Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aysal isterse servetiyle 10 tane GS kuracak adam paraları alıp kaçacakmış sandalyeden düştüm :happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy:

hop yavas kursun.. okadar serveti olan kimse yok türkiyede hata dünyada. neyi aliyorsun sen öyle. ciddiden soruyorum yani.

kimsenin tribi çekilmemeli istemiyosa yollar ayrılsın bi şeyi 40 defa söylersen olurmuş aha da oluyo işte

Şu durumda kendi gitmek istiyor gibi görünüyor. Öyleyse gidebilir. Aslolan Galatasaray

Fatih Terim gibi hocayı buluruz, sonuçta parasını verdiğinde en kral hocayı bile getirirsin. Ama Aysal giderse liseliler canımıza okur yine. Bana hava hoş ben her şekilde yine Galatasaray'ı desteklerim ama siz bilirsiniz yani.

hm tuhaf olan aysal baskani lisecilerin lideri getirmesi ve kendiside liseli olmasi :) tuhaf oldu biraz ya neyse.

romanya bizi tokatlasaydı Fatih hoca sözleşmeyi imzalar mıydı yoksa yine imzalamaz mıydı düşünmeden edemiyorum.

Hayır bide hoca kendi isteğiyle gidiyor yani resmen. Sanki hoca istiyor 2 sene sözleşme Aysal istemiyor gibi yorumlar. Anlamadan, dinlemeden yorumlar yapılıyor.

Ya o sözleşme olayına falan ben pek takılmıyorum. Bu ikili geçen sezon sonu ayrılmalıydı. Sevmiyorum böyle konuşmayı ama, geçen sene daha şampiyon olmadan, hocanın sene sonu bırakacağını düşünüyordum. İşte bu 4. yıldız takma olayı falan, bir sene daha mecbur idare etmeye zorladı. Ama işte milli takım olayı içeride gizli kalınan sıkıntıları ortaya çıkardı. Her iki tarafta fırsat bu fırsat ayrılma adımları attılar. Büyük ihtimal de bu iş bitti gibi artık.

hop yavas kursun.. okadar serveti olan kimse yok türkiyede hata dünyada. neyi aliyorsun sen öyle. ciddiden soruyorum yani.

Demek istediğim Ünal Aysal gibi bir adam GS'ın paralarına göz dikecek biri değildir adam en zor günümüzde gelmiş bu takımı ekonomik olarak ayağa kaldırmış ve ben bu sistemi kurup gideceğim benden sonrakiler de böyle olacak demiştir.

hm tuhaf olan aysal baskani lisecilerin lideri getirmesi ve kendiside liseli olmasi :) tuhaf oldu biraz ya neyse.

Başka aday mı vardı ortada? Başka aday olsa Aysal gelmezdi zaten :) Aysal'ı daha 2 senedir tanıyor taraftar adamın aklından zoru mu var Türkiye'ye gelip onun bunun dilinde oyuncak olsun bide üstüne hoca kaprisi çeksin. :) Liselilerin Aysal hakkındaki konuşmalarını okumanızı da tavsiye ederim.

imparatorun bir yere gittiği yok.hele şu önümüzdeki 2-3 hafta bir geçsin hepinizle görüşeceğiz.ondan sonra ne diyeceksiniz bakalım.zaman bu işin ilacıdır.

Faruk Süren suçlu,Checci Gori suçlu,Berlisconi suçlu,Ünal Aysal suçlu ama Fatih Terim suçsuz.Bu Fener'in savcı,polis,TFF,UEFA,cemaat suçlu ama biz temiziz hikayesine benziyor.Bir tek Özhan Canaydın zamanında işine karışılmadı,istediğini yaptı,onda da Amrabat benzeri balon yabancı transferleriyle kulübü batırdı 8-9 sene kendimize gelemedik.

Vay be koca imparatoru bile yedik hemde başarılı olduğu halde ,gerçekten enteresan bir camiyayız.

Başka aday mı vardı ortada? Başka aday olsa Aysal gelmezdi zaten :) Aysal'ı daha 2 senedir tanıyor taraftar adamın aklından zoru mu var Türkiye'ye gelip onun bunun dilinde oyuncak olsun bide üstüne hoca kaprisi çeksin. :) Liselilerin Aysal hakkındaki konuşmalarını okumanızı da tavsiye ederim.

liselerin neler konustugunu iyi biliyorum ama liselilerde ikiye bölündügünü bilmiyorsunuz belkide. inan kirac aysalin arkasinda duruyor ama onun manevi oglu öztürk koltuk sevdasindan dolayi cepe almis durumunda aysal baskani.

durumun merkez konulari bu cekilde bizde yani :)

Yolun açık olsun hoca, inşallah milli takım sevdan yüzünden pişman olmazsın, bizi de pişman etmezsin. Böyle olmasaydı daha iyi olurdu...

çoook yanlış hareketler bunlar... !!!!!!!!!! başlarım milli sevdanıza.. takımımızı perişan ettiler yahu...

Yerine kim gelecek acaba merak ediyorum.Bari dogru duzgun sistem ile oynatacak biri gelsin isim önemli değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt