Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mesele milli takım değil, mesele dün taşeron dediği adamlara karaşı nasıl tavır değiştiği nasıl bu kadar döneklik yaptığıdır, açık ve net yazıyorum kızan kızsın ama gerçek bu canlarım!!

ne gibi döneklik yapmis ?! onlardan para almayip sizin vereceginiz patanin icine edeyim tarzda direnis gösterip ben buraya Türkiye ay yildizli milli takim icin geldim sadece diyerek döneklik ise kurban olayim bu döneklige ben.

Ayrica tüpcünün ricasi ile oraya gitmediginide unutmayin bir zahmet ama cok önemsiz bir detay.

Sneıjder nerde oynuyor sımdı soyle bana bakalım kanattamı

İyi futbolcu (su ankı halıner dıyorum) her turlu oynar

Adamı sağbeke koymadı

Sneijder'in oynadığı yere bakma adamdan istenilen pres ve defansa yardım etmek bu adam hayatı boyunca ne zaman yapmış bunu

Adamın pas atacağı bir tek Drogba gerisi hikaye Burak efendi anca bana boş alan yaratın,önüme top gelsin,yardırayım kaleciyle karşı karşıya kalayım onu da atamayım

Bir takımda Sneijder'İ oynatıyorsan bir tane kanat oyuncun olacak biz napıyoz 10 metrekare içinde 5 kişi top yapmaya çalışıyo Sneijder napsın bu sistemde

Sen eğer senin ilk senendeki şampiyonluğu play off saçmalığı ile çalmaya çalışan ama başaramayan 2. Seneki şampiyonluğunu en değerli oyuncularından biri olan melo yu haksız yere ve bir önceki senenin kilit adamı Baytar kendince haklı yere cezalandırarak daha beter hareketleri yapan meireles e komik cezalarla geçiştiren ve daha da garibi bizzat senin karakterine saldırıp haksız yere kaç kere seni tribüne göndererek geçen seneki şampiyonluğunu çalmaya çalışan ama başaramayan 3. senende 17 Klübün imzası ile yabancı sınırı için başvurmana rağmen sırf sen avrupada ve Türkiye de diğer klüp lerle başarı makasını açma ve 3. Senende şampiyon olma diye yabancı sınırında direnen ve her hareketi ile Galatasaraya zararı olan adamların belki de sonu olacak olan milli takım meselesinde can simidi ol sonra Aslolan Galatasaray dır de...

skor taraftarları :((

olm gözünüzü açın. bu takım top filan oynamıyor 1 senedir. 2011/2012deki terime gıkını çıkaran yok zaten

ama şu 1 yılı kabul etmeniz lazım bjk maçında bile nasıl kazandık fenere diyoruz oynamadan kazanıyor diye ama 1 senedir şu takımı çıplak gözle takip edersiniz dediğimin farkına varabilirsiniz

CANIM TÜRKİYEM

-Tapatalk-

Mancini filan gelirse,

4-2-3-1 e döner.

Haliyle Drogba tek forvet oynar. Burak küser. Problem yaratır. Selçuk, Umut, Emre Ç. , Drogba ve Sniedjere cephe alır. Ortalık öyle bir karışır ki, Mancini şeytan çarpışa döner. Sezon sonuna doğru tazminatı alıp kaçmanın derdine düşer. Cefakar taraftar da takıma üzülür.

Sen eğer senin ilk senendeki şampiyonluğu play off saçmalığı ile çalmaya çalışan ama başaramayan 2. Seneki şampiyonluğunu en değerli oyuncularından biri olan melo yu haksız yere ve bir önceki senenin kilit adamı Baytar kendince haklı yere cezalandırarak daha beter hareketleri yapan meireles e komik cezalarla geçiştiren ve daha da garibi bizzat senin karakterine saldırıp haksız yere kaç kere seni tribüne göndererek geçen seneki şampiyonluğunu çalmaya çalışan ama başaramayan 3. senende 17 Klübün imzası ile yabancı sınırı için başvurmana rağmen sırf sen avrupada ve Türkiye de diğer klüp lerle başarı makasını açma ve 3. Senende şampiyon olma diye yabancı sınırında direnen ve her hareketi ile Galatasaraya zararı olan adamların belki de sonu olacak olan milli takım meselesinde can simidi ol sonra Aslolan Galatasaray dır de...

Hacı ne kadar uzun cümle kurdun öyle :D

Burak nereye küsüyor ya Galatasaray burası, kimsenin kümseye etmeye hakkı yok. Küsüyorsa çıkışı gösterirler ki olmaz öyle bir şey.

Fatih Terim sözleşmeyi kabul eder. Bu kadar sinirlendiğinizde yanınıza kalır.

Mancini filan gelirse,

4-2-3-1 e döner.

Haliyle Drogba tek forvet oynar. Burak küser. Problem yaratır. Selçuk, Umut, Emre Ç. , Drogba ve Sniedjere cephe alır. Ortalık öyle bir karışır ki, Mancini şeytan çarpışa döner. Sezon sonuna doğru tazminatı alıp kaçmanın derdine düşer. Cefakar taraftar da takıma üzülür.

Ben cefakar taraftar falan göremiyorum.2 senedir sefa sürüp 4-5 kötü skorda hocaya hakaret eden , dalga geçen bile var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt