Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Buraya yaziyorum not dusun, Hoca milli takimdan sonra TFF gorev alacak, artik baskan mi olur cumhurbaskani mi bilmem, ama TFF da onemli bir gorev..

real deplasmani 3-0 yenildigimiz macta marca gazetesi "turklerin en iyi oyuncusu 35lik drogba ise..." baslayan bi cumlesi vardi. gerisini hatirlamiyorum, uefa resmi siteside "madrid zayif rakibi karsisinda ...." diye bi cumle ile girdi. bu kadro terimin 3. senesi yani bu sezonkinden iyi oynar ama kimse bence harikalar yaratmasini beklemesin. Turk topcular varken bu takim hic bi zaman o seviyeleri oynayamaz. Bizim yerli kalitesi berbat. Yabanci kaliteside 2-3 oyuncu disinda iyi degil.

takimimizi cok buyuk goruyoruz, tr icin ust duzey bir kadromuz var, AL icin normal ama cl icin cop, berbat bi kadroya sahibiz. terimi cok severim, aysali destekledim hep. tamam yapilanlar yanlis hata iki tarafli, son haftalarda terim gsyi coktan bitirdi hatirlarsaniz benim projelerim vardi ama iptal ediyorum su dakika demisti. Zaten kafa olarak bizle degildi ve kotu oynuyoruz. Ligde bundan iyi oynariz ama clde basari o kadar kolay degil iste. Heleki su kadroyla clde bal olmazsa gruptan cikmamiz bile mucize

bunun hocayla ne alakası var onu cozemedım? elınde gotzeler lewandowskıler mı var? turk oyuncuların kalıtesı bellı butuk turklerı toplasan yıne cl ıcın yetersız..onlarla oynamak zorundayız bızde sınırsız yabancı ıle oynasak yıne bı sansımız olabılır

bunun hocayla ne alakası var onu cozemedım? elınde gotzeler lewandowskıler mı var? turk oyuncuların kalıtesı bellı butuk turklerı toplasan yıne cl ıcın yetersız..onlarla oynamak zorundayız bızde sınırsız yabancı ıle oynasak yıne bı sansımız olabılır

tamam iste terime kiziyonuzda yeni hocadan cok bisiy beklemeyin diyom

Bir arkadaş yazmıştı Hoca artık ülke futbolunu yönetmek istiyor Onun için kabul etmedi.

Bu saaten sonra takimi ve Galatasarayimizi daha cok desteklememiz gerekiyor. bazilarin bu üzüntmüzü veya yarili durusumuzu onlarin sevincine döndürmemek gerekir.

ama bu yönetimi asla ve asla af etmeyecegim diyerek sansal büyükagin yazisi aslinda nedenide acikliyor az cok...

Galatasaray ‘a yakışanı yaptılar… Lucescu ‘yu şampanyalı “ veda partisi “ ile uğurladılar…

Rijkaard giderken , Galatasaray kültüründen örnekler sergilediler …

Skibbe , Hagi gibi sıradan hocaların gidişinde bile Galatasaray’ın örnek tavrını korudular …

Yedi kat yabancılara bu özeni gösterenler;

Kendi öz evlatlarıyla görüşmeden, konuşmadan, haber vermeden yolları ayırdılar …

O öz evlat ki , kulübün profesyoneli olsa bile ,Galatasaray ‘ın 7446 sicil numaral Yüksek Divan Kurulu üyesi Fatih Terim …

Profesyonelliğe gelince;

Galatasaray ‘ı en fazla şampiyon yapan Hoca …

Galatasaray’a en fazla kupa kazandıran Hoca …

Galatasaray’ı Avrupa şampiyonu yapan Hoca …

Galatasaray tarihine büyük zenginlikler katıp, o tarihin bir parçası olan Hoca …

Sonra da “Galatasaray değerleri zarar görüyor “ diyorlar …

Şimdi görmedi mi ?

Ayrılığa lafım yok …

Ayrılığın şekline isyanım var …

Bir Baba, öz evladına bunu yapmaz…

Böyle ayrılık olmaz …

Birisi maddi kriz birisi de şikeyle uğraşırken Ha birde avrupa yokken,muslera ebue elmander selçuk gibi adamlar alınmışken bi zahmet şampiyon olalım.

avrupada olmak mı lıg ıcın avantaj olmamak mı? bu takıma bırcok yıldız geldı gıttı 10 puan farkı bırak 2006 2008 dısında sampıyonlugumuz yok...ayrıca gelen yabancı adam gecen sene 5. oldu bu takım suan 3. daha ne olacak dıyıp cıktı...

Açık açık ben bir taraftar olarak bu takımda huzursuzluk olmasını istiyorum diyorsun. Ne desem bilemedim. Valla abicim elinden geleni ardına koyma. Benim sana söyleyebileceğim budur.

Ben niye takımda huzursuzluk olmasını isteyeyim ki? Huzuru bozanlar gitsin diyorum işte. Sağlıklı bir şekilde düşünelim. Sen bir ortamda insanların babaları gibi sevdiği bir insanı bu duruma getiriyorsun. O ortamda huzur kalır mı artık? Sonra ne yaparsan yap, o olay asla unutulmaz. Bazı yanlışların da telafisi yoktur. O yüzden diyorum madem göndermeye başladık, yönetimle de devam edelim. Bu olaylarda onların da en az hocamız kadar payı yok mu? Niye ihale sadece hocaya kalıyor?

Bizim sorunumuz ülkenin kafa yapısı. Buraya gelen yabancıda türkleşiyor. Bunun aksini iddaa edecek sayabileceğimiz oyuncu sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Burda biz taraftarlardan, medyaya. Yönetimlerden, altyapılara kadar heryerde sorun var. Geçen Hikmet Karaman (kendisini hiç sevmesemde) telegolde bir laf etmişti hak verdim. Bırakın biz dünya kupasına gitme hayallerinden önce kafa yapımızı değiştirmeye çalışalım. Bu halde gitsek nolur gitmesek nolur demişti.

Şunu kabul edelim, futbol ülkesi değiliz. Futbol kültürümüz başarı üzerine kurulmuş.

Evet, "Raki, kebap, harika" imajimiz var. Kurumsallaşma gelsin, profesyonellik olsun, hersey disiplin altina girsin. Gereksiz futbolcular kulübü sömürmesin,

Ben niye takımda huzursuzluk olmasını isteyeyim ki? Huzuru bozanlar gitsin diyorum işte. Sağlıklı bir şekilde düşünelim. Sen bir ortamda insanların babaları gibi sevdiği bir insanı bu duruma getiriyorsun. O ortamda huzur kalır mı artık? Sonra ne yaparsan yap, o olay asla unutulmaz. Bazı yanlışların da telafisi yoktur. O yüzden diyorum madem göndermeye başladık, yönetimle de devam edelim. Bu olaylarda onların da en az hocamız kadar payı yok mu? Niye ihale sadece hocaya kalıyor?

Telafisi olmayan tek yanlış ----> Yıldırım D.'ye başkanım demektir.

aynı fıkırdeyız ozaman..fatih hoca elındekılerle maksımumunu vermıs basarılı 2 sezon gecırdı kım ne derse desın...2 super kupa 2 sampıyonluk 1 cl ceyrek fınalı...

demirkolun bi lafi vardi baya once, turk topcularin dilinden turk antrenorler anlar, onlarin nabzina gore serbet verir. simdi bi yabanci koc getirdigin vakit ona futbolun dogrularini soyler, iste sunu sunu yap, ofsayt taktigi uygulanacak alan daraltilacak vs vs taktik verecek futbolun dogrulari ile sahaya surecek. fakat turk topcusunun taktikle isi hic bir zaman olmaz. Turklerin en iyi taktiksel oyuncusu Hamit Altintoptur. onun disinda fiss

fakat bizim hocalar turk oyunculara baba gibi davraniyolar, aslanim bak soyle soyle yap falan diyei adamlar alt yapida taktik bilgisi almamis ve futbola 5 degil 15 yasinda baslamislar. fakat bizim koclarda en azindan bi cok turk hoca, yabanci oyunculari oynatamiyor. Korkmayin bunada bi sozumuz var, kimdi schuster mi ne dediydi trde 1970lerin futbolu oynaniyor ve rijkaardin sozu turkiyede herseyden var ama hic birseyden tam yok :trollfacce.gif:

demirkolun bi lafi vardi baya once, turk topcularin dilinden turk antrenorler anlar, onlarin nabzina gore serbet verir. simdi bi yabanci koc getirdigin vakit ona futbolun dogrularini soyler, iste sunu sunu yap, ofsayt taktigi uygulanacak alan daraltilacak vs vs taktik verecek futbolun dogrulari ile sahaya surecek. fakat turk topcusunun taktikle isi hic bir zaman olmaz. Turklerin en iyi taktiksel oyuncusu Hamit Altintoptur. onun disinda fiss

fakat bizim hocalar turk oyunculara baba gibi davraniyolar, aslanim bak soyle soyle yap falan diyei adamlar alt yapida taktik bilgisi almamis ve futbola 5 degil 15 yasinda baslamislar. fakat bizim koclarda en azindan bi cok turk hoca, yabanci oyunculari oynatamiyor. Korkmayin bunada bi sozumuz var, kimdi schuster mi ne dediydi trde 1970lerin futbolu oynaniyor ve rijkaardin sozu turkiyede herseyden var ama hic birseyden tam yok :trollfacce.gif:

aynen oyle tum bunlar goz onunde oldugu halde boyle bı karar resmen cılgınlık allah sonumuzu hayır etsın..elbette bu takım bundan daha ıyı oynayabılır fatıh terımın hataları var ama basarılıyız sonucta duzgun gıden takımı bozmada ustumuze yok..fatıh terımı aramayız kurtar dıye yardım beklemeyız ınsallah

Birisi maddi kriz birisi de şikeyle uğraşırken Ha birde avrupa yokken,muslera ebue elmander selçuk gibi adamlar alınmışken bi zahmet şampiyon olalım.

Geçen sene toru topu 71 puan, 66 gol attik. 72 puanli bir takim olsa demekki şampiyon olamayacagiz. Yahu insan şu köy takimi liginde 66 gol atmaya utanir.

Ya az önce demedin mi ben bunların her fırsatta huzurunu bozucam diye? Ayrıca abicim nereden biliyorsun babaları gibini sevdiğini ya? İlla ki sevenler vardır ama sevmeyenlerde vardır yani bu bir gerçek. Yani sen sırf hoca gitti diye yönetim de gitsin diyorsun, bunu da anlayamıyorum. Herkesin bu işte suçu olabilir ama benim gördüğüm kadarıyla hoca artık başkanın bile üzerine çıkmaya başlamıştı, bu normal bir durum değildi. Neyse çok uç noktalardayken tartışmanın da anlamı yok, ikimiz de birbirimizi ikna edemeyiz. Olan oldu, giden gitti, ne desek boş.

Bugünün özeti Ünal Aysal gitmedikçe takım oynamaz daha. Hepsini gönderip sıfırdan takım kurup milyonlarca borca sürükleyip başarılı olamayıp kulubü batıracağına kendi de en geç 1-2 ay içinde olağan üstü kongreye giderek aday olmayıp kulubün önünü açmalı. Elbet aday çıkar.

Adnan Öztürk var Ali Dürüst var ve hatta Fatih Terim var en başta.Yoksa sonu Polat'dan beter olan ilk ve tek başkan olarak tarihe geçer. Öyle bir geçer ki burada alkışlayanlar büyük başkan diyenlerin çoğu bile adını Gündüz Kılıç forumuna kaldırılmasına bile tahammül edemez.

Bugünün özeti Ünal Aysal gitmedikçe takım oynamaz daha. Hepsini gönderip sıfırdan takım kurup milyonlarca borca sürükleyip başarılı olamayıp kulubü batıracağına kendi de en geç 1-2 ay içinde olağan üstü kongreye giderek aday olmayıp kulubün önünü açmalı. Elbet aday çıkar.

Adnan Öztürk var Ali Dürüst var ve hatta Fatih Terim var en başta.Yoksa sonu Polat'dan beter olan ilk ve tek başkan olarak tarihe geçer. Öyle bir geçer ki burada alkışlayanlar büyük başkan diyenlerin çoğu bile adını Gündüz Kılıç forumuna kaldırılmasına bile tahammül edemez.

Ahahaha Ünal Aysal gitmeden takım niye oynamıyormus ? :D Unal Aysal olmasa Drogba , Sneijder falan anca ruyanda gorurdun .

Az önce uzun uzadıya yazdım bundan sonra

Selçuk

Burak

Umut

Melo

Hamit

Muslera

Eboue

gibi adamları hayatta oynatamazsın doğru düzgün.Başkan Melo'yu zaten ilk fırsatta gönderir .Muslera'da kendi ister gitmek hemen satarlar.Çok sevdiğimiz Selçuk-Melo-Muslera gibi isimlerin yerini dolduramadığımız da da bugün sevinenler gibiler olacak mı merak ediyorum. BÖYLE GÖNDERECEKSEN HİÇ GETİRMEYECEKTİN TERİM'İ O GÖREVE. GETİRİYORSAN VE BÖYLE GÖNDERİYORSAN ALTINDA KALIRSIN. ÇÜNKÜ FUTBOLDAN 1 GR ÇAKAN BİR İDARECİ TERİM VE ONUN ETKİSİ İLE OYNAYAN ADAMLARIN 1'İNİN BİLE O GİTTİĞİNDE OYNAMAK İSTEMEYECEĞİNİ BİLİR.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt