Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
RTE yüzündense daha kötü.Milli duygularından dolayı değil de başbakanla arasını bozmamak için Milli takıma gittiğini gösterir bu.

Padişahın emirlerini yerine getirmeyen kaldı mı ki ülkede ? Zaten ben Milli Takıma gitmesini savunmadım o konuların altında ki mesajımda da "hani adaletin olduğu yerdeydin hocam" yazdım.Ben hocanın gitmesi veya gitmemesi hakkında da birşey söylemiyorum.Bu konuda daha önce attığım mesajda Galatasaray'ı daha iyi yerlere getirecek biri gelecekse başımızın üstünde yeri var yazdım.Ama bu konuda öyle mesajlar atılıyor ki bu adam sanki bu sene başı göreve gelmiş , tarihinde adı bulunmayan sıradan bir teknik direktör.Bu adam gittiğinde bir Galatasaraylının yapması gereken güle güle diyerek teşekkür etmekten fazlası değil bana göre.Ama adamlar öyle bir gaza gelmiş ki hocanın 96-00 dönemini bile sorguluyorlar.

mersin maçındaki konuşmayı şimdi dinleyince gözlerim doldu, neyden bahsediyorsunuz be olm siz. fatih terim değişti, farkına varın

-Tapatalk-

Ünal Aysal GS'nin Aziz Yıldırım'ı olma yolunda ilerliyor esas ona uyanamayanların farkı yok.

Ayip kardes.Herseye benzet ama o kansiz serefsiz Azize benzetme.Avrupali Aysali gittin barzo azize benzettin ya helal olsun sana..Valla bunlari tarz ve yönetim sekili ile birbirlerine benzetebilmek icin baya bir hayal gücüne sahip olmasi lazim bir insanin.Masallah sende baya bir hayalperest bir arkadasmisin.

Terim kendisi söylüyorya beni kovmadikca burdayim diye daha nedensin.

İmza diyorum imza, nerde imza? Doğubank esnafı mı Terim "benim lafım garanti abi" ayağı yapıyor? Buyursun gelsin SADECE Galatasaray'ı çalıştırmayı kabul ediyorsa 2 milli maç sonrası, imzalasın. Neden imzalamıyor madem aslolan Galatasaraysa?

Terim kendisi söylüyorya beni kovmadikca burdayim diye daha nedensin.

Arkadaş hakikaten anlamak istemiyorsunuz galiba.Bir koltukta 2 karpuz olmaz.Milli takım işinin galatasaraya zarar verdiğini hakikaten göremiyormusun ya?

Hoca kendisi söylüyordu alacağamız çok yol var diye E ne değişti.Bi zahmet organize atağımız olsun.Bi zahmet bir duran top golumuz olsun.Bi zahmet üstüne koyan bir oyuncumuz olsun. 3 tıldır takım oturmamış bide milli takıma gidiyor.Eee çüftlik mi burası

Ya gidip Tüpcünün firmasina IMZA ATMADI.

Türkiye Milli takima Imza atdi ne alakasi var Tupcüyle

Nasıl ne alakası var.Bu tüpçü değilmi bize kupa verirken neredeyse ağlayacak olan adam.,

Bu tüpçü değilmi şike yaptıgı tescillenmiş fb yi aziz yıldırımdan bile daha cok koruyup ceza vermeyen adam.

Bu tüpçü değilmi geçen sene Terime haksız yere 9 maç ceza verdirten adam.

Her türlü pisliği yapıp bize en büyük düşman tüpçü değilmi.

Terim bu tüpçüye saydırmadımı videoda görmedin heralde.

Bizim kızdıgımız nokta milli takımı calıstırması değil.4 mac calıstırır dönerdi.

Sorun o şerefsiz adamla anlasması.

Türkmilli takımına imza attı diyorsun oranın başı kim benmi.

Biraz mantıklık olun artık.Terimi bende çok severdim ama artık yeter.

Bu yaptıgı tam anlamıyla bizi 2. plana atıp tüpçü denilen serefsizin planlarını tıkır tıkır işlemesine sebeb verdi.

Padişahın emirlerini yerine getirmeyen kaldı mı ki ülkede ? Zaten ben Milli Takıma gitmesini savunmadım o konuların altında ki mesajımda da "hani adaletin olduğu yerdeydin hocam" yazdım.Ben hocanın gitmesi veya gitmemesi hakkında da birşey söylemiyorum.Bu konuda daha önce attığım mesajda Galatasaray'ı daha iyi yerlere getirecek biri gelecekse başımızın üstünde yeri var yazdım.Ama bu konuda öyle mesajlar atılıyor ki bu adam sanki bu sene başı göreve gelmiş , tarihinde adı bulunmayan sıradan bir teknik direktör.Bu adam gittiğinde bir Galatasaraylının yapması gereken güle güle diyerek teşekkür etmekten fazlası değil bana göre.Ama adamlar öyle bir gaza gelmiş ki hocanın 96-00 dönemini bile sorguluyorlar.

Aynen, yoksa Fatih Terim'in yaptığı hareketler oldukça çocuksu,eleştiriyi de hakediyor...Fakat arkasından beddua etmek de seviyeyi belli eder. Yollar ayrılırsa ayrılır yapacak birşey yok. Biz maalesef anlık öfkelerimiz ile insanları silmeyi huy belliyen bir yapıdayız. Vur derken öldürmeyi seçiyoruz...

Fatih Terim imza atmama konusunda suçludur eyvallah.

Ancakkkk

Tff sitesinden Aysaldan Fatih Terimle çalışmak için izin istedik açıklamasına göre

Aysalda Fatih terim için TFF ye izin vermeyebilirdi

Tekrar tekrar kıvırmaya gerek yok

Aysal kovmak için, Terimde kovulmak için yer arıyor

Kökünden çözüm ikisininde kulüpten kovulmasıdır

şu görüntüyü görüp , içi sızlamayan Galatasaray'lı varsa ve hala Terim'i Galatasaray'ın üstünde görüyorlarsa birşey demiyorum onlara. Terim'in gideceği takımları destekleyebilirler

Galatasaray yoluna yeni td siyle devam eder bizde her zaman ki gibi, Galatasaray'ı destekleriz

Diyecek bir şey bulamıyorum ya.Çok sinirliyim.Herkezden beklerdim Terimden hayatta böyle bir şey beklemezdim.Aynen aslolan her zaman Galatasaraydır.

Bizde doğum günlerini sorgulayalım o arkadaşların Ömer :beaten:

Arkadaş hakikaten anlamak istemiyorsunuz galiba.Bir kolyukta 2 karpuz olmaz.Milli takım işinin galatasaraya zara verdiğini hakikaten göremiyormusun ya?

Hoca kendisi söylüyordu alacağamız çok yol var diye E ne değişti.Bi zahmet organize atağımız olsun.Bi zahmet bir duran top golumuz olsun.Bi zahmet üstüne koyan bir oyuncumuz olsun.bU TAKIMDA O KADAR ÇOK İŞ VAR Kİ MİLLİ TAKIMDA NEREDEN ÇIKTI.

Ya milli takimla GS yi bir anda yönetimesini Yönetim izin Verdi zaten.

Yönetim istemese basdan Ya milli takim ya GS demesi gerekiyordu. Demediler simdi kendilerini Sucsuz gibi ortaya atmalari komik.

Tff geldi Aysala sordular aysal Onay Verdi Terime sordular terimde GS yi birakmak isteseydi birakirdi birakmadi ikisini birden yöneteyim dedi herkes tamam dedi.

Simdimi Pismanlik basladi ?

Realdan 6-1 yenildikden sonrami akillar calismaya basladi ?

Hem neden sene basinda Yönetim gelipde Terime 2 senelik konrat önermedide simdi öneriyor ?

Nasıl ne alakası var.Bu tüpçü değilmi bize kupa verirken neredeyse ağlayacak olan adam.,

Bu tüpçü değilmi şike yaptıgı tescillenmiş fb yi aziz yıldırımdan bile daha cok koruyup ceza vermeyen adam.

Bu tüpçü değilmi geçen sene Terime haksız yere 9 maç ceza verdirten adam.

Her türlü pisliği yapıp bize en büyük düşman tüpçü değilmi.

Terim bu tüpçüye saydırmadımı videoda görmedin heralde.

Bizim kızdıgımız nokta milli takımı calıstırması değil.4 mac calıstırır dönerdi.

Sorun o şerefsiz adamla anlasması.

Türkmilli takımına imza attı diyorsun oranın başı kim benmi.

Biraz mantıklık olun artık.Terimi bende çok severdim ama artık yeter.

Bu yaptıgı tam anlamıyla bizi 2. plana atıp tüpçü denilen serefsizin planlarını tıkır tıkır işlemesine sebeb verdi.

ya tuüpcü gidici bi Adam.

Milli takimin sahibi degil Milli takimin sahibi Halkdir.

Ö yönetiyor su an okadar .

varmi öyle Mantik tüpcüyü begenmiyorum ben Milli takima gitmiyorum veya Antrenörünü begenmiyorum beni oyuncu olarak cagiriyor ben amma gitmiyorum.

Varmi böyle Mantik ?

Fatih Terim imza atmama konusunda suçludur eyvallah.

Ancakkkk

Tff sitesinden Aysaldan Fatih Terimle çalışmak için izin istedik açıklamasına göre

Aysalda Fatih terim için TFF ye izin vermeyebilirdi

Tekrar tekrar kıvırmaya gerek yok

Aysal kovmak için, Terimde kovulmak için yer arıyor

Kökünden çözüm ikisininde kulüpten kovulmasıdır

Aysal izin vermese yine trip atacaktı, çıkıp konuşacaktı yok izin vermediler de ben gelseydim gruptan çıkardık da bilmem ne diye. Aysal en doğrusunu yaptı. Terim Fiorentina'da olduğu gibi yine kendine hakim olamadı.

Ya milli takimla GS yi bir anda yönetimesini Yönetim izin Verdi zaten.

Yönetim istemese basdan Ya milli takim ya GS demesi gerekiyordu. Demediler simdi kendilerini Sucsuz gibi ortaya atmalari komik.

Tff geldi Aysala sordular aysal Onay Verdi Terime sordular terimde GS yi birakmak isteseydi birakirdi birakmadi ikisini birden yöneteyim dedi herkes tamam dedi.

Simdimi Pismanlik basladi ?

Realdan 6-1 yenildikden sonrami akillar calismaya basladi ?

Hem neden sene basinda Yönetim gelipde Terime 2 senelik konrat önermedide simdi öneriyor ?

Kaç maç izin verdi.HOca kaç senelik imzaladı.Federasyonun en yetkili adamları Uzun süreli anlaşm yapatık diye açıklamadı mı? Bunlara terimden bir yalanlama geldi mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt