadar kaldı?
Belki onlarada oynandı ve gittiler? olamazmı?