Fatih Hacı
Berlin Panteri
- 10 Aralık 2012
- 44.899
- 6.078
- 1.528
Renktaş saygısızlık olmasada hoca pek çok kez gereksizce başkanla zıtlaştı, hemde bunu kamuoyunun gözü önünde yaptı pek çok kez, tek tek link vermek isterdim ama malum yasak var, en kolay akla gelen mesela ''eleman'' mevzusu, başkan normal bi röportajında hoca için '' FT Galatasarayın başarılı bir elemanıdır'' gibi bi laf etti ki bu aynı lafı kendi içinde söylemişliği vardır, hoca bunu aldı gereksiz şekilde medya yoluyla başkanla zıtlaştı, madem alındın ( ki alınacak bi durum yok) kapalı kapılar ardında konuşursun başkanla olur biter, resmen spor programlarının ve gazetelerin gazına gelip olayı ego savaşına çevirmişti bunun gibi bir kaç örnek daha var...
Ayrıca bu milli takım olayını vatan millet sakarya mevzusuna çevrilmesine ciddi manada kıl oluyorum, noluyoruz arkadaş görende çanakkale savaşı veya kurtuluş savaşı var sanacak, bunlar tipik 3. dünya ülkesi tripleridir, hoca'da futbolcularda kusura bakmasın ama milli dava öyle bi topun peşinden koşup milyonlar kazanmakla olmaz, tamam milli takım'ı hepimiz destekliyoruz ve desteklemeliyiz ama abartmamak lazım
hoca ne demiski burda ?! yani eleman konusunda. evet Galatasarayin elemaniyim dedi. ama sorunlar vardi ama bu eleman kelimesinden oldugunu hic zanetmiyorum acikcasi.