Mehmet Fatih
Parçalı Üye
- 26 Eylül 2012
- 3.607
- 900
- 1.103
Buraya yaziyorum not dusun, Hoca milli takimdan sonra TFF gorev alacak, artik baskan mi olur cumhurbaskani mi bilmem, ama TFF da onemli bir gorev..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
real deplasmani 3-0 yenildigimiz macta marca gazetesi "turklerin en iyi oyuncusu 35lik drogba ise..." baslayan bi cumlesi vardi. gerisini hatirlamiyorum, uefa resmi siteside "madrid zayif rakibi karsisinda ...." diye bi cumle ile girdi. bu kadro terimin 3. senesi yani bu sezonkinden iyi oynar ama kimse bence harikalar yaratmasini beklemesin. Turk topcular varken bu takim hic bi zaman o seviyeleri oynayamaz. Bizim yerli kalitesi berbat. Yabanci kaliteside 2-3 oyuncu disinda iyi degil.
takimimizi cok buyuk goruyoruz, tr icin ust duzey bir kadromuz var, AL icin normal ama cl icin cop, berbat bi kadroya sahibiz. terimi cok severim, aysali destekledim hep. tamam yapilanlar yanlis hata iki tarafli, son haftalarda terim gsyi coktan bitirdi hatirlarsaniz benim projelerim vardi ama iptal ediyorum su dakika demisti. Zaten kafa olarak bizle degildi ve kotu oynuyoruz. Ligde bundan iyi oynariz ama clde basari o kadar kolay degil iste. Heleki su kadroyla clde bal olmazsa gruptan cikmamiz bile mucize
bunun hocayla ne alakası var onu cozemedım? elınde gotzeler lewandowskıler mı var? turk oyuncuların kalıtesı bellı butuk turklerı toplasan yıne cl ıcın yetersız..onlarla oynamak zorundayız bızde sınırsız yabancı ıle oynasak yıne bı sansımız olabılır
Maç izlemedigin kesin
gayette ızledım soruma cevap vermedınız en son 10 puan farkla sampıyon oldugumuzu ne zaman gordunuz?
tamam iste terime kiziyonuzda yeni hocadan cok bisiy beklemeyin diyom
Birisi maddi kriz birisi de şikeyle uğraşırken Ha birde avrupa yokken,muslera ebue elmander selçuk gibi adamlar alınmışken bi zahmet şampiyon olalım.
Açık açık ben bir taraftar olarak bu takımda huzursuzluk olmasını istiyorum diyorsun. Ne desem bilemedim. Valla abicim elinden geleni ardına koyma. Benim sana söyleyebileceğim budur.
Bizim sorunumuz ülkenin kafa yapısı. Buraya gelen yabancıda türkleşiyor. Bunun aksini iddaa edecek sayabileceğimiz oyuncu sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Burda biz taraftarlardan, medyaya. Yönetimlerden, altyapılara kadar heryerde sorun var. Geçen Hikmet Karaman (kendisini hiç sevmesemde) telegolde bir laf etmişti hak verdim. Bırakın biz dünya kupasına gitme hayallerinden önce kafa yapımızı değiştirmeye çalışalım. Bu halde gitsek nolur gitmesek nolur demişti.
Şunu kabul edelim, futbol ülkesi değiliz. Futbol kültürümüz başarı üzerine kurulmuş.
Ben niye takımda huzursuzluk olmasını isteyeyim ki? Huzuru bozanlar gitsin diyorum işte. Sağlıklı bir şekilde düşünelim. Sen bir ortamda insanların babaları gibi sevdiği bir insanı bu duruma getiriyorsun. O ortamda huzur kalır mı artık? Sonra ne yaparsan yap, o olay asla unutulmaz. Bazı yanlışların da telafisi yoktur. O yüzden diyorum madem göndermeye başladık, yönetimle de devam edelim. Bu olaylarda onların da en az hocamız kadar payı yok mu? Niye ihale sadece hocaya kalıyor?
aynı fıkırdeyız ozaman..fatih hoca elındekılerle maksımumunu vermıs basarılı 2 sezon gecırdı kım ne derse desın...2 super kupa 2 sampıyonluk 1 cl ceyrek fınalı...
demirkolun bi lafi vardi baya once, turk topcularin dilinden turk antrenorler anlar, onlarin nabzina gore serbet verir. simdi bi yabanci koc getirdigin vakit ona futbolun dogrularini soyler, iste sunu sunu yap, ofsayt taktigi uygulanacak alan daraltilacak vs vs taktik verecek futbolun dogrulari ile sahaya surecek. fakat turk topcusunun taktikle isi hic bir zaman olmaz. Turklerin en iyi taktiksel oyuncusu Hamit Altintoptur. onun disinda fiss
fakat bizim hocalar turk oyunculara baba gibi davraniyolar, aslanim bak soyle soyle yap falan diyei adamlar alt yapida taktik bilgisi almamis ve futbola 5 degil 15 yasinda baslamislar. fakat bizim koclarda en azindan bi cok turk hoca, yabanci oyunculari oynatamiyor. Korkmayin bunada bi sozumuz var, kimdi schuster mi ne dediydi trde 1970lerin futbolu oynaniyor ve rijkaardin sozu turkiyede herseyden var ama hic birseyden tam yok :trollfacce.gif:
Birisi maddi kriz birisi de şikeyle uğraşırken Ha birde avrupa yokken,muslera ebue elmander selçuk gibi adamlar alınmışken bi zahmet şampiyon olalım.
Ben niye takımda huzursuzluk olmasını isteyeyim ki? Huzuru bozanlar gitsin diyorum işte. Sağlıklı bir şekilde düşünelim. Sen bir ortamda insanların babaları gibi sevdiği bir insanı bu duruma getiriyorsun. O ortamda huzur kalır mı artık? Sonra ne yaparsan yap, o olay asla unutulmaz. Bazı yanlışların da telafisi yoktur. O yüzden diyorum madem göndermeye başladık, yönetimle de devam edelim. Bu olaylarda onların da en az hocamız kadar payı yok mu? Niye ihale sadece hocaya kalıyor?
Bugünün özeti Ünal Aysal gitmedikçe takım oynamaz daha. Hepsini gönderip sıfırdan takım kurup milyonlarca borca sürükleyip başarılı olamayıp kulubü batıracağına kendi de en geç 1-2 ay içinde olağan üstü kongreye giderek aday olmayıp kulubün önünü açmalı. Elbet aday çıkar.
Adnan Öztürk var Ali Dürüst var ve hatta Fatih Terim var en başta.Yoksa sonu Polat'dan beter olan ilk ve tek başkan olarak tarihe geçer. Öyle bir geçer ki burada alkışlayanlar büyük başkan diyenlerin çoğu bile adını Gündüz Kılıç forumuna kaldırılmasına bile tahammül edemez.