Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terim fanatikleri kafanız mı iyi, kusura bakmayın da bunu sordurtmak zorunda bırakıyorsunuz insanı.

''Sözleşme teklif edildi ve Terim kabul etmedi''.

İdrak mı edemiyorsunuz şu cümleyi, yediremiyor musunuz yoksa anlamıyor musunuz?

idrak ediyorlar ama Terim'i haklı çıkarmak için şekilden şekile girip , saçma sapan gülünç şeyler yazıyorlar :D

fatih terim kendisini zor ifade eden birisi. "birileri istedi diye sözleşme imzalamam"...bu sözü fatih terimin kafasına girerek değerlendirelim. adam burada aslında galatasaraylılığının altını çizmek istiyor. yani ahmet mehmet istedi diye ben imza atmam çünkü ben damardan gsliyim gsde kalacaksam istek ve arzuya göre hareket etmem gönülden kalırım bakın te 1970 lerde başladı bizim aşkımız siz ne sözleşmesinden bahsediyosunuz demek istiyor. neden bunu söylüyor çünkü taraftara olacak şeylerin öncesinde bir nevi zemin alt yapı hazırlamaya çalışıyor. terimin yol haritası belli. tff ile ilgili bir projede yer alacağı kesin. ama bu projelere birer perde çekilmiş. üstü örtülmüş projeler gündeme gelmeden öncesinde ise bir kendisinin çizdiği bir profil var. o profili zedelememek için bu tarz açıklamalarla takımı yüz üstü bıraktın gibi suçlamamalarla karşı karşıya gelip taraftarla zıtlaşmak yerine taraftara kankacılık yapıyor. yani bakın ben herkesten fazla galatasarylıyım ama işte şartlar falan malumunuz. ağzının kenarı ile kalmak isterdim ama işte durum bu gibilerinden konuşmalarla bu günlere gelindi.

gelindide bu güne dek çok az kişi kral çıplak diyebildi. fatih terimin taktik bilgisi bugune dek kazandığı başarılar. şöyle söyliyelim objektif düşündüğümüzde geçen mayısta oynanan real madrid maçının 3-2 kazandığımızda hepimiz takımımızı barca bayern seviyesine çıkardık el birliğiyle ama içimizde bi yerlerde saklanan o dürüst çocuğun realin rehaveti ve oyunu salması nedeniyle o skoru elde ettiğimizi söylediğini kısık sesle duyuyor ama bu iç sese kulak vermek istemiyorduk. ne yazıkki gerçek geçen hafta ortaya çıktı.

fatih terimin 2008 başarıları geçen seneki çeyrek final maceralarıda işin aslı böyle ama tarafta malesef o kadar kutsallaştırmı ki gerçekleri söylediğinde sanki dine küfretmiş gibi algılyorlar. artık uyama ve sayın terime teşekkür etme zamanı...

süreci yanlis degerlendirmisin resmen maalesef.

"birileri istedi diye sözleşme imzalamam"

bunu neden söyledigini ilk önce kafrayalim. bu 2 senelik sözlesme ne zaman neden yapildi?! o günlerde basinda tv lerde muthis komplo haberleri vardi. yok hoca 4 senelik imazladi tff ile bilmem hoca oyun oynuyor Galatasaray ile...

sonra bizim yönetim pat diye bu 2yil muhabetini koydu hocanin önüne.

ee sonra hoca yukarda söyledigini söyler isde. birilerin benim arkamdan bu tür komplo haberleri yaparakda sen yönetim bana fatih terime inanmayarak hata panikleyerek bu tür güvenmiyoruz sana hoca ile 1 yil ile gelirsen bunu ben hakaret olarak algilarim af edersiniz.

yani birileri istedi diye ben Galatasarayima bu cekilde imza atmam !!!

kulubumuzun adini 6saraya cikaran bu elemani istemiyoz, gidip federasyonuna gonul rahatligiyla hizmed edebilir bizden irak insczh.

yanlış düşünüyorsunuz bu adamın oyun taktiği bu 6 da yiyebilrsin ama

uefa şampiyonu da yapan 4 sezon üst üste şampiyonda yapan son iki sezon puan farkıyla şampiyon da yapan FT taktiğidir.

çok büyük haksızlık ediyorsunuz FT'e.

adam 4 maç sonunda milli takımı çalıştırmazsa bence gayet normal davranmış olacak.

Yönetim hocayı göndermek için toplantı yaparken, hoca Florya'da takımının başında Rize maçına hazırlanıyor...İMPARATOR BUDUR!

[media]https://www.youtube.com/watch?v=deB8TwQHlhM[/media]

[attachment=3724:fft64_mf1608409.Jpeg]

Hafızaları tazeliyelim birazda.Herkes neyin ne oldugunu anlasın biraz daha.Burada gizli bir iş var diyen sayın hocamız bu işi planlayan 1 numara lı adamla sözleşme imzaladı.Heralde 6 ayda bu işler değişiyor.

Ekli dosyalar

• fft64_mf1608409.webp
    fft64_mf1608409.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 144
"birileri istedi diye sözleşme imzalamam" bu cümleyi bile evirip çevirip Terim'i haklı gösterecek bir hale getirdiler :D

kendi yazdığınıza inanıyor musunuz?

çok açık bir cümle. birileri (başkan,yönetim,taraftar) istedi diye sözleşme imzalamam.. bu cümleyi Galatasaray'la gönülden bağı varmış , imza atmazmış şöyleymiş böyleymiş kendini ifade edemiyormuş diye çevirip şekilden şekile girmeyin.. Komik oluyorsunuz

hg Hakan Hanoğlu

O ne demiş bilmiyorum. Çakar sürekli RT yapıyordu bir aralar ve FB'li anladığım kadarı ile. Ama ben Sermaye Arttırımına da değil niyetine güvenemediğim başkan ve etrafındakiler yüzünden öyle düşündüm. Ünal Aysal'ın düzgün bir adam olduğuna inansam yazmam öyle bir şey.

Ama 2 sene önce Oktay Mahmudi'ye yapılanların aynısı Fatih Terim için yapılıyor ona kızıyorum. Desin ben anlaşamıyorum hoca ile anlarım öyle yıpratmaya hakkı yok bizi ve sorumluluktan kaçmaya da.

imparator imparator imparator fatih terim imparator imparator imparator fatih terim!!!

O ne demiş bilmiyorum. Çakar sürekli RT yapıyordu bir aralar ve FB'li anladığım kadarı ile. Ama ben Sermaye Arttırımına da değil niyetine güvenemediğim başkan ve etrafındakiler yüzünden öyle düşündüm. Ünal Aysal'ın düzgün bir adam olduğuna inansam yazmam öyle bir şey.

Ama 2 sene önce Oktay Mahmudi'ye yapılanların aynısı Fatih Terim için yapılıyor ona kızıyorum. Desin ben anlaşamıyorum hoca ile anlarım öyle yıpratmaya hakkı yok bizi ve sorumluluktan kaçmaya da.

Kusura bakma hoca kendi kendini milli takımı seçerek yıprattı.Hoca Bulent tulunu istemedi.Buna bile göz yumdu başkan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt